Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου είχανε κλέψει το 4άρι μου.Είχα πέσει σε μελαγχολία.Πήρα ένα galaxy s το πρόσεχα σαν τα μάτια μου ,πολύ ευχαριστημένος.Η χαρά του gadgetάκια.Την πρωτοχρονιά η κόρη μου και η γυναίκα μου είχαν σπάσει τους κουμπαράδες τους και μου κάνανε δώρο-έκπληξη ένα iphone 4s.Aπίστευτη και συγκινιτική βραδιά.Σε άλλη περίπτωση θα το άνοιγα επιτόπου μα με τόσα προβλήματα που διάβαζα ότι έχει το άφησα για την άλλη μέρα να το σκεφτώ με ψυχραιμία.Τα έβαλα δίπλα-δίπλα και κάποιο έπρεπε να πουλήσω.Αν πόυλαγα το iphone θα στεναχωρούσα την οικογένεια μου.Πο΄υλησα με βαριά καρδιά το galaxy.Ξεσφράγισα το iphone έβαλα την micro sim κανένα πρόβλημα ,σήμα καμπάνα.Η μπαταρία ήτανε ήδη φορτισμένη στο 60%.Την άφησα να ξεφορτίσει κάνοντας τηλεφωνα και κάνοντας βόλτες με το αυτοκίνητο δοκιμάζοντας το navigon.Σήμα τηλεφωνίας παντού όλες οι γραμές full ,σημα gps κλειδώνει αστραπιαία,κινούμενος στα νότια προάστια της Αθήνας.Αρα πρόβλημα με το σήμα που άκουγα ότι έχει για μένα απλά δεν υφίσταται.

Μπαταρία τώρα.Είμαι στην πρώτη φώρτιση ακόμη και ανεβάζω screenshot. OΥΦΦ όλα καλά!!!Είμαι πολύ ευχαριστημένος παίδες!!!

post-68421-0-25986400-1325673138_thumb.jpg

Δημοσ.

Με γεια το νεο iphone και καλη χρονια

αλλα θα επρεπε να το βαλεις εδω το θεμα

Eυχαριστώ πολύ και καλή χρονιά επίσης.Ε δεν είναι και review :))Δυό λόγια έγραψα να μοιραστώ την χαρά μου !!!

Δημοσ.

τοτε θα επρεπε να μπει εδω grin.png grin.png grin.png

Τεσπα sorry αν έκανα λάθος,ας το σβήσει η μετακινήσει κάποιος moderator αν το δει

Δημοσ.

Καλα,μες τα φορουμ τα παραφουσκωνουν/με ολα,θετικα&αρνητικα!

Μια χαρα κ πολυ καλο κινητο ειναι!

Καλοδουλευτο!!! B)

Δημοσ.

Φίλε έκανες τη καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα 2. Εντάξει, προφανώς θα κέρδιζες περισσότερα χρήματα αν έδινες το iphone, αλλά παρότι είμαι προς android μεριά παρά προς ios, το 4s βρίσκω οτι είναι πολύ καλύτερη συσκευή απο το sgs1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...