Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω να μη σας ξενερωνω, δε με ενδιαφερει η τιμη, αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.

Το pc προοριζεται για casual χρηση, οχι games(ισως λιγο sc2 αλλα αυτο το παιζει και το laptop μου...), οχι τιποτα ιδιαιτερο.

Οθονη εχω μια LG Flatron W2600HP και στο μελλον θα παρω και καποια αλλη 30”.

Μενω Θεσσαλονικη και θα προτιμουσα ολα να ειναι απο ενα καταστημα και δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με τη συναρμολογηση του.

Προαιρετικα προτεινετε μου καλα ηχεια για all around χρηση(ταινιες και μουσικη)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε μου καλησπερα. Βασικα προσδιορισε λιγο καλητερα το τι εχεις σκοπο να κανεις με την αγορα αυτου του συστηματος και το ποσο που εισαι διατεθειμενος να δωσεις. Με τα λεγομενα σου, θα μπορουσες να παρεις εναν πυργο μεταχειρισμενο των 100 ευρω και ενα ζευγαρι καλα ηχεια και να κανεις την δουλεια σου..

Δημοσ.

Καλημερα, στο pc αυτο θα παιζω πολλες ωρες καθε μερα, poker, πολλα τραπεζια σε διαφορα sites σε 2 οθονες και παραλληλα θα τρεχω το holdem manager 2 το οποιο ειναι σχετικα απαιτητικο σε ram. Προφανως θα βλεπω ταινιες και θα ακουω μουσικη αλλα μου φαινετε αχρηστο που το αναφερω :). Που και που θα παιζω starcraft 2 στο battle.net, δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω με overclocking και θα ηθελα να εχει και ssd.

Τελος, καποειες προτασεις για 27'' και 30'' οθονες θα ηταν χρησιμες.

Ειμαι διατεθειμενος να δωσω οσα χρειαζεται για ενα decent συστημα δεν εχω καποιο προβλημα με αυτο, απλα δεν εχει νοημα να παρω κατι ιδιαιτερα high end για να με καλυψει.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε μου εφοσον δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα, αυτη ειναι μια προταση απο μενα. Το συστημα δεν ειναι high end και θεωρω οτι τα κομματια που το αποτελουν, ειναι best value for money.

CPU Link

MOBO Link

RAM Link

PSU Link

GPU Link

SSD Link

CASE Link

DVD-RW Link

HDD Link

Για ηχεια προσωπικα προτιμω Creative και θα επερνα αυτα Link χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια.

Θα μπορουσε να βγει λιγο πιο φθηνο βαζοντας Αtholn σε FM1 socket, αλλα δεν θεωρω οτι αξιζει αυτην την χρονικη περιοδο σαν αγορα, ακομα και για την χρηση που τον θες εσυ. Επισης αν εχεις καποιον παλιο ΗDD να τον εβαζες πανω, καλα θα ηταν, γιατι αυτον τον καιρο δεν ειναι να αγοραζεις HDD με αυτες τις τιμες.

Δημοσ.

dimpa μία παρατήρηση σε AMD πλατφόρμα αν βάζεις vengeance βάζε set. Καμιά φορά ακόμα και ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ τσιπάκια μνήμης δεν συνεργάζονται και το pc απλά δεν ανοιγει

Παθούσα εδώ

Δημοσ.

Dimpa, μια παρατήρηση και από εμένα. Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα και δεν παίζει και παιχνίδια θα έβαζα μεγάλο SSD. Και κανέναν σκληρό δίσκο.

Τα 60-80 GB είναι οριακά για κάθε χρήση, ενώ με έναν 256 GB είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Εκτός και αν έχεις κάνει σκοπό ζωής το κατέβασμα, χωρίς να σβήνεις τίποτα, κάτι που ο TS δεν αναφέρει.

Δημοσ.

dimpa μία παρατήρηση σε AMD πλατφόρμα αν βάζεις vengeance βάζε set. Καμιά φορά ακόμα και ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ τσιπάκια μνήμης δεν συνεργάζονται και το pc απλά δεν ανοιγει

Παθούσα εδώ

Μερσύ,για την παρατηρηση.

Θα την εχω υπ`οψην.

Μου εβαλες ψύλους τωρα,εχω κατα νου καποια στιγμη να διπλασιασω την RAM στο AMD συστημα μου...λες να φαω καμια φόλα...!!!

Δημοσ.

Dimpa, μια παρατήρηση και από εμένα. Εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα και δεν παίζει και παιχνίδια θα έβαζα μεγάλο SSD. Και κανέναν σκληρό δίσκο.

Τα 60-80 GB είναι οριακά για κάθε χρήση, ενώ με έναν 256 GB είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Εκτός και αν έχεις κάνει σκοπό ζωής το κατέβασμα, χωρίς να σβήνεις τίποτα, κάτι που ο TS δεν αναφέρει.

Με βρισκεις 100% σύμφωνο,στα λεγομενα σου.

Μακαρι να μπορουσα να προτεινω και παραπανω (τροπος του λεγειν)

Που θα πανε,θα πεσουν κι αλλο...

Ελπίζω να είσαι από τους τυχερούς. Εγώ δεν ήμουν :-(

Τουλαχιστον στις αλλαξαν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...