fylatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Να αλλάξεις κανάλι εκπομπής στο ρούτερ δοκίμασες? Σε εμένα έπιασε, με το τραγικό pirelli router της Cyta (εξίσου τραγική). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Να αλλάξεις κανάλι εκπομπής στο ρούτερ δοκίμασες? Σε εμένα έπιασε, με το τραγικό pirelli router της Cyta (εξίσου τραγική). Πραγματικα με αυτο το ρουτερ συνδεομουν στο ιντερνετ μετα απο 2 λεπτα αφοτου ανοιγε ο υπολογιστης,ενω ημουν κανονικα συνδεδεμενος πριν στο ιντερνετ...Μπορεις να κανεις αυτο που εκανα κ γω..Αν δεν εχεις προβληματα βρες καποιο πλασματικο και πες να ερθει τεχνικος και θα στο αλλαξει σιγουρα..Αφου οταν ηρθε ο τεχνικος μου λεει μεγαλη φολα αυτα τα ρουτερ σημερα αντικατεστησα 5.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Όποιος έχει πρόβλημα μια λύση που το περιορίζει όχι το λύνει, είναι να δώσετε σταθερή ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα