oldermania Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εδω και καιρο εχω υποψια οτι στη ταρατσα της πολυκατοικιας μου ο διαχειριστης εχει βαλει κεραια κινητης τηλεφωνιας(1500) ε το μηνα ειναι αυτα χωρις να σκεφτεται το ρισκο της υγειας μας.εδω και καιρο ακουω ενα παραξενο θορυβο απο πανω εχω πονοκεφαλους αυπνιες τι να κανω και πως θα διαπιστωσω πια ειναι η κεραια?
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 απο οσο ξερω και μας εχουν πει δεν επιρεαζει η κεραια κινητης τηλεφωνιας τους κατοικους μιας πολυκατικιας αν αυτη βρισκεται στην ταρατσα.επισης ισχυρη ακτινοβολια εχει στα προτα 1-2 μετρα απο την κεραια,μετα πεφτει κατακορυφα.βεβαια μπορει να λεω και μ@κ@κιες αλλα αυτα μου εχουν πει αυτα λεω
athlios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Βεβαια μπορεις να πας να του πεις να σου σκαει τα 500 το μηνα και να σου περασουν οι πονοκεφαλοι.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εδω και καιρο ακουω ενα παραξενο θορυβο απο πανω εχω πονοκεφαλους αυπνιες αυτές οι παρενέργειες που αναφέρεις έρχονται, όπως είπες, μετά από καιρό. Προφανώς πέρασες το απ' το πρώτο στάδιο και το σύμπτωμα της στυτικής δυσλειτουργίας.
kage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antenna_Mast_Systems/procedures_form.html http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/index.html http://athina-alla-zei.gr/index.php?option=com_myblog&show=I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I--I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I--I-I-I-I-I-I-I-I-I--I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-.html&Itemid=95 +πολεοδομια αυθαιρετων Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από kage
oldermania Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ξερει κανεις πως ακριβως ειναι αυτες οι κεραιες?
pournaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 λολ γιατι να απλωσει μολυβι? Γιατι το μολυβι σβηνει ευκολα, ενω ο στυλος αφηνει μουτζουρες.
kage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ξερει κανεις πως ακριβως ειναι αυτες οι κεραιες? http://www.google.gr/search?um=1&hl=el&biw=1024&bih=632&tbm=isch&oq=%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82+&aq=f&aqi=g-S5&gs_upl=931l931l0l1408l1l1l0l0l0l0l257l257l2-1l1l0&q=%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%82%20%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εδω και καιρο εχω υποψια οτι στη ταρατσα της πολυκατοικιας μου ο διαχειριστης εχει βαλει κεραια κινητης τηλεφωνιας(1500) ε το μηνα ειναι αυτα χωρις να σκεφτεται το ρισκο της υγειας μας.εδω και καιρο ακουω ενα παραξενο θορυβο απο πανω εχω πονοκεφαλους αυπνιες τι να κανω και πως θα διαπιστωσω πια ειναι η κεραια? Εξαρταται απο την/τις κεραιες που βρισκονται επανω, αλλα γενικως ειτε κατευθυντικες, ειτε omni, ο κυριος λοβος εκπομπης σε καμια περιπτωση δεν "πιανει" τους απο κατω, ενω ακομα και οι αδυναμοι πλευρικοι λοβοι δυσκολα θα πιασουν γωνια 90 μοιρων για να πουμε οτι υπαρχει κινδυνος για τους ενοικους του κτιριου. Σε καθε περιπτωση υπαρχουν συσκευες που μπορεις να μετρησεις την ισχυ της ακτινοβολιας σε διαφορες συχνοτητες (εν προκειμενω κοιτας για μικροκυματα) ωστε να εχεις (η να μην εχεις) το κεφαλι σου ησυχο, αλλα τουλαχιστον να ξερεις αν τα συμπτωματα οφειλονται στην παρουσια της συγκεκριμενης κεραιας. Εξ οσων γνωριζω σοβαροτερο κινδυνο διατρεχουν οι γειτονες παρα αυτοι που βρισκονται κατω απτην κεραια. ΥΓ. Αν υποθεσουμε οτι απο την κεραια σε χωριζουν τοιχοι/πατωματα τοτε και πανω σου να ηταν στοχευμενη, στο χωρο σου θα εφτανε αρκετα μικρη ισχυς καθως το σημα στις συχνοτητες αυτες (μικροκυματα) εξασθενει σημαντικα στα εμποδια.
oldermania Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω για ολες της συμβουλες ηταν πολυ χρησιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα