mavrospete Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχω την msi n560gtx και παρατηρώ το φαινόμενο ghosting στην οθόνη μου που και που. Τι πρέπει να κάνω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ποια οθόνη έχεις?
mavrospete Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 μια παλια acer. δεν θυμαμαι μοντελο. να προσθεσω πως αλλαξα προσφατα gpu
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 το ghosting είναι φαινόμενο της οθόνης και όχι της κάρτας γραφικών... ενεργοποίησε το Vsync αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι
mavrospete Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή δεν έχει καμία σχέση το ότι με το που άλλαξα gpu συμβαίνει αυτό; Πως ενεργοποιώ το vsync εκτός των παιχνιδιών;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 τι εννοείς εκτός των παιχνιδιών? για games χρειάζεται μόνο... όταν λες ghosting τι ακριβώς εννοείς? μόνο στα games ή πχ και στο mouse cursor?
mavrospete Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εννοώ εκτός παιχνιδιών το παρατηρώ. Κάτι σαν τις παλιές τηλεοράσεις με το αναλογικό σήμα που μπερδευόταν λίγο η εικόνα σαν φάντασμα. μονο που σε μένα ίσα ίσα που φαίνεται και είναι απλά χοντρές γραμμές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 hm, με d-sub (vga) η οθόνη ή με DVI? κάτι μου λέει ότι φταίει η οθόνη κι όχι η GTX560...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 προτείνω να βρεις μια οθόνη κάποιου φίλου/γνωστού/συγγενή/γείτονα και να την συνδέσεις στο PC σου για να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά και με αυτή... αν όχι τότε θα φταίει σίγουρα η οθόνη σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα