Προς το περιεχόμενο

OCZ 120GB Vertex III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι, επειδη εχουν ιδιες τιμες?

Επισης ειδα και κατι αντιπροτασεις σε OCZ solid, ο οποιος ειναι χειροτερος και απο τον Agility, και τωρα μας ενοιαξε το 1% του Force vs Vertex? :rolleyes:

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον George. Επειδή ο δικός μου, κάνει που και πού κάτι ιστορίες OCZ θα έπαιρνα μόνο τον Max σε λογική τιμή. Δεν είναι τυχαίο πώς οι OCZ SSD έχουν σημαντική μείωση στην τιμή

πχ πέρσι ο Vertex 2 120 GB είχε 260 ευρώ κα πρόσφατα τον είχα πετύχει στα 140.

Δημοσ.

Πλέον με το νέο firmware δεν υπάρχουν προβλήματα..

Γενικά αυτό που έφταιγε ήταν ο controller..

Με agility 3 εδώ κ ένα μήνα στο laptop ούτε ένα bsod!

• Super Moderators
Δημοσ.

χτύπα ξύλο κι εγώ με τον Vertex 3 μέχρι στιγμής χωρίς BSOD.... (και τώρα σκάει μία :P )

Δημοσ.

όλοι αυτοί οι ssd που συζητάτε agility, vertex, force, force gt στην καθημερινή χρήση έχουν κάποια διαφορά που να μπορούμε να καταλάβουμε?? ή απλά κουβέντα να γίνεται?? και ο καλύτερος είναι ο crucial m4..έτσι για να σας της σπάσω :P

πάντως περί bsod και εγώ 2 εβδομάδες με agility 3 (με περασμένο πλέον απο μαμά 2.15) δε μου έχει εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα...απο ότι φαίνεται το θέμα αυτό έχει λυθεί οριστικά..

• Moderators
Δημοσ.

^^^Οπως τα είπε είναι. Απλά εγώ τον είχα πετύχει σε γαμάτη τιμούλα τον δικό μου αλλά δε θα έλεγα ότι υστερεί σε ταχύτητα

post-204649-0-00050100-1325639426_thumb.png

Βέβαια η διαφορά είναι μικρή οπότε πάρε τον vertex

Χμμμμ, τωρα εξηγειται η ταχυτητα σου στις απαντησεις που σου ειχα επισημανει παλιοτερα σε μια κουβεντα μας! :P

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον George. Επειδή ο δικός μου, κάνει που και πού κάτι ιστορίες OCZ θα έπαιρνα μόνο τον Max σε λογική τιμή. Δεν είναι τυχαίο πώς οι OCZ SSD έχουν σημαντική μείωση στην τιμή

πχ πέρσι ο Vertex 2 120 GB είχε 260 ευρώ κα πρόσφατα τον είχα πετύχει στα 140.

Vertex 2 ότι πετύχεις είναι απόθεμα. Έχουν σταματήσει οι εισαγωγείς να φέρνουν. Vertex 3 & Agility 3 μόνο γίνεται εισαγωγή.

Οι τιμές όλων των ηλεκτρονικών ειδών αλλάζει με το παραμικρό. ΠΧ μηχανικοί δίσκοι. Με 30ευρώ έπαιρνες 500gb τώρα θες 80€

Θα συμφωνήσω τελικά με τον George οτι για θέμα απόδοσης τιμής καλύτερος ο Corsair 3 αυτή τη στιγμή χωρίς κουβέντα.

• Moderators
Δημοσ.

χτύπα ξύλο κι εγώ με τον Vertex 3 μέχρι στιγμής χωρίς BSOD.... (και τώρα σκάει μία :P )

είδες; :P

Ελα Χαρη σου εσκασε!

bsod_dd.jpg

:P

• Moderators
Δημοσ.

μπορώ να πατήσω εγώ το delete? :rolleyes:

To alt ειναι πιο... σκοτεινο! :P

(σε που το alt ειναι και πολυ πιο πολυλειτουργικο απο ενα delete)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...