Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετοπίζω προβλήματα gaming στο laptop μου, HP Pavilion dv6-6002ev, με την ATI HD 6770m. Παιχνίδια που πριν ένα μικρό διάστημα έπαιζαν κανονικά ( F1 2011, CoD MW2, LoL) τώρα κολλάνε πολύ και τα fps πέφτουν στα 2-3 fps. Πριν λίγο καιρό είχα εγκαταστήσει μερικά patches για το F1 2011, και το παιχνίδι άρχισε να κολλάει, αλλά μόνο αυτό. Μετά απο λίγο καιρό άρχισαν και τα άλλα παιχνιδια να μην εχουν την κανονικη τους αποδοση, και κατεβασα το HD Sentinel για να δω την κατασταση του σκληρου. Και να τα! 25% Hard Disk Health μου βγάζει αλλά Performance Excellent. Οι θερμοκρασίες της κάρτας είναι κανονικές. Που λέτε υπάρχει πρόβλημα? Θα τρέξω και ένα Antimalware Bytes.

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετοπίζω προβλήματα gaming στο laptop μου, HP Pavilion dv6-6002ev, με την ATI HD 6770m. Παιχνίδια που πριν ένα μικρό διάστημα έπαιζαν κανονικά ( F1 2011, CoD MW2, LoL) τώρα κολλάνε πολύ και τα fps πέφτουν στα 2-3 fps. Πριν λίγο καιρό είχα εγκαταστήσει μερικά patches για το F1 2011, και το παιχνίδι άρχισε να κολλάει, αλλά μόνο αυτό. Μετά απο λίγο καιρό άρχισαν και τα άλλα παιχνιδια να μην εχουν την κανονικη τους αποδοση, και κατεβασα το HD Sentinel για να δω την κατασταση του σκληρου. Και να τα! 25% Hard Disk Health μου βγάζει αλλά Performance Excellent. Οι θερμοκρασίες της κάρτας είναι κανονικές. Που λέτε υπάρχει πρόβλημα? Θα τρέξω και ένα Antimalware Bytes.

φιλε μου αλλαγη δισκου θες,ειναι αδυνατον αυτος ο δισκος να μπορει να αποδοσει πληρως!!!!!!Αμεσα backup και αν σε καλυπτει η εγγυηση εφυγες για αλλαγη!!!!!!!!

Δημοσ.

There are 109 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.

Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

Αυτό είναι το σχόλιο που μου βγάζει από κάτω. Performance μου βγάζει όμως Excellent. Εγγύηση έχω 3 χρόνια.

Δημοσ.

There are 109 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.

Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

Αυτό είναι το σχόλιο που μου βγάζει από κάτω. Performance μου βγάζει όμως Excellent. Εγγύηση έχω 3 χρόνια.

και επαναλαμβανω κανεις backup Και επικοινωνεις με την εγγυηση σου για αλλαγη σκληρου δισκου.Τι να το κανεις το Performance οταν εχει κατεστραμμενους τομεις ο δισκος;;;;

Δημοσ.

να σου δωσω ενα παραδειγμα,μπορεις να τρεξεις με μια φερραρι σε εναν δρομο γεματο λακουβες με τερμα γκαζι;;;

φυσικα και εχουν θεμα

αν εχεις 108 τομεις κατεστραμμενους,οι κεφαλες πασχιζουν να διαβασουν δεδομενα και να βρουν και τα υπολοιπα που χρειαζονται ωστε να μπορεσεις να παιξεις.

φιλικα παντα απορω γιατι το συζηταμε ακομα και δεν θες να με καταλαβεις,φιλικα:-D Δεν εχω καποιο λογο να σου πω ψεμματα ουτε κανενα προσωπικο οφελος.Να σε βοηθησω θελω.

βρες τι μαρκα ειναι ο δισκος που φοραει,κατεβασε το διαγνωστικο της εταιριας του απο το site,τρεξε τα τεστ και οταν σου βγαλει fail σε καποιο μπορεις να πας για αντικατασταση σκληρου.

Δημοσ.

Φυσικά, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την πολύτιμη βοήθεια σου! Κάνω backup και επικοινωνώ με Multirama που έχω την 3χρονη εγγύηση. Απλώς, ήθελα να μάθω αν το πρόβλημα στον δίσκο επηρέαζε το gaming. Επίσης, όταν πάρω τηλ. και πω ότι έχω προβλημα στο δισκο και με ρωτησουν τι ακριβως, τι να τους πω? Ευχαριστώ και παλι για τον χρονο σου.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να κοιταξεις και τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη γιατι η περιγραφη ταιριαζει ακριβως σε throttling. Λογω μεγαλης θερμοκρασιας του επεξεργαστη ριχνει την επιδοση του για να κατεβει η θερμοκρασια και τα παιχνιδια πανε πιο αργα απο τη γιαγια μου σε slow motion.

Δημοσ.

http://imageshack.us/photo/my-images/210/hwmonitorc.png/

Αυτές είναι οι θερμοκρασίες σε internet browsing, όπως τις μέτρησε το HW Monitor. Όταν έχω χρόνο θα ανεβάσω και θερμοκρασίες για gaming.

Μήπως υπάρχει και κανένα προγραμματάκι που να μου δείχνει το health της GPU?

Δημοσ.

φιλε κωστα

Σου τονιζω για ακομα μια φορα οτι ο δισκος σου εχει προβλημα οχι οι θερμοκρασιες σου.Οπως βλεπεις τα bad sectors ανεβηκαν κ αλλο στα 115.Ποσο ακομα θες να πειστεις οτι εχεις ιο,η αυξημενες θερμοκρασιες κλπ;;;

Δημοσ.

http://imageshack.us/photo/my-images/210/hwmonitorc.png/

Αυτές είναι οι θερμοκρασίες σε internet browsing, όπως τις μέτρησε το HW Monitor. Όταν έχω χρόνο θα ανεβάσω και θερμοκρασίες για gaming.

Μήπως υπάρχει και κανένα προγραμματάκι που να μου δείχνει το health της GPU?

To HW Monitor ήταν απάντηση για τις θερμοκρασίες που με ρώτησε ένας φίλος προηγουμένως.

Προγραμμά που δείχνει το health της GPU υπάρχει? Να ξέρω, μήπως έχω πρόβλημα και αλλού.

Δημοσ.

για να δειχνει υγεια οχι για να δεις αν δειχνει σωστα ναι

κατεβασε το furmark.Της ριχνει stress test και βλεπεις και τις θερμοκρασιες παραλληλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...