Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δε νομίζω πως η πρόθεσή σου ήταν να τονίσεις πως τα κρύα χέρια ή ο πονοκέφαλος ή η ζαλάδα δεν είναι ειδικό σύμπτωμα, αλλά δεν έχει σημασία τι νομίζω. Ευτυχώς (και παραδόξως) δεν είδα κανέναν να απαντάει "έλα φίλε, το χε η γκόμενά μου αυτό, αναιμία είναι, πάρε φεροφολικ και είσαι κομπλέ". Ως τώρα, δεν έγινε κάτι διαφορετικό από τη δική σου παράθεση ενδεχομένων αιτιών, απλώς εσύ (χεχ) έβαλες όλες όσες θυμόσουν ενώ πιο πριν είχαν μπει οι (κατά εκτίμηση) πιθανότερες και πιο διαδεδομένες. Ε και γενικά Γιατί κανένας γιατρός αν δεν κάνεις γύρω στις 60 διαφορετικές εξετάσεις δεν θα σου πει σίγουρα τι έχεις. δεν είπε κανείς πως είναι εύκολη δουλειά, αλλά πολύ μεγάφωνο.
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δε νομίζω πως η πρόθεσή σου ήταν να τονίσεις πως τα κρύα χέρια ή ο πονοκέφαλος ή η ζαλάδα δεν είναι ειδικό σύμπτωμα, αλλά δεν έχει σημασία τι νομίζω. Ευτυχώς (και παραδόξως) δεν είδα κανέναν να απαντάει "έλα φίλε, το χε η γκόμενά μου αυτό, αναιμία είναι, πάρε φεροφολικ και είσαι κομπλέ". Ως τώρα, δεν έγινε κάτι διαφορετικό από τη δική σου παράθεση ενδεχομένων αιτιών, απλώς εσύ (χεχ) έβαλες όλες όσες θυμόσουν ενώ πιο πριν είχαν μπει οι (κατά εκτίμηση) πιθανότερες και πιο διαδεδομένες. Ε και γενικά δεν είπε κανείς πως είναι εύκολη δουλειά, αλλά πολύ μεγάφωνο. Οκ άρα απλά έβαλα τις υπόλοιπες πιθανές αιτίες. Το κόλλημα που είναι; Εγώ τι πρότεινα και έγινα ο κακός; Μέχρι και (dark) χίουμορ πήγα να κάνω ο δύσμοιρος βάζοντας αιτίες που σίγουρα δεν έχει. Ε και γενικά δεν είπε κανείς πως είναι εύκολη δουλειά, αλλά πολύ μεγάφωνο. εγκω.ντε.κανταλαβαινει.ελληνικος.μπορει.εξηγκισει;
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 η απο πάνω κάτι ψάχνει το δίκιο της και δεν το βρίσκει και αποφάσισε να το ρίξει στις υποχωρήσεις. της λες μωρέ;;; επικοινωνείς με τον κώλο σου; θυμάστε που το λέγαμε αυτό παλιά επικοινωνείς με των κώλο σου;
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το καλύτερο που μου έρχεται στο μυαλό: Φοράς γάντια στα χέρια τον χειμώνα και αν δεν φέρει αποτέλεσμα τουλάχιστον το περιορίζεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση 50 παθήσεων και επεξήγηση γιατρικών εξετάσεων για το τι πρέπει να γίνει επειδή στο λένε όλες οι γκόμενες.... τρέχα γυρευόπουλος.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Βρες μια που να εχει κι αυτη κρυα χερια. problem solved
athlios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω εγω με τη σειρα μου. Μπορω να ανοιξω ενα τοπικ για τα "Κρυα μπουτια σε γυναικες" ή θα πρεπει να συνεχισω σε αυτο ? Σας εχει τυχει? Πως της το ειπατε? Πως το αντιμετωπισατε?
nicoc89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 της λες μωρέ;;; επικοινωνείς με τον κώλο σου; θυμάστε που το λέγαμε αυτό παλιά επικοινωνείς με των κώλο σου; απ όσο ξέρω επικοινωνούμε :mrgreen: το δίκιο σου είπα οτι ψάχνεις , τι κατάλαβες? όποιος έχει την μύγα ..
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω εγω με τη σειρα μου. Μπορω να ανοιξω ενα τοπικ για τα "Κρυα μπουτια σε γυναικες" ή θα πρεπει να συνεχισω σε αυτο ? Σας εχει τυχει? Πως της το ειπατε? Πως το αντιμετωπισατε? οι κρυώκολες συμπεριλαμβάνονται ή όχι... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, δε γινεται να μας βγαίνει κασατο...
CaptainHog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 για τον κρυο κωλο η λυση ειναι 3-4 κωλοχαστουκα δυνατα.. κανει καλο στην κωλο-κυκλοφορια του αιματος.
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 οι κρυώκολες συμπεριλαμβάνονται ή όχι... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, δε γινεται να μας βγαίνει κασατο... Αυτά τα λες επειδή δεν είσαι ζεστός άντρας ρε.;ρ
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά τα λες επειδή δεν είσαι ζεστός άντρας ρε.;ρ Γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε...
NinjaMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Edit:Περιμένω να γράψει κάποιος κάτι για να μπορώ να απαντήσω και στις υπόλοιπες παραθέσεις γιατί το σύστημα δεν με αφήνει να αναρτήσω περισσότερες σε μεμονωμένο post. Καταλαβαινεις οτι με το attitude ξινης γεροντοκορης που εχεις, τα κρυα χερια ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει; Εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα μονο να μην παθω κανενα κρυοπαγημα στον φισφιρικο μακροχρονια, γιατι με τετοιο υφακι το κοβω να αγγιζουν μονο αυτον τα παγωμενα χερια σου. Ξέρεις γιατί αργώ να απαντάω τόσο πολύ; Γιατί ζω. Δεν με νοιάζει η δημιουργία εντυπωσιακών προτάσεων ή λεκτικών συνόλων, δεν με νοιάζουν οι fans που έχεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα, το μόνο που με νοιάζει είναι να ξέρω ότι ζω μια normal, ισορροπημένη ζωή χωρίς υπερβολές και μεγαλεία. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι καλό ή έστω μέτριο αλλά πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Μια μικρή παρένθεση: Όσον αφορά το ύφος της ξινής γεροντοκόρης είναι το πολύ χαλαρό μου. Επίσης δεν το περιγράφεις σωστά. Προσωπικά το ονομάζω μαλακισμένο ύφος και το χρησιμοποιώ στις ανάλογες περιπτώσεις. Προς άτομα τα οποία θέλουν να το παίξουν έξυπνοι (και ας είναι) ή/και ασκούν συνεχώς αρνητική κριτική προς όλους και προς όλα τους ντροπιάζω ανοιχτά. Εσύ άραγε αυτά που γράφεις πίσω από μια οθόνη υπολογιστή μπορείς να τα πεις face-to-face σε κάποιον σε μια συζήτηση..; Γιατί εγώ μπορώ και το κάνω. Κλείνοντας την παρένθεση, απλά θα συμβιβαστώ με κάτι μέτριο για σχέση μέχρι να προκύψει κάτι καλύτερο. κοψε το Μπραφ και το "Φαε ενα μαλακα", εχεις ηδη αρπαξει. Το "Φαε ενα μαλακα" ούτε καν που το ήξερα, δεν ασχολούμαι με blog. Το Μπραφ το ανέβασε ένας φίλος στο facebook και μιας και αναφέρθηκε εδώ το θέμα της ποδολαγνίας και επειδή βαριόμουν να συνθέσω το δικό μου post για ένα τέτοιο θέμα χρησιμοποίησα την πάρα πολύ ωραία περιγραφή του Mikeus. Με δικά μου λόγια: "Mε αηδιάζει η οποιαδήποτε μίξη της στοματικής κοιλότητας με τις πατούσες ενός ατόμου, είτε αναφερόμαστε στο ίδιο είτε σε διαφορετικό". Σε κάλυψα; Στην θέση σου αυτό για το οποίο θα ανησυχούσα είναι επειδή είμαι κοπέλα και ξέρω απ'έξω και ανακατωτά το Μπραφ και το "Φαε ενα μαλακα". Αν εγώ έχω αρπάξει, εσύ σύντομα θα χρειαστείς την Πυροσβεστική. Και καλή είναι η παρέα εδώ μέσα που κάνεις με τα αγόρια αλλά σε προειδοποιώ πολλοί από αυτούς είναι επικίνδυνοι και άκρως εθιστικοί. Δεν φαντάζεσαι τι παιχνίδια μυαλού μπορούν να παίξουν με τις λέξεις την ίδια στιγμή την οποία σε κρατάνε καθημερινά μπροστά από μία οθόνη, περιμένοντας την απάντησή τους, όσο αυτοί αποκτούν σταδιακά τον έλεγχο του μυαλού σου... Κάποιος έπρεπε να της χτυπήσει την καμπάνα. εν τω μεταξύ δεν έχω γράψει κουβέντα στο θρεντ (εκτός το: σιγά το γάλα) κι εσύ μου χεις κάνει ψυχογράφημα... διάβασε καλά τα δυο προηγούμενα μηνύματα... επίσης, κάποιοι νεοχίπηδες κάνουν κλύσμα για να απελευθερώσουν την σφιχτόκωλη προσωπικότητά τους. Σκέψου το κι αυτό... Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με τον freedubus, ταιριάζετε. Επίσης ως αντεπιχείρημα στο "δεν έχω γράψει κουβέντα στο thread" θα σου πω το "μια εικόνα, χίλιες λέξεις". Τέλος, χαίρομαι που έχω και σφιχτό κώλο και σφιχτόκωλη προσωπικότητα σαν άντρας για πολλούς και διάφορους λόγους. ΝinjaMan παιρνεις προσωπικα πραγματα που δεν θα χρειαζοταν να ασχοληθεις η που θα μπορουσες να τα παρεις στο χαβαλε. Αν το θεματακι με τα παγωμενα χερια εχει προελθει απο αντιστοιχο ζητημα (δηλαδη σου πε μια τυπισα οτι την ενοχλουν τα παγωμενα χερια σου και το τοσο το εκανες ΤΟΣΟ μεσα στο μυαλο σου), τοτε εχω να σου προτεινω να μη δινεις σημασια. Αν μια γκομενα σε γουσταρει δεν θα σε αποριψει για το κρυο αγγιγμα εκτος αν ειναι ζωντοβολο, κατι που αποτι καταλαβαινω απτα γραφομενα σου, δεν το θες. Τωρα αν παραπονιεται, αστην να παραπονιεται. Στην πορεια της σχεσης σας θα βρει σημαντικοτερα προβληματα να ασχοληθει. Αν επιμεινει στα κρυα χερια over the months/years τοτε κατι παιζει με την παρτη της. μετα θα αρχισει να παραπονιεται που το νερο στο μπανιο ειναι 30.2C και οχι 29.7C, μετα θα παραπονιεται που η πορτα εισοδου στο νεο σας σπιτι εχει λαθος κλιση 0.1 μοιρες κλπ. Πρώτον, όταν γράφεις ένα προσωπικό σου πρόβλημα και ζητάς κάποια συμβουλή αυτομάτως οι απαντήσεις που δέχεσαι είναι προσωπικές αφού αφορούν εσένα. Έτσι, δεν είναι; Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ ο χαβαλές όταν γίνεται την σωστή χρονική στιγμή και με τον σωστό τρόπο. Τέλος δεν ζήτησα από κανέναν να βαθμολογήσει την σημαντικότητα του προβλήματός μου με βάση την δική του οπτική γωνία, αλλά να προτείνει μία λύση. Αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. ρε χεστήκανε οι γκόμενες αν έχεις κρύα χέρια! εδώ δεν μας πειράζει το μέγεθος..... θα μας πείραζαν τα κρύα χέρια; με πολύ κακό μάτι μας έχετε πάρει. Τσ τσ τσ έτσι στο λένε απλά, αν θεωρούσαν ότι αυτό θα σε πείραζε, δε θα το λέγαν Αν σε αγγίξω θα αλλάξεις γνώμη αλλά πέρα από αυτό:"εδώ δεν μας πειράζει το μέγεθος"; Που "ζεις"; Πάντως σίγουρα όχι στην δική μου ηλικιακή περιοχή γιατί από αυτά που λες δείχνεις ότι δεν έχεις ιδέα για τις απαιτήσεις μια σύγχρονης, νέας κοπέλας. Είμαι 20 παρεμπιπτόντως. Επίσης δεν έχει νόημα να κρύβεις κάτι όταν μιλάς σε κάποιον και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για άτομο που το σκέφτεσαι ερωτικά και αυτό διότι έτσι χάνεται η ειλικρίνεια μιας συζήτησης και κάπως έτσι ξεκινάει η "κατηφόρα" σε όλες τις σχέσεις από αυτήν τη πρώτη στιγμή (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει συνέχεια μετά την πρώτη συνάντηση). Αν δεν μπορείς να είσαι αληθινός τότε καλύτερο είναι ή να αλλάξεις αυτά που δεν σου αρέσουν στον εαυτό σου για να γίνεις καλύτερος ή να ψάξεις για διαφορετικό πρόσωπο. Δεν τις πειράζει που έχεις κρύα χέρια...απλά δεν σε γουστάρουν και δεν στο λένε ευθέως! Δηλαδη τι σου λενε?? Μη μ ακουμπας εχεις κρυα χερια?? Μηπως σου λενε διακριτικα παρ το κουλο σου απο πανω μου και απλα θελουν να ειναι ευγενικες και βρισκουν προφαση?? Λεω εγω τωρα... Μήπως και οι 2 δεν έχετε σκεφτεί το βασικότερο κριτήριο απ'όλα; Το ότι για να βγει μια γυναίκα μαζί σου, ένας με έναν, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσένα (βγάλτε απ'έξω τις φιλικές και τις επαγγελματικές περιπτώσεις); Τώρα το αν χάσει ή αντιστρόφως αυξήσει το ενδιαφέρον της στην πορεία είναι μήπως τελείως διαφορετικό πράγμα..; Λέω τώρα εγώ.. Και με αυτά τα ολίγα μπορεί να πει κανείς ότι αυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης; Γιατί; Γιατί κανένας γιατρός αν δεν κάνεις γύρω στις 60 διαφορετικές εξετάσεις δεν θα σου πει σίγουρα τι έχεις. Άρα, ότι και να σου πουν είναι π@π@ριές και το ίδιο με το να στο πει η καφετζου στο φλιτζάνι. Άρα ή βρες τον House, ή κάνε όλες τις εξετάσεις, ή ζέστανε τα χέρια σου αλλιώς. Ότι και αν ακούσεις, αν δεν έχεις αποκλείσει όλα τα παραπάνω εκτός από ένα, είναι ευσεβής πόθος του γιατρού/φίλου σου το να ισχύει η διάγνωση. Δυστυχώς έτσι είναι. Αν θες με πιστεύεις, αν πάλι όχι τότε συνέχισε την αναζήτηση σου. Με ένα τόσο γενικό σύμπτωμα και απλές εξετάσεις αίματος/ούρων δεν πρόκειται να λάβεις σαφή ή ορθή απάντηση. Όντως έτσι είναι οπότε ιατρικά δεν έχει νόημα να το ψάξω άλλο, άσε που καμιά φορά στην πορεία μπορεί να σου δημιουργηθεί και ψυχολογικό πρόβλημα από εκεί που δεν έχεις τίποτα.. Επίσης ισχύει και αυτό: Αν εκανε και εισαγωγη θα μπορουσε να κανει πολυ καλή καριέρα σε ιδιωτικά νοσοκομεία.
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω εγω με τη σειρα μου. Μπορω να ανοιξω ενα τοπικ για τα "Κρυα μπουτια σε γυναικες" ή θα πρεπει να συνεχισω σε αυτο ? Σας εχει τυχει? Πως της το ειπατε? Πως το αντιμετωπισατε? Με την τριβη
NinjaMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ, pournaras. Κατά τα αλλά δεν ξέρω αν η απάντηση προς εμένα ήταν ηθελημένα προσβλητική (ελπίζω πως όχι) αν ναι καλό θα ήταν να μην το κανεις γιατί εγώ μπορεί και να μη δίνω σημασία αλλά κάποτε θα την πατήσεις και θα είναι κρίμα. Υπάρχουν και οι ποδολαγνοι και οι νεκροφιλοι και δύσκολα κανείς θα τους συναντήσει ΟΛΟΥΣ αλλά μια πιθανότητα να πέσει μια φορά και ένας στον καθένα μας πάντα υπάρχει. Η απάντηση μου προς εσένα έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με τις απαντήσεις μου προς όλους. Λέω αυτό που σκέφτομαι, σχεδόν, πάντα. Να ξέρεις ότι το "κάποτε θα την πατήσεις" δεν έκανε ούτε μία τρίχα από τις μπάλες μου να σηκωθεί και επιπροσθέτως έχω ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης σε άτομα τα οποία γνωρίζουν κάποια πολεμική τέχνη ή είναι wannabe μαφιόζοι και θεωρούν για διαφόρους λόγους ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους ενώ πολλές φορές τους λείπουν η στοιχειώδη μόρφωση και οι τρόποι. Γενικά όσα άτομα είναι οξύθυμα τα χειρίζομαι αναλόγως. Από την άλλη όσα δεν είναι, τους εξηγώ την σκέψη μου. Στην δικιά σου περίπτωση το είπα αυτό γιατί το θεωρώ too much κάποιος να σε αγγίζει με το πόδι του στο πρώτου ραντεβού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαι απόλυτος ή ότι αυτή μου η σκέψη πρέπει να συμβαδίζει με την δική σου. Παρόλα αυτά θεωρώ επικίνδυνο το να βγαίνεις ραντεβού με άντρες οι οποίοι έχουν το θάρρος (και το θράσος) να κάνουν υπερβολικές κινήσεις από την πρώτη μέρα. Επειδή ακριβώς δεν σε ξέρω και ούτε με ξέρεις θα δεις, αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά την απάντησή μου στην οποία αναφέρεσαι, ότι μπορεί να έχει μια δόση αυστηρότητας αλλά σίγουρα αποτελεί συμβουλή και όχι προσβολή. Σαν δεύτερη συμβουλή, διάβαζε πιο προσεκτικά μία-μία τις λέξεις για να καταλαβαίνεις το 100% του νοήματος των προτάσεων. Το καλύτερο που μου έρχεται στο μυαλό: Φοράς γάντια στα χέρια τον χειμώνα και αν δεν φέρει αποτέλεσμα τουλάχιστον το περιορίζεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση 50 παθήσεων και επεξήγηση γιατρικών εξετάσεων για το τι πρέπει να γίνει επειδή στο λένε όλες οι γκόμενες.... τρέχα γυρευόπουλος. Ευχαριστώ για την συμβουλή μου. Ωπ, συγγνώμη για την συμβουλή σου εννοούσα.. Βρες μια που να εχει κι αυτη κρυα χερια. problem solved Προσπαθώ. Είναι βέβαια κάπως δύσκολο χαρακτηριστικό για να το προσεγγίζεις σε άγνωστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις