Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v8 - Netfaster Wlan 3 (Intracom)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, καλή χρονιά με προκοπή και υγεία σας εύχομαι!

Θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών, γιατί εγώ είμαι ασχετούλης. Λοιπόν που λέτε παιδιά σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου από Wind σε Hellas Online. Σήμερα μου έστειλαν ένα μαύρο ρούτερ από τη HoL ( Netfaster Wlan 3 - designer = Intracom). Έχω όμως από τον ξάδερφό μου το Thomson TG585 v8... Τι να κρατήσω; Τι γνώμη έχετε για το ρουτεράκι της HoL; (Μιας και τα Thomson έχουν το καλύτερο όνομα).

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, καλή χρονιά με προκοπή και υγεία σας εύχομαι!

Θα ήθελα τη γνώμη των ειδικών, γιατί εγώ είμαι ασχετούλης. Λοιπόν που λέτε παιδιά σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθεί η σύνδεσή μου από Wind σε Hellas Online. Σήμερα μου έστειλαν ένα μαύρο ρούτερ από τη HoL ( Netfaster Wlan 3 - designer = Intracom). Έχω όμως από τον ξάδερφό μου το Thomson TG585 v8... Τι να κρατήσω; Τι γνώμη έχετε για το ρουτεράκι της HoL; (Μιας και τα Thomson έχουν το καλύτερο όνομα).

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

αν η τηλεφωνια σου ειναι voip τοτε δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ ετσι ευκολα.αν εχεις κανονικη τηλεφωνια tdm ναι βαζεις οτι θες πανω.το συνδεεις βαζεις οτι Username/pass θες μια που η Hol δεν εχει radius server για authentication και παιζει.απλα στο v8 περνα και το latest firmware.

Δημοσ.

εγώ έχω forthnet και μου έδωσαν αυτό το Thomson TG585 v8 τζάμπα ... δεν κράτησε όμως για πολύ ! γύρο στον ενάμισι μηνα μου παρουσίασε πρόβλημα (internet authentication failed) δηλαδή δεν κρατάει το ID και το Pass που μου έδωσε η forthnet ! μετά από πολλές ώρες ψάξιμο στο internet συνειδητοποίησα ότι πολλοί χρηστες έχουν αυτό το πρόβλημα είναι ένα *bug* του router και χρειάζεται αντικατάσταση.. βεβαια πήγε στην forthnet και μου έδωσαν άλλο το οποιο κράτησε γύρο στους 2 μήνες.. ως που μου παρουσίασε πάλι το ίδιο πρόβλημα.... δεν ξέρω αν έπεσα εγώ στην περίπτωση .. αλλα είναι πολύ εκνευριστικό!

Δημοσ.

εγώ έχω forthnet και μου έδωσαν αυτό το Thomson TG585 v8 τζάμπα ... δεν κράτησε όμως για πολύ ! γύρο στον ενάμισι μηνα μου παρουσίασε πρόβλημα (internet authentication failed) δηλαδή δεν κρατάει το ID και το Pass που μου έδωσε η forthnet ! μετά από πολλές ώρες ψάξιμο στο internet συνειδητοποίησα ότι πολλοί χρηστες έχουν αυτό το πρόβλημα είναι ένα *bug* του router και χρειάζεται αντικατάσταση.. βεβαια πήγε στην forthnet και μου έδωσαν άλλο το οποιο κράτησε γύρο στους 2 μήνες.. ως που μου παρουσίασε πάλι το ίδιο πρόβλημα.... δεν ξέρω αν έπεσα εγώ στην περίπτωση .. αλλα είναι πολύ εκνευριστικό!

Θα έλεγα να δοκιμάσεις ενα firmware update αν υπάρχει νεότερο μήπως λύσει το πρόβλημα

ας κατεβασει καποιο generic firmware και ας το περασει.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/

εδω θα βρει και wizard και το Firmware.ας περασει generic και οχι της Forthnet Η καποιο αλλο.

το μονο που θα χασει αμα βαλει το firmware ειναι οτι αμα το κανει hard reset δεν θα σεταριστει αυτοματα το usename και το Password αλλα θα πρεπει να το σεταρει αυτος.σιγα τα αυγα που λενε.επισης επειδη με generic firmware θα ανοιξει και το telnet για να ειναι σιγουρος οτι σωθηκαν οι ρυθμισεις μπορει ειτε οταν τελειωσει να βαλει ενα κανει ενα reboot το router απο την σελιδα

ειτε να μπει με Telnet 192.168.1.254

username Administrator με α κεφαλαιο

password τιποτα(εκτος αν τα εχει αλλαξει και να γραψει )

saveall και enter

και μετα system reboot για να κανει Reboot και να δει αν τα εχει κρατησει.γιατι αν ειναι bug τοτε δεν στεκει που σου δωσαν καινουριο γιατι παλι θα εχει το ιδιο θεμα.εκτος αν ειναι Hardware Θεμα που το θεωρω χλωμο.το παραξενο ειναι γιατι το παθαινει μετα απο καιρο.αλλιως αν δεν αλλαξεις firmware δοκιμασε να περασεις εσυ Username kai password .αν πχ σου εχει kostas.ath.forthnet.gr βαλτο εσυ [email protected] ωστε να σωσει το καινουριο.

ειτε μπει το @forthnet.gr ειτε οχι ειναι ενα και το ιδιο απλα το λεω να το βαλεις για να δει διαφορα και να το σωσει.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τι βοήθεια σας αλλα επειδή είμαι λίγο άσχετος υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να περάσω το firmware?

επίσης έχω δοκιμάσει να περάσω εγώ το USername και το Pass αλλα πάλι το ίδιο....

(ότι πρόκειται για bug το διάβασα τυχαία σε ένα post από άλλο forum σε μια αναζήτηση που είχα κάνει στο google, και αρχικά είχα το TG585 v7 και όταν το πήγα πίσω μου έδωσαν το v8 και mous είπαν ότι δη θα έχω πρόβλημα... αλλα μετά από 1 περίπου μηνα παλιά τα ίδια...)

edit:

συγγνώμη που ρωτάω πάλι γεμίζοντας το topic που έγινε για άλλο θέμα κανονικά θα έπρεπε να δημιουργήσω καινούριο ... λάθος μου

Δημοσ.

ευχαριστώ για τι βοήθεια σας αλλα επειδή είμαι λίγο άσχετος υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να περάσω το firmware?

επίσης έχω δοκιμάσει να περάσω εγώ το USername και το Pass αλλα πάλι το ίδιο....

(ότι πρόκειται για bug το διάβασα τυχαία σε ένα post από άλλο forum σε μια αναζήτηση που είχα κάνει στο google, και αρχικά είχα το TG585 v7 και όταν το πήγα πίσω μου έδωσαν το v8 και mous είπαν ότι δη θα έχω πρόβλημα... αλλα μετά από 1 περίπου μηνα παλιά τα ίδια...)

edit:

συγγνώμη που ρωτάω πάλι γεμίζοντας το topic που έγινε για άλλο θέμα κανονικά θα έπρεπε να δημιουργήσω καινούριο ... λάθος μου

δηλαδη πριν v7 και τωρα v8 και το ιδιο προβλημα.??δεν μου κανει για προβλημα ακριβως το ιδιο πραγμα σε δυο διαφορετικα ρουτερ.εχω αλλαξει 4-5 ρουτερ Thomson 585 v7 ,585v8 ,780,787,784 ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα

μην ζητας συγνωμη δεν χαθηκε ο κοσμος που το ανοιξες εδω.

για firmware update θες τον wizard.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/Windows/

και θες και το firmware.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/

to generic θα κατεβασεις

τρεχεις το wizard βρισκει το ρουτερ(με ethernet )οχι wireless kai μετα σου ζηταει το αρχειο του λες που βρισκεται σου λεει ποιο firmware πας να βαλεις και το περνας και εισαι οκ.προσεχε μην σε κοβει firewall.δυσκολο εως απιθανο να κανεις κατι λαθος και να χαλασει το ρουτερ.το εχω δοκιμασει να το χαλασω επιτηδες και δεν μασαει.οπου κολλησεις μας λες.μετα το firmware καντο hard reset και σεταρε το.δεν ειναι αναγκη να τρεξεις το wizard για setup απλα περνας Username/pass απευθειας στο Internet connection

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...