Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις βγει με 10 γυναικες?

Μην κράξεις με αυτό που θα πω αλλά με εξαίρεση τις σοβαρές, δύο, σχέσεις που έχω κάνει ως τώρα στην ζωή μου οι εφήμερες έχουν ξεπεράσει τις 10. Αν θες το πιστεύεις, αν όχι δεν πειράζει. Επίσης, έχω χάσει το μέτρημα με τις χυλόπιτες που έχω φάει λόγω των κρύων χεριών μου αλλά κάτι θα γίνει μόλις έρθει το γαντάκι που παράγγειλα. Και φυσικά το καλοκαίρι είναι η καλύτερή μου εποχή.. ;)

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε μαν, κανεις δεν τρωει χυλοπιτα (και μαλιστα πολλες) λογω κρυων χεριων. Εμενα ας πουμε ιδρωνουν σχετικα ευκολα τα χερια μου που πιστευω ειναι χειροτερο αλλά δεν ειχα κανενα προβλημα οσον αφορα τις σχεσεις μου εξαιτιας αυτου.

Δημοσ.

Τι γλωσσοκοπάνα είσαι συ ρε νιτζαμαν. Χειρότερος κι απ΄ τον Αντρέα Μικρούτσικο, χειρότερος κι απ΄ την κυρα-Μαίρη αποκάτω, χειρότερος κι από 10 Κύπριες που μιλάνε μέσα στο λεωφορείο. Ωπωπωπω. Με λύγισες μιλάμε, μου' φυγε ο τσαμπουκάς. Τόσο πολύ μιλάς και στη γαμάτη normal, ισορροπημένη ζωή που ζείς; Γιατί, αν ναι, μάλλον αυτό φταίει που είναι κρύα τα χέρια σου, μαζεύεται όλο το αίμα στη γλώσσα.

Κατά τα άλλα, για όλα αυτά που είπες, και για την περίπτωσή σου γενικότερα, προτείνω maxforce, imperator και όλες τις άλλες λύσεις που προτείνουν εδώ. Αν και φοβάμαι πως, για τις κατσαρίδες και για εσάς τις κομπλεξικές γλωσσούδες γκόμενες, δεν υπάρχει τελική λύση. Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη .

Δημοσ.

πιάσε τα @@ σου πρώτα. είναι πάντα ζεστά και θα σου ζεστάνουν και τα χέρια.

Τώρα αν είναι και τα @@ σου κρύα, σημαίνει ότι εκεί που βρίσκεσαι βρες καμιά σόμπα γιατί ούτε γυναίκα δε θα σου κάτσει.

Δημοσ.

Η απάντηση μου προς εσένα έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με τις απαντήσεις μου προς όλους. Λέω αυτό που σκέφτομαι, σχεδόν, πάντα. Να ξέρεις ότι το "κάποτε θα την πατήσεις" δεν έκανε ούτε μία τρίχα από τις μπάλες μου να σηκωθεί και επιπροσθέτως έχω ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης σε άτομα τα οποία γνωρίζουν κάποια πολεμική τέχνη ή είναι wannabe μαφιόζοι και θεωρούν για διαφόρους λόγους ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους ενώ πολλές φορές τους λείπουν η στοιχειώδη μόρφωση και οι τρόποι. Γενικά όσα άτομα είναι οξύθυμα τα χειρίζομαι αναλόγως. Από την άλλη όσα δεν είναι, τους εξηγώ την σκέψη μου. Στην δικιά σου περίπτωση το είπα αυτό γιατί το θεωρώ too much κάποιος να σε αγγίζει με το πόδι του στο πρώτου ραντεβού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαι απόλυτος ή ότι αυτή μου η σκέψη πρέπει να συμβαδίζει με την δική σου. Παρόλα αυτά θεωρώ επικίνδυνο το να βγαίνεις ραντεβού με άντρες οι οποίοι έχουν το θάρρος (και το θράσος) να κάνουν υπερβολικές κινήσεις από την πρώτη μέρα. Επειδή ακριβώς δεν σε ξέρω και ούτε με ξέρεις θα δεις, αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά την απάντησή μου στην οποία αναφέρεσαι, ότι μπορεί να έχει μια δόση αυστηρότητας αλλά σίγουρα αποτελεί συμβουλή και όχι προσβολή. Σαν δεύτερη συμβουλή, διάβαζε πιο προσεκτικά μία-μία τις λέξεις για να καταλαβαίνεις το 100% του νοήματος των προτάσεων.

Με το ''θα την πατήσεις'' εννοούσα ότι θα κρίνεις βιαστικά και λάθος άτομα που πιθανόν εκ των υστέρων θα ανακαλύψεις ότι μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά από αυτό που εσύ νόμισες. Απ΄την άλλη όταν απευθύνεσαι σε κάποιον/ κάποια που δεν γνωρίζεις γράφοντας:

Με τι άντρες βγαίνεις; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν συνεχίσεις να βγαίνεις με τέτοιου είδους άντρες (μέχρι χάδι του ποδιού στον κόσμο για πρώτη φορά είναι καλά) σε βλέπω να μην έχεις καλή κατάληξη αν τα πράγματα γίνουν πιο έντονα αργότερα και αποκαλυφτεί μια πιο άγρια προσωπικότητα από αυτήν που θα ήθελες ή ενδεχομένως νομίζεις ότι έχει ο άλλος.

πιστεύω πως περνάς σε συμπεράσματα τα οποία δεν βασίζονται σε τίποτα απ΄ όσα εγώ είπα. Και μόνο γι΄αυτό σου απάντησα, χωρίς να συμπεράνω κάτι για σένα αλλά και χωρίς να σε προσβάλλω ή να κάνω πλάκα με το πρόβλημά σου. Ευχαριστώ και για τις συμβουλές, καλό θα ήταν όμως να προσέχεις κι εσύ τι γράφεις. Στην απάντησή σου σε μένα ή δεν σκέφτηκες λογικά ή δεν εκφράστηκες σωστά πάντως.

Δημοσ.

χειρότερος κι από 10 Κύπριες που μιλάνε μέσα στο λεωφορείο.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Πολιτισμικο σοκ. Τι μου το θυμιζεις...

Πάντως νιτζαμαν, αν εισαι τοσο ευθυς/αναιδης/απόλυτος/εριστικος blah blah blah στις γυναίκες οσο εδω πιστεψε με, δε φταίνε τα κρύα χερια...

Φιλικα παντα, μηυ με βρισεις/απειλησεις/αποστομώσεις/μαστιγώσεις/ειρωνευτείς B)

Δημοσ.

Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με τον freedubus, ταιριάζετε.

θα τον κάνω friend request πάραυτα

χαίρομαι που έχω και σφιχτό κώλο και σφιχτόκωλη προσωπικότητα σαν άντρας για πολλούς και διάφορους λόγους. :-)

ορίστε αδερφέ, πάρε αυτό:

Nowfoods_Castor_Oil.jpg

και όταν με το καλό χαλαρώσει σφιγκτήρας και γίνεις χαλαροκώλης μπορεί να μη σου φαίνονται τόσο κρύα τα δάχτυλά σου όταν αγγίζεσαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...