Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προγραμμά που δείχνει το health της GPU υπάρχει? Να ξέρω, μήπως έχω πρόβλημα και αλλού.

εσυ μαλλον δε περνεις απο λογια,σου λενε τα πας να αλλαξεις το σκληρο και εσυ ασχολεισαι με τη καρτα γραφικων....Περιμενε καλυτερα μεχρι να μην bootαρει το λαπτοπ να χασεις τα δεδομενα σου και μετα να ανοιξεις thread τυπου "Πως περνουμε αρχεια απο χαλασμενο σκληρο"...

Δημοσ.

Αδερφέ ήρεμα, συζήτηση κάνουμε. Είπα θα στείλω το Laptop αυτές τις μέρες για αλλαγή σκληρού. Απλώς ήθελα να δω αν έχει και καποιο πρόβλημα η κάρτα γραφικών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντεδρασες έτσι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί τελικά δεν πήγα το laptop μου για επισκευή αφού δεν έβγαζε κάτι τα διαγνωστικά τους, παρόλο που είχε μεγάλο θέμα ο σκληρός δίσκος.

Το laptop λειτουργούσε κανονικά τον τελευταίο καιρό, και μπορούσα να παίζω και παιχνίδια που προηγουμένως λόγο του προβλήματος δεν μπορούσα. Τώρα όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από πριν. Ενώ το ανοίγω, πάω να μπώ σε ένα πρόγραμμα, π.χ. Google Chrome ή στους φακέλους μου, και εκεί κολλαεί ο υπολογιστής και αναγκάζομαι να τον κλείσω από το Power Button. Τώρα μπορώ να μπώ μόνο από Safe Mode χωρίς να κολλήσει.

Μπορώ να κάνω κάτι για να μπαίνω από Normal Mode, μέχρι να το δώσω για επισκευή?

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω κάτι για να μπαίνω από Normal Mode, μέχρι να το δώσω για επισκευή?

Κανε recovery ...

*Back up πρωτα ...

Δημοσ.

Κανε recovery ...

*Back up πρωτα ...

Μπορείς να με βοηθήσεις με την διαδικασία του Recovery αφού είναι η πρώτη φορά που θα κάνω και δεν θέλω κάτι να πάει στραβά?

Δημοσ.

oi bad sectors παντως ΔΕΝ εξαφανιζονται με recovery του λειτουργικου. οποτε ισως να ηταν καλο να αντικαταστησεις το δισκο πριν σε αφησει.

Δημοσ.

oi bad sectors παντως ΔΕΝ εξαφανιζονται με recovery του λειτουργικου. οποτε ισως να ηταν καλο να αντικαταστησεις το δισκο πριν σε αφησει.

Το έκανα ως μια πρόχειρη λύση για να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ πριν το πάω για αντικατάσταση. Βρήκα και κατέβασα ένα πρόγραμμα από τον "θέιο", το HDD Regenarator που ισχυρίζεται ότι φτίαχνει τα bad sectors. Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

Δημοσ.

Το έκανα ως μια πρόχειρη λύση για να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ πριν το πάω για αντικατάσταση. Βρήκα και κατέβασα ένα πρόγραμμα από τον "θέιο", το HDD Regenarator που ισχυρίζεται ότι φτίαχνει τα bad sectors. Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

προσωπικα το συγκεκριμενο προγραμμα μονο χρονο μου εφαγε σε δισκο με 64 weak sectors μεχρι που εγινε τελειως απροσπελαστος ο δισκος(εξωτερικος)σε σημειο να μου κρεμαει ολο το λειτουργικο!Ελπιζω να σε βοηθησει περισσοτερο!

Δημοσ.

γενικα οταν ο δισκος εχει bad sectors δεν ειναι για πολλα read/write. και προγραμματα αυτου του ειδους, του δινουν και καταλαβαινει.

Δημοσ.

Μέχρι ο σκληρός να χαλάσει εντελώς φρόντησε να μην μένεις χωρίς αντίγραφα ασφαλείας. Αν ο φορητός είναι μέσα στην εγγύηση ρώτησε στο multirama αν ο έλεγχος ο τεχνικός για πρόβλημα είναι δωρεάν. Σε multirama φορητούς μου φαίνεται είναι τον πρώτο χρόνο.

Δημοσ.

WTF είχα 300 bad sectors έτρεξα το test για 1-1:30 ώρα και μου έβγαλε ότι τα sectors που βρήκε τα έκανε regenarate. Βέβαια, δεν το άφησα να πάει στο 100% γιατί έπρεπε να τον κλείσω. Την άλλη μέρα μπαίνω στο HDD Sentinel, και μου βγάλει 600+ bad sectors και 2 weak. Τι να πώ, έμεινα άναυδος. Τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό?

Ευτυχώς έχω 3 χρόνια εγγύηση, και όποτε μπορέσω θα το πάω για αντικατάσταση σκληρού.

Δημοσ.

αν ειχες λιγους bad sectors το hd reganarator κανε δουλεια

για να κανει regenarate 300 secors θελει αρκετες ορες αν και οταν εχεις τοσα πολλα bad sectors ο δισκος εχει παρει τη κατο βολτα και οσο περισσοτερο δουλεβει τοσο πιο πολλοι βγαινουν.

εννοειται πως πας για αλλαγη σκληρου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...