arxaggelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σωστο!!! Και αναμεσα στα μπουτια της μπορεις η μέσα στον κ@λο της. double φιξντ
freedubus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δίκιο έχει, εμένα υστερία μ' έπιασε μόνο όταν ο άλλος σε πρώτο ραντεβού μου έβγαλε το Μποτακι και χάιδευε το πόδι μου μέσα στον κόσμο, μάλλον ήθελε να τσεκάρει αν έχω κρύα πόδια? Mάλλον ήταν τίγκα μερακλής ποδολάγνος. Ρησπέκτ.
athlios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Mάλλον ήταν τίγκα μερακλής ποδολάγνος. Ρησπέκτ. Και γιατι δεν εγλυφε ρε μπαρμπα.
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Mάλλον ήταν τίγκα μερακλής ποδολάγνος. Ρησπέκτ. κι εσυ ποδολαγνος εισαι;
freedubus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αφού την άλλη την έπιασε υστερία. κι εσυ ποδολαγνος εισαι; Λάγνος γενικότερα.
NinjaMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σίδηρο είπαμε τσέκαρες και είσαι οκ; Εφόσον είσαι απόλυτα υγιής, το μόνο που μένει είναι να ντύνεσαι καλύτερα. Όταν το σώμα σου κρυώνει, θα «αποσύρει» (κατά κάποιον τρόπο) το αίμα από τα άκρα, ώστε να προστατεύσει καλύτερα τα πιο κρίσιμα μέρη του, όπως καρδιά, πλεμόνια, κλπ. Φόρα λοιπόν μια μάλλινη φανέλα για να το βοηθήσεις. Μπορεί να μη καταλάβεις εσύ ότι κρυώνεις (άλλωστε πολλοί πιέζουμε τους εαυτούς μας να αγνοήσουμε το κρύο), αλλά τα παγωμένα άκρα είναι μια πολύ καλή ένδειξη για το ότι πρέπει να ντυθείς λίγο καλύτερα. Ευχαριστώ για την συμβουλή man, θα ελέγξω και σίδηρο και θα προβώ και στην λήψη του ανάλογου συμπληρώματος. Επίσης, αν εσύ ή ο Lucifer έχετε να προτείνετε άλλου είδους extra αιματολογικές εξετάσεις, τεστ κτλ. πείτε το. True story... ΘΕΟΣ, paylidi. σιγά, θα... Έλα να σου πω πολύ ασχολήθηκα μαζί σου και να ξέρεις με αυτοσχέδιες εικονούλες και έξυπνα μηνυματάκια δεν γάμ*σε κανείς. Το ποιος είναι είναι ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή και το τι προβλήματα αντιμετωπίζει δεν μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος καλύτερα πέρα από εμάς τους ίδιους. Όπως είπα και πριν δημιούργησα το θέμα με σοβαρό σκοπό, τώρα αν εσύ δεν μπορείς να το διακρίνεις κάπου αυτό δικαίωμά σου αλλά προτού βιαστείς να κρίνεις κάποιον κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και σκέψου αν είσαι "καλύτερος". Επίσης, το "όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται" είναι πολύ κλισέ αλλά και πάλι θα το αναφέρω. Και κάτι τελευταίο, όποιος περιμένει επιβεβαίωση ή έστω και έπαινο για την προσωπική του ζωή μέσα από ένα forum είναι το λιγότερο χαζός και εγώ σίγουρα δεν είμαι ένας από αυτούς, οπότε τις εικονούλες σου τις αποθήκευσα κάτω, κάτω στις 2 μικρές μπάλες που έχω. Και τι έγινε που έχεις κρύα χέρια; Τα ζεσταίνεις μέσα στο βρακί της ή κάτω απ τις μασχάλες της. Δες την σαν πηγή θερμότητας, σαν ένα μικρό καλοριφέρ, κι αυτή έτσι σε βλέπει άλλωστε. Ή νομίζεις οτι αυτή το βράδι δεν θα ζεστάνει τα παγωμένα πόδια της στα μπούτια σου; Γι αυτό είναι οι ερωτικοί σύντροφοι συν τοις άλλοις, για να μας ζεσταίνουν, κρύο καιρός για δυο κλπ. κλισεδούρες που ισχύουν από τα προιστορικά χρόνια όταν ο κόσμος ήταν νέος. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τα πρώτα ραντεβού ή να στο ζωγραφίσω; Να σε ενημερώσω ότι οι κοπέλες στην ποιότητα που επιλέγω να βγω δεν είναι αυτές που θα δέχονταν το χέρι μου μέσα στο βρακί τους από την πρώτη μέρα. Τώρα το αν εσύ επιλέγεις τέτοιου είδους γνωριμίες σε σύγκριση με τις δικές μου μαγκιά σου, απλά σε εμένα σίγουρα δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο. Δίκιο έχει, εμένα υστερία μ' έπιασε μόνο όταν ο άλλος σε πρώτο ραντεβού μου έβγαλε το Μποτακι και χάιδευε το πόδι μου μέσα στον κόσμο, μάλλον ήθελε να τσεκάρει αν έχω κρύα πόδια? Με τι άντρες βγαίνεις; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν συνεχίσεις να βγαίνεις με τέτοιου είδους άντρες (μέχρι χάδι του ποδιού στον κόσμο για πρώτη φορά είναι καλά) σε βλέπω να μην έχεις καλή κατάληξη αν τα πράγματα γίνουν πιο έντονα αργότερα και αποκαλυφτεί μια πιο άγρια προσωπικότητα από αυτήν που θα ήθελες ή ενδεχομένως νομίζεις ότι έχει ο άλλος. Mάλλον ήταν τίγκα μερακλής ποδολάγνος. Ρησπέκτ. Εγώ δεν γουστάρω πατούσες. Καθόλου ρε φίλε. Ούτε να ασχολούμαι, ούτε να τις βλέπω σε τσόντες, ούτε τίποτα. Δεν θεωρώ ότι οι ποδολάγνοι είναι έκτρωμα της δημιουργίας ούτε έχω σκοπό να τους στερήσω βασικές πολιτικές ελευθερίες, απλά μου χαλάνε την αισθητική. Άσε φίλε, έγω και ο Iceman το ένα και το αυτό είμαστε..
Pantelwolf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 τα παλια κλασσικα κολπα, καθομαι πανω στα χερια μου για λιγη ωρα, τα βαζω αναμεσα στα γονατα μου η σε καποια κλειδωση της,ή ξεκινάω να χαιδεύω ανάμεσα στα 2 μπλουζάκια που φοράει δεν πιάνουν;
NinjaMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πιάνουν στην δική μου περίπτωση αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο καν για να το ψάξω το όλο θέμα.
RottenLungs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγω έχω υγρά χέρια ρε πούστη. Αλλα εντάξη δεν είχα ποτέ θέμα με τις γυναίκες γιατι τα βάζεις λίγο στην τσέπη και είσαι οκ. Αλλα γενικότερα είμαι σόμπα και δυστυχώς το εκμεταλεύεται η κοπέλα μου τα βράδια και με ξυλιάζει. Βεβαια έγω έχω μία καλή άμυνα σε τέτοιες περιπτώσεις, άμα με αγγίξεις την ώρα που κοιμάμαι, λέω δύο - τρείς μαλάκίες δυαντά σε παραμιλητό και κλάνει μέντες η άλλη (τις προάλλες φώναζα κάτι για θεούς και δαίμονες, ένας "θεός" ξέρει τι έβλεπα).
freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τα πρώτα ραντεβού ή να στο ζωγραφίσω; Να σε ενημερώσω ότι οι κοπέλες στην ποιότητα που επιλέγω να βγω δεν είναι αυτές που θα δέχονταν το χέρι μου μέσα στο βρακί τους από την πρώτη μέρα. Τώρα το αν εσύ επιλέγεις τέτοιου είδους γνωριμίες σε σύγκριση με τις δικές μου μαγκιά σου, απλά σε εμένα σίγουρα δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο. Με τι άντρες βγαίνεις; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν συνεχίσεις να βγαίνεις με τέτοιου είδους άντρες (μέχρι χάδι του ποδιού στον κόσμο για πρώτη φορά είναι καλά) σε βλέπω να μην έχεις καλή κατάληξη αν τα πράγματα γίνουν πιο έντονα αργότερα και αποκαλυφτεί μια πιο άγρια προσωπικότητα από αυτήν που θα ήθελες ή ενδεχομένως νομίζεις ότι έχει ο άλλος. Εγώ δεν γουστάρω πατούσες. Καθόλου ρε φίλε. Ούτε να ασχολούμαι, ούτε να τις βλέπω σε τσόντες, ούτε τίποτα. Δεν θεωρώ ότι οι ποδολάγνοι είναι έκτρωμα της δημιουργίας ούτε έχω σκοπό να τους στερήσω βασικές πολιτικές ελευθερίες, απλά μου χαλάνε την αισθητική. Καταλαβαινεις οτι με το attitude ξινης γεροντοκορης που εχεις, τα κρυα χερια ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σε απασχολει; Εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα μονο να μην παθω κανενα κρυοπαγημα στον φισφιρικο μακροχρονια, γιατι με τετοιο υφακι το κοβω να αγγιζουν μονο αυτον τα παγωμενα χερια σου.
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ δεν γουστάρω πατούσες. Καθόλου ρε φίλε. Ούτε να ασχολούμαι, ούτε να τις βλέπω σε τσόντες, ούτε τίποτα. Δεν θεωρώ ότι οι ποδολάγνοι είναι έκτρωμα της δημιουργίας ούτε έχω σκοπό να τους στερήσω βασικές πολιτικές ελευθερίες, απλά μου χαλάνε την αισθητική. κοψε το Μπραφ και το "Φαε ενα μαλακα", εχεις ηδη αρπαξει.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Έλα να σου πω πολύ ασχολήθηκα μαζί σου και να ξέρεις με αυτοσχέδιες εικονούλες και έξυπνα μηνυματάκια δεν γάμ*σε κανείς. Το ποιος είναι είναι ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή και το τι προβλήματα αντιμετωπίζει δεν μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος καλύτερα πέρα από εμάς τους ίδιους. Όπως είπα και πριν δημιούργησα το θέμα με σοβαρό σκοπό, τώρα αν εσύ δεν μπορείς να το διακρίνεις κάπου αυτό δικαίωμά σου αλλά προτού βιαστείς να κρίνεις κάποιον κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και σκέψου αν είσαι "καλύτερος". Επίσης, το "όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται" είναι πολύ κλισέ αλλά και πάλι θα το αναφέρω. Και κάτι τελευταίο, όποιος περιμένει επιβεβαίωση ή έστω και έπαινο για την προσωπική του ζωή μέσα από ένα forum είναι το λιγότερο χαζός και εγώ σίγουρα δεν είμαι ένας από αυτούς, οπότε τις εικονούλες σου τις αποθήκευσα κάτω, κάτω στις 2 μικρές μπάλες που έχω. εν τω μεταξύ δεν έχω γράψει κουβέντα στο θρεντ (εκτός το: σιγά το γάλα) κι εσύ μου χεις κάνει ψυχογράφημα... διάβασε καλά τα δυο προηγούμενα μηνύματα... επίσης, κάποιοι νεοχίπηδες κάνουν κλύσμα για να απελευθερώσουν την σφιχτόκωλη προσωπικότητά τους. Σκέψου το κι αυτό...
Solar_Fields Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ΝinjaMan παιρνεις προσωπικα πραγματα που δεν θα χρειαζοταν να ασχοληθεις η που θα μπορουσες να τα παρεις στο χαβαλε. Αν το θεματακι με τα παγωμενα χερια εχει προελθει απο αντιστοιχο ζητημα (δηλαδη σου πε μια τυπισα οτι την ενοχλουν τα παγωμενα χερια σου και το τοσο το εκανες ΤΟΣΟ μεσα στο μυαλο σου), τοτε εχω να σου προτεινω να μη δινεις σημασια. Αν μια γκομενα σε γουσταρει δεν θα σε αποριψει για το κρυο αγγιγμα εκτος αν ειναι ζωντοβολο, κατι που αποτι καταλαβαινω απτα γραφομενα σου, δεν το θες. Τωρα αν παραπονιεται, αστην να παραπονιεται. Στην πορεια της σχεσης σας θα βρει σημαντικοτερα προβληματα να ασχοληθει. Αν επιμεινει στα κρυα χερια over the months/years τοτε κατι παιζει με την παρτη της. μετα θα αρχισει να παραπονιεται που το νερο στο μπανιο ειναι 30.2C και οχι 29.7C, μετα θα παραπονιεται που η πορτα εισοδου στο νεο σας σπιτι εχει λαθος κλιση 0.1 μοιρες κλπ. Οι εξετασεις που σου προτειναν καλο ειναι να γινουν, οχι για να φτιαξεις το κρυο αγγιμα σου, αλλα για λογους υγειας, αν αυτο υποδηλωνει πιθανες ελλεψεις σε σιδηρο η αλλες ουσιες. Σε αυτην την περιπτωση το τελευταιο που θα πρεπε να σε προβληματιζει ειναι τα κρυα χερια...
stavi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ρε χεστήκανε οι γκόμενες αν έχεις κρύα χέρια! εδώ δεν μας πειράζει το μέγεθος..... θα μας πείραζαν τα κρύα χέρια; με πολύ κακό μάτι μας έχετε πάρει. Τσ τσ τσ έτσι στο λένε απλά, αν θεωρούσαν ότι αυτό θα σε πείραζε, δε θα το λέγαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις