Προς το περιεχόμενο

OCZ 120GB Vertex III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σφαχτήτε για το Alt και το Delete εγώ θα πάρω το CTRL για να κάνω και CTRL+C & CTRL+V

To ctrl ειναι εκτος περιοχης

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έψαχνα και εγώ για SSD καιρό τώρα (μήνες) αλλά τους OCZ δεν τους συζητούσα καν. Υπήρχαν και θα υπάρχουν πολλά προβλήματα σε αυτούς... Μακαρι να μην σου παρουσιάσει προβλήματα. Εγώ πήγα στον Intel 320 120GB με 170€ και αυτός.

Δημοσ.

Υπήρχαν κάτι BSOD. Τώρα τι υπάρχουν;

Υπάρχουν BSOD με συγκεκριμένα firmware. Δεν ξέρω αν βγάλαν κάποιο που να το διορθώνει....

Πάντως και ο Intel είχε ένα σοβαρό πρόβλημα, φενόταν ο δίσκος σαν 8MByte. Το διορθώσαν όμως. Έχει και 5 χρόνια εγγύηση. Γενικά πιστεύω η Intel είναι αξιόπιστη εταιρεία.

Αν όμως κάποιος ήθελε να πάρει SATA 3 θα του συνιστούσα crucial m4.

Δημοσ.

Με το νέο firmware σε 5 μηχανήματα που έχω ocz πρόβλημα με BSOD τέλος

Αν μιλάμε για παραπάνω ρευστό θα συμφωνήσω με τον m4

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν BSOD με συγκεκριμένα firmware. Δεν ξέρω αν βγάλαν κάποιο που να το διορθώνει....

τότε να φροντίζεις να μαθαίνεις πριν δηλώνεις ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα... :rolleyes:

που να μην το γράφαμε κιόλας σε προηγούμενα posts :P

Δημοσ.

τότε να φροντίζεις να μαθαίνεις πριν δηλώνεις ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα... :rolleyes:

που να μην το γράφαμε κιόλας σε προηγούμενα posts :P

+1 επιβεβαιώνω και εγώ ότι με το νέο firmware ο Vertex λειτουργεί απροβλημάτιστα.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως και ο Intel είχε ένα σοβαρό πρόβλημα, φενόταν ο δίσκος σαν 8MByte. Το διορθώσαν όμως. Έχει και 5 χρόνια εγγύηση. Γενικά πιστεύω η Intel είναι αξιόπιστη εταιρεία.

Του οποιου την εγγυηση αυξησανε σε 5 χρονια οταν σκασανε μυτη τα προβληματα που αν εβγαζες το PC απ το ρευμα (ή επεφτε) υπηρχε περιπτωση να σου αναγνωριζεται ως 8MB :eek: :rolleyes:

Δημοσ.

Βλέπω τον τίτλο του θέματος... βλέπω 42 μηνύματα... λέω ΩΧ! θα έβγαλαν τον 120GB σε τιμή 80 ευρώ και έχασα η ευκαιρία!!!

Τελικά... τσάμπα με φοβήσατε! :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Βλέπω τον τίτλο του θέματος... βλέπω 42 μηνύματα... λέω ΩΧ! θα έβγαλαν τον 120GB σε τιμή 80 ευρώ και έχασα η ευκαιρία!!!

Τελικά... τσάμπα με φοβήσατε! :mrgreen:

Ωραιος εισαι εσυ! Παρτακια!

Χαρηκες που δεν υπηρχε ευκαιρια και δεν την εχασες. Μηπως θα ηταν καλυτερα να υπηρχε και να την ειχαν προλαβει 1-2-3-5-10 ατομα και ας την εχανες;

(ξερω οτι δεν το ειπες με αυτο το πνευμα, σε πειραζω ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...