Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 εδώ δεν μας πειράζει το μέγεθος..... θα μας πείραζαν τα κρύα χέρια;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τις πειράζει που έχεις κρύα χέρια...απλά δεν σε γουστάρουν και δεν στο λένε ευθέως!
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τις πειράζει που έχεις κρύα χέρια...απλά δεν σε γουστάρουν και δεν στο λένε ευθέως! μην προβάλλεις τις δικές σου απογοητεύσεις στο παιδί... απλά μωρέ λένε κι αυτές μια μαλακία να περάσει η ώρα.. τόσες λετε εσείς να πουμε ποοοοοοο!!
panos2171 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τα πρώτα ραντεβού ή να στο ζωγραφίσω; Να σε ενημερώσω ότι οι κοπέλες στην ποιότητα που επιλέγω να βγω δεν είναι αυτές που θα δέχονταν το χέρι μου μέσα στο βρακί τους από την πρώτη μέρα. Τώρα το αν εσύ επιλέγεις τέτοιου είδους γνωριμίες σε σύγκριση με τις δικές μου μαγκιά σου, απλά σε εμένα σίγουρα δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο. Δηλαδη τι σου λενε?? Μη μ ακουμπας εχεις κρυα χερια?? Μηπως σου λενε διακριτικα παρ το κουλο σου απο πανω μου και απλα θελουν να ειναι ευγενικες και βρισκουν προφαση?? Λεω εγω τωρα...
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδη τι σου λενε?? Μη μ ακουμπας εχεις κρυα χερια?? Μηπως σου λενε διακριτικα παρ το κουλο σου απο πανω μου και απλα θελουν να ειναι ευγενικες και βρισκουν προφαση?? Λεω εγω τωρα... αυτό παίζει όντως.. εγώ παίζει να πω ένα κάρο μαλακίες προκειμένου να αποφύγω να πω στον άλλον ότι δε γουστάρω... θυμάμαι στο γυμνάσιο έλεγα πάντα όταν ερχόταν κάποιος να μου τα ζητήσει "θα το σκεφτώ..." και φυσικά δεν απαντούσα ποτέ, μου ήταν απλά αδύνατο να πω όχι.. τί γελοίο άκου "θα το σκεφτώ".. σε κάποια φάση έρχετε ένας συμμαθητής μου που του χα ήδη πει το "θα το σκεφτώ" καμιά δεκαριά φορές... και μου λεει "θες να τα φτιάξουμε; Και πες χωρίς να το σκεφτείς" "όχι" του λέω "εντάξει σκέψου το!"
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 κάποιοι νεοχίπηδες κάνουν κλύσμα για να απελευθερώσουν την σφιχτόκωλη προσωπικότητά τους. Σκέψου το κι αυτό... καλό θα είναι να αποφεύγονται και ειδικά αυτά με τον ζεστό καφέ. http://io9.com/5847925/medical-horrors-the-tale-of-the-self+administered-hot-coffee-enema Αν και θα σου ζεστάνει τα χέρια. Και μετά τον κώλο.
nicoc89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω είχα κρύα χέρια αλλα μετά βρήκα το κόλπο (πριν ακουμπήσω κάποια τα βάζω στο βρακί μ) και ειναι ζεστά πλέον. Αυτη ειναι η λύση ρε χεστήκανε οι γκόμενες αν έχεις κρύα χέρια! εδώ δεν μας πειράζει το μέγεθος..... θα μας πείραζαν τα κρύα χέρια; με πολύ κακό μάτι μας έχετε πάρει. Τσ τσ τσ έτσι στο λένε απλά, αν θεωρούσαν ότι αυτό θα σε πείραζε, δε θα το λέγαν μην προβάλλεις τις δικές σου απογοητεύσεις στο παιδί... απλά μωρέ λένε κι αυτές μια μαλακία να περάσει η ώρα.. τόσες λετε εσείς να πουμε ποοοοοοο!! η απο πάνω κάτι ψάχνει το δίκιο της και δεν το βρίσκει και αποφάσισε να το ρίξει στις υποχωρήσεις.
koslibpro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 σε κάποια φάση έρχετε ένας συμμαθητής μου που του χα ήδη πει το "θα το σκεφτώ" καμιά δεκαριά φορές... και μου λεει "θες να τα φτιάξουμε; Και πες χωρίς να το σκεφτείς" "όχι" του λέω "εντάξει σκέψου το!" Lol:p Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν πρόχειρα. Διαφορική διάγνωση για τα κρύα χέρια: Υποθερμία/έκθεση στο περιβάλλον (όχι) Κρυοπάγημα (όχι) Πνιγμονή (όχι) Παθήσεις του συνδετικού ιστού (αυτοάνοσες-πιθανώς) Νεογνική υπερχολερυθριναιμία (πόσο χρονών είσαι είπαμε; ) Υπογλυκαιμία (δεν φτάνουν οι εξετάσεις που έκανες) Σιδηροπενική αναιμία (πιθανό) Κακή διατροφή (πιθανό) Σύνδρομο Cockayne (θα το ήξερες αν το είχες πίστεψε με) Άγχος (πολύ πιθανό) Anorexia nervosa (είσαι; ) Αγχώδης διαταραχή (GAD, πιθανό) Έντονο άγχος (πιθανό) Αγχώδης καταθλιπτική διαταραχή (πιθανό) Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (μάλλον απίθανο) Περιφερική αγγειοπάθεια και σύνδρομο Raynaud (είναι άσπρα τα δάχτυλα σου; Άσπρα του νεκρού εννοούμε) Φόβος (πιθανό) Έντονος πόνος και χρόνιος (πιθανό) Σωματικό ή ψυχολογικό στρες (πιθανό) Έντονη δίαιτα (πιθανό) Διαταραχές ύπνου (πιθανό) Σύνδρομο υπεραερισμού (πιθανό, κάνεις ποδήλατο πριν τα ραντεβού; ) Αρτηριοσπαστικές διαταραχές Υποθυρεοειδισμός (μυξοίδημα, όχι λόγω εξετάσεων) Addison's (έχεις μελανά ούλα; ) Θρομβοαγγειίτιδα Buerger (δύσκολα) Αντανακλαστική δυστροφία του συμπαθητικού (πιθανό) Σύνδρομο καυσαλγίας (πιθανό) Νεανικός υποθυρεοειδισμός (πιθανό, δείξε τις εξετάσεις σε ενδοκρινολόγο) Ατροφία της υπόφυσης (μάλλον όχι) Φαινόμενο Raynaud (πιθανό, δεν είναι το ίδιο με το σύνδρομο) Σύνδρομο χρόνιου πόνου (πιθανό) Αναιμία (μάλλον απίθανο, χρειάζονται κι άλλες εξετάσεις) Σοκ (πιθανό) Υποβολεμικό σοκ (πιθανό) Σοβαρή αναιμία (απίθανο) Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια (μάλλον όχι) Μυοκαρδιοπάθεια (μάλλον όχι) Υποογκαιμία (μάλλον όχι) Ενδογενής υπερέκριση αδρεναλίνης (άγχος; ) Φαρμακευτική αγωγή; Ναρκωτικά και έκδοχα αυτών (πιθανώς) Λήψη αμφεταμινών ή επινεφρίνης (πιθανώς) Δηλητηρίαση (πιθανώς) Χρήση μεθαμφεταμίνης (πιθανώς) Εργοτισμός (πιθανώς, τι ψωμί τρως, από που; ) Και με αυτά τα ολίγα μπορεί να πει κανείς ότι αυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης; Γιατί; Γιατί κανένας γιατρός αν δεν κάνεις γύρω στις 60 διαφορετικές εξετάσεις δεν θα σου πει σίγουρα τι έχεις. Άρα, ότι και να σου πουν είναι π@π@ριές και το ίδιο με το να στο πει η καφετζου στο φλιτζάνι. Άρα ή βρες τον House, ή κάνε όλες τις εξετάσεις, ή ζέστανε τα χέρια σου αλλιώς. Ότι και αν ακούσεις, αν δεν έχεις αποκλείσει όλα τα παραπάνω εκτός από ένα, είναι ευσεβής πόθος του γιατρού/φίλου σου το να ισχύει η διάγνωση. Δυστυχώς έτσι είναι. Αν θες με πιστεύεις, αν πάλι όχι τότε συνέχισε την αναζήτηση σου. Με ένα τόσο γενικό σύμπτωμα και απλές εξετάσεις αίματος/ούρων δεν πρόκειται να λάβεις σαφή ή ορθή απάντηση. Αν θες μπορώ να σου πω και τα ποσοστά να τα βάλεις σε σειρά. Για τους όποιους md εδώ ***ελπίζω να μην ξέχασα κάτι.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Την πιθανότητα οι κοπέλες που έτυχε να στο πουν αυτό για τα χέρια σου να ήταν εκείνες πολύ θερμές δεν ξέρω αν ανέφερε κανείς? Κατά τα αλλά δεν ξέρω αν η απάντηση προς εμένα ήταν ηθελημένα προσβλητική (ελπίζω πως όχι) αν ναι καλό θα ήταν να μην το κανεις γιατί εγώ μπορεί και να μη δίνω σημασία αλλά κάποτε θα την πατήσεις και θα είναι κρίμα. Υπάρχουν και οι ποδολαγνοι και οι νεκροφιλοι και δύσκολα κανείς θα τους συναντήσει ΟΛΟΥΣ αλλά μια πιθανότητα να πέσει μια φορά και ένας στον καθένα μας πάντα υπάρχει.
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και με αυτά τα ολίγα μπορεί να πει κανείς ότι αυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης; Γιατί; Γιατί κανένας γιατρός αν δεν κάνεις γύρω στις 60 διαφορετικές εξετάσεις δεν θα σου πει σίγουρα τι έχεις ...Σωστά, ποτέ δεν ξέρεις αν υπάρχει ατροφία υπόφυσης. Ή αν είσαι νεκρός.
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ...Σωστά, ποτέ δεν ξέρεις αν υπάρχει ατροφία υπόφυσης. Ή αν είσαι νεκρός. είπαμε μάλλον όχι σε αυτό. Τα άλλα πως τα αποκλείει? Τα πιθανά. Έλα ας το παίξουμε house έστω και για την πλάκα.
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω πώς τα αποκλείει. Γενικά, δεν είδα καμία απόπειρα διάγνωσης. Είδα να δίδεται προτεραιότητα στις πιθανότερες αιτίες με την προτροπή να πάει να κάνει εξετάσεις. Αν τώρα ερχόταν σε σένα με αυτά τα συμπτώματα και του έλεγες "ωραία, θα ξεκινήσουμε με μια μαγνητική και αν δε δείξει τίποτα, θα δούμε μήπως έχεις υπόταση" τι να πω, καλή σταδιοδρομία.
fylatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω πώς τα αποκλείει. Γενικά, δεν είδα καμία απόπειρα διάγνωσης. Είδα να δίδεται προτεραιότητα στις πιθανότερες αιτίες με την προτροπή να πάει να κάνει εξετάσεις. Αν τώρα ερχόταν σε σένα με αυτά τα συμπτώματα και του έλεγες "ωραία, θα ξεκινήσουμε με μια μαγνητική και αν δε δείξει τίποτα, θα δούμε μήπως έχεις υπόταση" τι να πω, καλή σταδιοδρομία. Ποιος μίλησε για μαγνητική; Παραπάνω απλά απαρίθμησα όλες τις καταστάσεις που μπορώ να θυμηθώ ότι οδηγούν σε κρύα χέρια από την παθολογία. Δεν είναι με σειρά, είναι μάλλον με την σειρά που μου ήρθαν. Αν ερχόταν σε εμένα, θα λάμβανα ιστορικό, αναλυτικό και οικογενειακό, θα ζητούσα επιπλέον αιματολογικές εξετάσεις, θα απέκλεια αιματολογικά νοσήματα, μετά ψυχολογικά και μετά έτσι κι αλλιώς τα νοσήματα που μένουν έχουν κι άλλα συμπτώματα (όχι μόνο τα κρύα χέρια), αλλά ναι θα τα έβαζα σε μία σειρά αποκλεισμού και αυτά. Ούτε είχα τάση να δώσω διάγνωση, απλά διάγνωση σε κάτι τόσο γενικό είναι δύσκολο να κάνεις. Αυτό ήθελα να τονίσω. Το ότι τα κρύα χέρια δεν είναι ειδικό σύμπτωμα. Ούτε τον προέτρεψα να κάνει εξετάσεις. Απλά του είπα ότι αν θέλει ντε και καλά να μάθει το γιατί. Αν αποκλειστούν μερικά από αυτά, ναι πρέπει να κάνει εξετάσεις. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει αποκλείσει τίποτα για να πω την αλήθεια και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα για να ξεκινήσουμε. Γιατί; Γιατί δεν τον έχω δει και δεν έχω κανένα στοιχείο εκτός από μια φωτο των εξετάσεων, που από μόνες τους σε συνδυασμό με το κρυώνουν τα χέρια μου, δεν οδηγούν σε διάγνωση. Απλά ήθελα να του εξηγήσω ότι δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζει το να βρει τι έχει ακριβώς και με την υπερβολή του να γράψω όλα αυτά, να του τονίσω ότι ένα ιατρικό ζήτημα απαιτεί ιατρό και όχι συμβουλές που είναι ουσιαστικά στην τύχη. Αυτό αν το θεωρεί ιατρικό πρόβλημα, αν το θεωρεί απλά μια ενόχληση, τότε ας δοκιμάσει ότι θέλει.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν τώρα ερχόταν σε σένα με αυτά τα συμπτώματα και του έλεγες "ωραία, θα ξεκινήσουμε με μια μαγνητική και αν δε δείξει τίποτα, θα δούμε μήπως έχεις υπόταση" τι να πω, καλή σταδιοδρομία. Αν εκανε και εισαγωγη θα μπορουσε να κανει πολυ καλή καριέρα σε ιδιωτικά νοσοκομεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις