katseras7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδια οποιος το προλαβε . . . Τα εχω δοκισμαμενα και ειναι αψογα . . . Στα 11,50 και me registered mail track το καταστημα ειναι σωστο . . . Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο αυτο http://offers.dealextreme.com/team.php?id=805
forgotten Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγω το πηρα για συνδεση με το κινητακι μου για μακροσκελη sms μια χαρα θα εινια μια και ειναι και compact:)
default Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγω το πηρα για συνδεση με το κινητακι μου για μακροσκελη sms μια χαρα θα εινια μια και ειναι και compact:) Και πως σκεφτεσαι να το συνδεσεις?
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και πως σκεφτεσαι να το συνδεσεις? Ελα ντε, δεν ειναι bluetooth, αν νομισε ετσι.
katseras7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγω τρια κομματακια που μπορουσα τα πηρα . . . Δεν παιζει να το βρω καπου καλυτερα . . .
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Για τη δουλεια που θελει ο forgotten παιρνει bluetooth keyboard με 8 ευρω http://www.ebay.com/itm/Mini-Wireless-bluetooth-keyboard-HTC-Nokia-Samsung-iPhone-4G-PC-Smart-Phone-/250955580066?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3a6e1e42a2
papeipa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 με τελωνειο θα εχουμε κανα 8εμα ? δε μιλαω για αυτη την φθηνη αγορα , αλλα σε περιπτωση που παρω κανα Tablet , κιμητο ktlp
katseras7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 με τελωνειο θα εχουμε κανα 8εμα ? δε μιλαω για αυτη την φθηνη αγορα , αλλα σε περιπτωση που παρω κανα Tablet , κιμητο ktlp Οσο αφορα εμενα . . . εχω αγορασει αρκετα πραγματα και ποτε δεν πληρωσα τελωνειο . . . πριν 10 μερες μου ηρθε ενα smartphone στα 115$ αγορα και δεν πληρωσα παλι . . .
kamui Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Από DX και εγώ δεν είχα πρόβλημα με τελωνεία ποτε. Θέμα τύχης είναι βέβαια. Στα 11.50 ευρώ βέβαια δεν συζητάμε για τελωνείο. Απλά δεν παίζει.
ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 με τελωνειο θα εχουμε κανα 8εμα ? δε μιλαω για αυτη την φθηνη αγορα ' date=' αλλα σε περιπτωση που παρω κανα Tablet , κιμητο ktlp [/quote'] ζητα τους να βαλουν αλλη αξια π.χ 40€. οχι ομως κανα 5€ να κανει μπαμ.
forgotten Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ακομα και ετσι κατι θα το κανω ενα wirelles mouse/keyboard δεν χανεται
Errik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έχει έρθει σε κανέναν; Εμένα ακόμα (και είμαι Λονδίνο, συνήθως ερχονται σε λιγότερο απο 10 μέρες... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα