xristos636 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια Χθες πηρα τον καινουργιο μου imac 21,5.και εχω καποιες αποριες 1)πως αλλαζει απο το πληκτρολογιο τα γραμματα απο ελληνικα αγγλικα και το αντιστροφο 2)στο σπιτι εχω ρουτερ ασυρματο.και μπαινω κανονικα με το wifi tou imac.ομως μετα απο καποια ωρα ουσιαστικα το ιντερνετ ῾κολαει῾.δεν φορτωνει τις σελιδες.και πρεπει να κλεισω και να ξανα ανοιξω το wifi.ειναι εκνευριστικο πολυ. 3)λοιπον πριν τον παρω ειχα βαλει να κατεβαινει και ενα gta iv στο torrent για μακ.στον αλλον μου υπολογιστη.τον βαζω στον σκληρο δισκο μου (NTFS) και τον μεταφερω.κανω το αρχειο επικολληση στην επιφανεια εργασια.επιλεγω να το ανοιξω ανοιγει.φορτωνει παρα πολυ ωρα και ανοιγει στο finder.ωραια ως εδω.το τραβαω στα applications.και οταν το ανοιγω κατω στην σειρα με τις εφαρμογες μου ανοιγει 3 φορες.γιατι ομως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 1. cmd-spacebar. 2. Δοκίμασε αρχικά ένα reset της PRAM και βλέπουμε. - Κλείσε το Mac με > Shut Down, ή αν έχει κολλήσει με το power button. - Το ανοίγεις μετά ≈ 30″. - Μόλις ακούσεις τον ήχο εκκίνησης (startup sound), πατάς και κρατάς πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-P-R μέχρις ότου ακούσεις δύο ακόμη φορές τον ήχο εκκίνησης. - Αφήνεις τότε τα πλήκτρα, ώστε το Mac να ξεκινήσει πλέον κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos636 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ειχε σπασει τα νευρα αυτο με τα γραμματα.οσο για το αλλο θα το δοκιμασω οταν μου ξαναδημιουργηθει το προβλημα προς το παρων ευτυχως καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εχεις μηπως καποιο ασυρματο τηλ κοντα στο ρουτερ,γιατι εμενα αυτο μου εκανε τη βρωμοδουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos636 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αυτη τη στιγμη οχι δεν ειναι κοντα εχω το iphone και το ipad που ειναι κοντα συνδεδεμενα στο wifi.λες να μου κανουν αυτα τη ζημια...παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο και θελω πχ να κατεβασω κατι και να το αφηνω να κατεβαινει και να φυγω για λιγο και δεν γινεται γιατι θα σταματησει να καταβαινει...τζαμπα αρχη δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Την εναλλαγή στην γλωσσα την αλλαζεις αν θες μεσα απο τα settings. Πχ κι εγω προερχόμενος απο win με βόλεψε και το εβαλα cmd+z για να μου θυμίζει alt+shift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αυτη τη στιγμη οχι δεν ειναι κοντα εχω το iphone και το ipad που ειναι κοντα συνδεδεμενα στο wifi.λες να μου κανουν αυτα τη ζημια...παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο και θελω πχ να κατεβασω κατι και να το αφηνω να κατεβαινει και να φυγω για λιγο και δεν γινεται γιατι θα σταματησει να καταβαινει...τζαμπα αρχη δηλαδη... Μήπως το modem/router σου είναι Thomson/Speedtouch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μήπως το modem/router σου είναι Thomson/Speedtouch? εμενα ειναι Thomson φιλε μου και βλεπω οτι μερικες φορες κατι δεν παει καλα..Εχεις κατι στο μυαλο σου??? αυτα ειναι τα προβληματα που εχω http://www.insomnia.gr/topic/431506-imac-προβλημα-με-wifi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εμενα ειναι Thomson φιλε μου και βλεπω οτι μερικες φορες κατι δεν παει καλα..Εχεις κατι στο μυαλο σου??? αυτα ειναι τα προβληματα που εχω http://www.insomnia....οβλημα-με-wifi/ Απο καθαρά προσωπική εμπειρία, δική μου και φίλων κλπ, παρατήρησα ότι το Lion έχει θέμα με τα συγκεκριμένα routers. Συνήθως παρουσιάζονται διακοπές, παγώματα, ή δυσκολία στην αρχική σύνδεση κάθε φορά που ανοίγεις το mac (σου ζητάει συνεχώς τον κωδικό ενώ τον πληκτρολογείς σωστά και συνδέεσαι μετά από 10-15 προσπάθειες). Όλα αυτά τα προβλήματα λύθηκαν με αλλαγή του modem/router με άλλο μοντέλο. Δεν έχω ψάξει σχετικά με το αν υπάρχει άλλη λύση (αλλαγή στο encryption, wifi mode κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αρα το εχουν και αλλοι το προβλημα...Μαλιστα,ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos636 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ναι και εγω thomson εχω...μην μου λες τετοια τωρα...ωωωχχ πρεπει να παω να αγορασω αλλο εε;σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω αυτο που κανω ειναι να βαζω ενα αλλο netgear που ειχα με ethernet πανω στο thomson και ειμαι συνδεδεμενος στο netgear αντι για το tomson... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πάντως, μιας και περί router η συζήτηση, ένα προβλημάτιστο είναι το WAG160N της Linksys. Εξαιρετικά απλό στο setup του χάρις στο CD - τυφλοσούρτη εγκατάστασης. Όσο αφορά στην λειτουργία του, πιο ομαλή ίσως δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τα lion 10.7.1 είχαν πρόβλημα, αλλά επιλύθηκε με την 10.7.2 για το ασύρματο. Εξακολουθεί δλδ. να υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τhomson 585v7 εδω, κανενα απολυτως προβλημα με τους κωδικους του wifi με 10.7.2 (..παραδοξως δεν μου παρουσιαστηκε το συγκεκριμενο και με την 10.7.1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα