man99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πήρα το ΝΒΑ 2κ12 καινούργιο για PS3 από το gamestation , 25 ευρώ μαζί με μεταφορικά, από Αγγλία.Στην Ελλάδα το πουλάνε μέχρι και 59 ευρώ!!! Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πουλάνε φθηνότερα και εδώ?
Kotsos87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πήρα το ΝΒΑ 2κ12 καινούργιο για PS3 από το gamestation , 25 ευρώ μαζί με μεταφορικά, από Αγγλία.Στην Ελλάδα το πουλάνε μέχρι και 59 ευρώ!!! Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πουλάνε φθηνότερα και εδώ? μεσω ιντερνετ? εννοεις φιλε? γιατι ενδιαφερομαι και γω...
man99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ναι.πλήρωσα με visa www.gamestation.co.uk είναι το σάιτ
johnbond Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τώρα είναι outofstock.. Η τιμή πρέπει να είναι η καλύτερη στην ευρώπη.
man99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Eγώ το αγόρασα στις 15/12 Το παρέλαβα σήμερα Γενικά στο σάιτ έχει καλές τιμές στα παιχνίδια
johnbond Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ αν το βρω σε τέτοια τιμή σίγουρα θα το πάρω.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πήρα το ΝΒΑ 2κ12 καινούργιο για PS3 από το gamestation , 25 ευρώ μαζί με μεταφορικά, από Αγγλία.Στην Ελλάδα το πουλάνε μέχρι και 59 ευρώ!!! Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πουλάνε φθηνότερα και εδώ? Επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ παιχνίδι μέσα από το Internet, στο έφεραν σπίτι;
man99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ηρθε ταχυδρομικά από Αγγλία. Μέσω ΕΛΤΑ. Εγώ έχω θυρίδα και το πήρα από εκεί. Aν δεν είχα θα έφερνε ο ταχυδρόμος στη δνση που θα έδινα
kjtzemis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πήρα το ΝΒΑ 2κ12 καινούργιο για PS3 από το gamestation , 25 ευρώ μαζί με μεταφορικά, από Αγγλία.Στην Ελλάδα το πουλάνε μέχρι και 59 ευρώ!!! Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πουλάνε φθηνότερα και εδώ? οντως σε σελιδες απο το εξωτερικο μπορεις να βρεις πολυ φθηνα τα παιχνιδια για πσ3 και οχι μονο παιχνιδια αλλα και αλλα αξεσουαρ για την κονσολα!!!για παραδειγμα το ebay (απο εκει περνω οταν χρειαζομε κατι και το εχουν πανακριβο ως συνηθος δλδ εδω περα)!για παραδειγμα ενα παιχνιδι το uncharted 3 εδω το πουλανε 70Ε εκει το βρηκα απο 25λιρες εως 45λιρες (δλδ να υπολογιζετε γυρω στα 5Ε παραπανω απο την τιμη τους)...πουλανε και μεταχειρισμενα αλλα και του κουτιου!!ειναι μεγαλες η διαφορες στις τιμες οποτε αξιζει ας ερθουν και μετα απο μισω μηνα που ετσι συνηθηζετε δλδ επειδη ειναι μακρια!!!!και σε αυτο το gamestation που εριξα μια ματια εχει ωραια και φθηνα πραγματα!! αν θελετε δειτε δυο ωραια αξεσουαρ που βρηκα για το πσ3 (σε μια παρομοια σελιδα) και μου εκανε εντυπωση το τι πραγματα εχουνε βγαλει για την συγκεκριμενη παιχνιδομηχανη! http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/20475623/Officially-Licensed-4Gamers-PS3-Store-N-Charge-System/Product.html?searchstring&searchtype=allproducts&searchsource=2&searchfilters=ae212 http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/8115006/Official-Sony-PS3-Wireless-Keypad/Product.html?searchstring&searchtype=allproducts&searchsource=2&searchfilters=ae212 Υ.Γ.ειδικα το πρωτο μαρεσε παρα πολυ μεχρι που σκεφτηκα να ψαξω μηπως το βρω στην αγορα να δω τιμη για να το αγορασω!
alex89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και ένα χρόνο αγοράζω από το internet. Θέλει λιγο προσοχή σχετικά με τα αξεσουάρ για το ps3 γιατί οι κινέζοι έχουν βγάλει πολλά και μπορεί να πληρώσεις για γνήσιο αξεσουάρ που είναι κινέζικο. Στα αξεσουάρ εμπιστεύομαι το amazon.co.uk. Για παιχνίδια το ίδιο site με εξυπηρετεί καθώς και το ebay (Αγγλία πάντα). Το καλό από Αγγλία είναι πως έρχονται σε 7 περίπου ημέρες στο σπίτι! Σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών, το paypal να είναι καλά και η Πίστεως που δε χρεώνει τίποτα για τις αγορές. Η Κύπρου που ήμουν με χρέωνε 1 ευρώ για κάθε αγορά με χρεωστική προπληρωμένη κάρτα. Η Πίστεως μου δίνει χρεωστική με 0 χρεώσεις για αγορές μέσω internet. Ψάξτε το και θα δείτε μεγάλες διαφορές από αγορές εκτός Ελλάδας και στην τιμή και στη συμπεριφορά. Εδώ ακόμη ψάχνουν για κορόιδα.
johnbond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/NBA-2K12-PS3-NEW-STOCK-/140617576778?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item20bd75f14a Αυτό εδώ μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα αν το πάρω; Πέρα απο το ότι είναι ασιατική έκδοση και δεν παίζει online.
teofross Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/NBA-2K12-PS3-NEW-STOCK-/140617576778?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item20bd75f14a Αυτό εδώ μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα αν το πάρω; Πέρα απο το ότι είναι ασιατική έκδοση και δεν παίζει online. γιατι να παρεις το ασιατικο φιλε? Το amazon uk το δινει με 25 λιρες.Και αλλα game sites επισης ,ψαχτε το λιγο παραπανω
johnbond Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 γιατι να παρεις το ασιατικο φιλε? Το amazon uk το δινει με 25 λιρες.Και αλλα game sites επισης ,ψαχτε το λιγο παραπανω 25 με 15 είναι σχεδόν διπλή τιμή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα