tasoskont Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα,οταν ειχα βαλει τα win7 32bit παλιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα τωρα που εβαλα τα 64bit κατα την εγκατασταση των driver της μητρικης, καρτας γραφικων κτλπ ολα σε ενα cd ειναι μου εβγαλε το εξης μηνυμα. "Driver disk preparer v1.86 asrock modelname 760gm-gs3 generate serial ata driver diskette??{y/n}" floppy den eixa opote dialexa usb stickπερασε οτι περασε και μου λεει."writing driver image 100% insert the driver disk when install os" μετα αν εκανα reboot με τοuς driver της μητρικης μεσα παλι απο την αρχη τα ιδια οταν εβγαλα το cd μου εγραψε "error reading from drive c:DOS area drive not ready"ξερει καποιος τι ειναι αυτο γιατι δεν το εχω ξαναδει??ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Επειδή με τα αυτά βοηθητικά προγράμματα δεν θα βγάλει κανείς άκρη εκτός και αν έχει το ίδιο με σένα ,δεν μας λες καλύτερα ποιο είναι το πρόβλημα σου;;; Αν κόλλησες στην εγκατάσταση τον 7 εκεί που διαλέγεις δίσκους τότε κατέβασε τον ανάλογο driver από εδώ http://www.asrock.com/mb/download.gr.asp?Model=760GM-GS3&o=Win764 το SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation) αποσυμπίεσε το αρχείο και γράψε όλα τα αρχεία σε ένα απλά φορμαρισμένο usb και χρησιμοποίησε το ανάλογο κουμπάκι που υπάρχει όταν διαλέγεις δίσκους(load driver).
tasoskont Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ισως να μην το διατυπωσα σωστα,κατα την διαρκεια του φορματ δεν κανενα αντιμετωπισα προβλημα τελειωσα την εγκατασταση και ολα καλα.μετα που πηγα να περασω τους driver απο το cd της μητρικης, καρτα γραφικων-ηχου-καρτα δικτυου κτλπ μου το εβγαλε το μηνυμα και δεν ξερω τι ειναι.
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πάνε στην σελίδα που έδωσα και κατέβασε τους driver, ενδέχεται το cd να είναι μόνο για 32bit και να μπερδεύεται,σε κάθε περίπτωση στην σελίδα θα είναι και ποιο «φρέσκια» και δεν θα σου βγάλουν κανένα πρόβλημα. Φάκελο c:DOS πάντως δεν υπάρχει στα 7 και ίσως να μην μπορεί να δημιουργηθεί από το cd λόγου της προστασίας που έχουν τα 7,δοκίμασες να το τρέξεις με δεξί κλικ σαν διαχειριστής; Αν έχεις ξεχωριστές κάρτες γραφικών/ήχου πέρνα και αυτά από της σελίδες τους.
tasoskont Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 παρολαυτα εβγαλα το cd με τους driver εκανα hard reset μπηκα στα win εβαλα το cd ξανα και συνεχισε να περναει driver.μεχρι στιγμης λειτουργουν ολα το μονο προβλημα οταν δοκιμασα να τρεξω την εντολη defrag c: -b μου εβγαλε μηνυμα Some registry entries were missing from the boot optimization section of the registry. (0x89000017) βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση με τα παραπανω ή ειναι θεμα των 64bitων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα