Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε μας δουλεύεις; Εδώ ανέβασα τις αιματολογικές μου εξετάσεις μόνο και μόνο για να (απο)δείξω ότι το θέμα είναι δημιουργημένο με σοβαρό σκοπό και τώρα έρχεσαι εσύ και μου λες τι; Επίσης ο σκοπός είναι να διευκολύνουμε την ζωή όπου και όποτε μπορούμε για αυτό και μίλησα για ισοθερμικά γάντια και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω. Βασικά, σοβαρά τώρα τι να σχολιάσω:"τρίψιμο χεριών για 30 λεπτά πριν από κάθε ραντεβού"; Διαβάζετε πρώτα λίγο το προηγούμενο post πριν απαντήσετε δεν κάνει κακό..Έλεος..

Ενταξει ρε φιλε μην εξαπτεσαι αν δε θες να τριβεις! Μπορεις να ενσωματωσεις τα κρυα χερια σαν παιχνιδακι στο ραντεβου!!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α, τώρα είδα προσεκτικά τις εξετάσεις. Σίδηρο δεν έλεγξες. Δες και αυτό, διότι τα κρύα άκρα είναι ένα σημάδι και για την έλλειψη σιδήρου. Αλλά πριν βιαστείς να δώσεις άλλα 50€ σε εργαστήριο ντύσου καλύτερα, μπας κι είναι αυτό που έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

ρε συ, αν ειναι χειμωνας και δεν φορας γαντια η εστω δεν εχεις τα χερια σου μεσα στις τσεπες σου λογικο ειναι να κρυωνουν. επισης αν τα πλενεις ολη την ωρα με παγωμενο νερο. παντως το θεμα ειναι η κυκλοφορια του αιματος και ο σιδηρος. τραβα ντυσου πιο χοντρα να δεις πως θα παει. στην τελικη φορα διπλα γαντια, ντροπη δεν ειναι. εγω φοραω και τριπλες καλτσες κατι φορες. :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εσύ αυτή την στιγμή είσαι σε σχέση και μιλάς "εκ του ασφαλούς" αλλά εγώ που δεν είμαι και επειδή ξέρω 100% τον εαυτό μου έχω να σου πω ότι τα κίνητρά μου είναι μια χαρά. Πιο απλά, ρώτα όσες γυναίκες θες για το αν θα τις πείραζαν τα κρύα χέρια σε έναν άντρα και μετά έλα να μου πεις.

Πάει καιρός και ξεχνάω να ερμηνεύω τα όσα λέω και ο ίδιος, αλλά φαντάζομαι πως είχα δέσει τα κίνητρα με τα κριτήρια των γυναικώνΕ. Σε φάση, αν κάποια μου έριχνε πίτα επειδή είχα κρύα χέρια, ε σόρρυ κι όλας, δεν της άξιζε ποτέ να μου τα ζεστάνει.

Κατά τα άλλα, σίδηρο μάγκα μου, το πρώτο που σου έγραψα.

Δημοσ.

Κύριε έξυπνε όταν είπα ότι οι 7 στις 10 γυναίκες που βγαίνω δεν μπορούν να ανεχτούν το κρύο άγγιγμά μου εννοούσα των 70% όλων των γυναικών που έχω βγει και έχω γνωρίσει ως τώρα στην ζωή μου. Μάλλον δεν είναι τυχαίο που είσαι ο μόνος που νόμιζε ότι το παίζω γαμ**ς και ότι βγαίνω με 10 διαφορετικές γυναίκες συγχρόνως; Νιώθεις λίγη αμηχανία τώρα μήπως; Αν ναι, καλά κάνεις.. Α και κάτι άλλο, αν έβγαινα με 10 γυναίκες συγχρόνως δεν θα προλάβαιναν να με βλέπαν οι ίδιοι οι φίλοι μου, πόσο μάλλον εσύ. Ας μην το αναλύσουμε άλλο όμως.

σιγά, θα...

spilled_milk.jpg?w=250&h=191

Δημοσ.

δεν ειναι ο σιδηρος. υπαρχει και ενα αλλο θεμα,

οσοι παθενουν θερμικο σοκ και υδρονουν σε ακυρες ωρες/φορες λογο θερμογρασιας

ο υδροτας εξατμιζεται απο τον ανεμο με απο τελεσμα τα δημιουργουνται κρυα χερια και στεγνα.

δεν λεω οτι αυτο εχει ο φιλος απλα ειναι ενα ενδεχομενο

Δημοσ.

Και τι έγινε που έχεις κρύα χέρια; Τα ζεσταίνεις μέσα στο βρακί της ή κάτω απ τις μασχάλες της. Δες την σαν πηγή θερμότητας, σαν ένα μικρό καλοριφέρ, κι αυτή έτσι σε βλέπει άλλωστε. Ή νομίζεις οτι αυτή το βράδι δεν θα ζεστάνει τα παγωμένα πόδια της στα μπούτια σου; Γι αυτό είναι οι ερωτικοί σύντροφοι συν τοις άλλοις, για να μας ζεσταίνουν, κρύο καιρός για δυο κλπ. κλισεδούρες που ισχύουν από τα προιστορικά χρόνια όταν ο κόσμος ήταν νέος.

Δημοσ.

Και τι έγινε που έχεις κρύα χέρια; Τα ζεσταίνεις μέσα στο βρακί της ή κάτω απ τις μασχάλες της. Δες την σαν πηγή θερμότητας, σαν ένα μικρό καλοριφέρ, κι αυτή έτσι σε βλέπει άλλωστε. Ή νομίζεις οτι αυτή το βράδι δεν θα ζεστάνει τα παγωμένα πόδια της στα μπούτια σου; Γι αυτό είναι οι ερωτικοί σύντροφοι συν τοις άλλοις, για να μας ζεσταίνουν, κρύο καιρός για δυο κλπ. κλισεδούρες που ισχύουν από τα προιστορικά χρόνια όταν ο κόσμος ήταν νέος.

ισχυει :mrgreen:

Δημοσ.

evabb με εκπλησεις... :rolleyes:

Συνήθως κάνετε σαν υστερικές!

γιατι να κανω σαν υστερικη; αυτος ειναι ζεστος τα δικα μου ποδια ειναι παγωμενα.

Δημοσ.

γιατι να κανω σαν υστερικη; αυτος ειναι ζεστος τα δικα μου ποδια ειναι παγωμενα.

Δίκιο έχει, εμένα υστερία μ' έπιασε μόνο όταν ο άλλος σε πρώτο ραντεβού μου έβγαλε το Μποτακι και χάιδευε το πόδι μου μέσα στον κόσμο, μάλλον ήθελε να τσεκάρει αν έχω κρύα πόδια?

Δημοσ.

Σωστο!!! Και αναμεσα στα μπουτια της μπορεις η κατω απ τον κ@λο της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...