Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους καλη χρονια με υγεια.θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τον επεξεργαστη μου.εχω τον amd fhenom 965 black edition δεν τον εχω κανει overclokin κ παρατηρησα το εξεις.στο battlefield 3 sto online ειδα μια θερμοκρασια περιεργη πρωτη φορα εδω κ εναν χρονο που τον εχω 50 βαθμους με 2 ωρες που πεζει.ειναι φυσιολογικες αυτες οι θερμοκρασιες μηπως εχω καποιο προβλημα με την ψυχτρα μου την v8 απο καρτα γραφικων εχω την nvidia gtx 570 asus direct cu.ευχαριστω εκ των προτερων.......

Δημοσ.

Καλημέρα, χμμμ με την β8 50 βαθμούς?? τρέξε κάνα core temp και ξανά παίξε το battlefield 3!

"πατάει καλά η β8 στην m/b? έχεις αλλάξει πάστα?

Δημοσ.

Καλημέρα, χμμμ με την β8 50 βαθμούς?? τρέξε κάνα core temp και ξανά παίξε το battlefield 3!

"πατάει καλά η β8 στην m/b? έχεις αλλάξει πάστα?

καλησπερα τιμο.απο την μερα που την εβαλα την v8 κ εδω κ 6 μηνες δεν εχω αλλαξει ξανα παστα αλλα βασικα η θερμοκρασια μου κ σε idl χωρις να κανει την παραμικρη εργασια ειναι στους 30 βαθμους απο την μερα που εβαλα την ψυχτρα κ οπως κ εγω αναρωτηθηκα αλλα δεν το εψαξα δεν με ενθουσιασε η θερμοκρασια γιατι 30 ειχα κ με ποιο κατωτερη ψυχτρα.σκευτομαι αυτο που λες μηπως τελικα δεν παταει απο την μερα που την κουμπωσα καλα στην mb ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα.

Εχουμε ιδιο επεξεργαστη.Δεν θυμαμαι να σου πω θερμοκρασιες,αλλα θα κανω οτι και συ.

Πηγενε εδω:

http://www.insomnia.gr/files/category/4-benchmark-overclocking-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Κατεβασε το Core Temp, το IntelBurnTest και το CPU-Z

Ανοιξε και τα τρια και βαλε το IntelBurnTest εκει που λεει Times to run στο 30 και πατα Start.

Παρακολουθα στο CPU-Z εκει που λεει Core Voltage που θα παιζει στην διαρκεια της δοκιμασιας.

Στο Core Temp,πες μου αν σου διχνει θερμοκρασια για καθε ενεν πυρινα ή μονο για εναν γενικο.

Ξεκιναω και σου λεω τα δικα μου αποτελεσματα...

Λοιπον,τα πραματα για μενα εχουν ως εξεις:

Θερμοκρασια Low 32 και Hight 58,με τις θερμοκρασιες κατα την διαρκεια του τεστ,να παιξουν περισοτερο 54-55-57 βαθμους.

Core Voltage απο το CPU-Z κατα την διαρκεια του τεστ να κυμαινονται μεταξυ 1,296 και 1,304 και τωρα σε idle κατασταση να ειναι 1,280.

Εμενα παντως το Core Temp μου δειχνει μονο εναν γενικο πυρινα.

Ομως στο Everest βλεπω και τους 4.

Νομιζω οτι αν εισαι oc στα 3,9 τοτε σε βρισκω μια χαρα...

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα.

Εχουμε ιδιο επεξεργαστη.Δεν θυμαμαι να σου πω θερμοκρασιες,αλλα θα κανω οτι και συ.

Πηγενε εδω:

http://www.insomnia.gr/files/category/4-benchmark-overclocking-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Κατεβασε το Core Temp, το IntelBurnTest και το CPU-Z

Ανοιξε και τα τρια και βαλε το IntelBurnTest εκει που λεει Times to run στο 30 και πατα Start.

Παρακολουθα στο CPU-Z εκει που λεει Core Voltage που θα παιζει στην διαρκεια της δοκιμασιας.

Στο Core Temp,πες μου αν σου διχνει θερμοκρασια για καθε ενεν πυρινα ή μονο για εναν γενικο.

Ξεκιναω και σου λεω τα δικα μου αποτελεσματα...

Λοιπον,τα πραματα για μενα εχουν ως εξεις:

Θερμοκρασια Low 32 και Hight 58,με τις θερμοκρασιες κατα την διαρκεια του τεστ,να παιξουν περισοτερο 54-55-57 βαθμους.

Core Voltage απο το CPU-Z κατα την διαρκεια του τεστ να κυμαινονται μεταξυ 1,296 και 1,304 και τωρα σε idle κατασταση να ειναι 1,280.

Εμενα παντως το Core Temp μου δειχνει μονο εναν γενικο πυρινα.

Ομως στο Everest βλεπω και τους 4.

Νομιζω οτι αν εισαι oc στα 3,9 τοτε σε βρισκω μια χαρα...

καλησπερα κ χρονια πολλα...εκανα αυτα που μου ειπες σχεδον δεν διαφερουμε στα ιδια ειμαι κ εγω αλλα εγω ειμαι χωρις overclokin κ αυτο με προβληματιζει?εισαι στα 3.9 εσυ?εγω παντως 3.4 λοιπον ανοιξα την mb ανανεωσα την παστουλα κ αυτη την στιγμη που γραφω τρεχω κ το burn προς το παρον ειμαι core voltage 1,375 να τονισω ομως πως κ σε idle ειμαι παλι στα ρευματα 1,375 θερμοκρασιες στα πρωτα 10 λεπτα σταθερα στους 53 k se idle 32 το core temp εμενα μου διχνει κ τους 4 πυρινες κ ειμαι σε ολους ιδια θερμοκρασια αυτα....τα ρευματα γιατι εμενα μενουν ιδια εκανα καποια λαθος κινηση στο βιος?
Δημοσ.

Οχι,δεν εχω oc στα 3,9 (νομιζα οτι εσυ ειχες κανει στα 3,9 επειδη το ειχα δει στην υπογραφη σου).

Ενα κλικ στον πολλαπλασιαστη εχω κανει και τρεχω στα 3,6.

Μια χαρα σε βρισκω απο θερμοκρασιες παντως (53C ειναι super).

Τα ρευματα απο το bios τα εχεις στο auto ??

Εγω τα εχω στο 1,3125V

Δημοσ.

Και εγώ είμαι με τον 965 (oc 3,8) με ρεύμα στο auto στα 1,440V με v8 και 50 βαθμούς είναι πολύ?

Αν μιλας,για 50 βαθμους full load,εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Όχι full load

Κατεβασε το IntelBurnTest και το Core Temp και τρεξε στο IntelBurnTest, Times to run στο 50, να δουμε τι θερμοκρασιες θα πιασεις...

Δημοσ.

Και εγώ είμαι με τον 965 (oc 3,8) με ρεύμα στο auto στα 1,440V με v8 και 50 βαθμούς είναι πολύ?

Πολυ ρευμα δινεις.Γιατι δεν δοκιμαζεις χειροκινητα να δεις που ειναι σταθερος στα 3,8;

Δημοσ.

ok, θα δοκιμάσω, να βάλω 1,38v?

Λυπών έβαλα το ρεύμα στα 1.38v, οι θερμοκρασία έπεσε στους 43 βαθμούς, αυτό που παρατήρησα είναι ότι ανοίγοντας το pc δουλεύει full load (σταθερά στα 3,8) χωρείς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα... :confused: , κάτι δεν πάει καλά έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

ok, θα δοκιμάσω, να βάλω 1,38v?

Λυπών έβαλα το ρεύμα στα 1.38v, οι θερμοκρασία έπεσε στους 43 βαθμούς, αυτό που παρατήρησα είναι ότι ανοίγοντας το pc δουλεύει full load (σταθερά στα 3,8) χωρείς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα... :confused: , κάτι δεν πάει καλά έτσι δεν είναι?

Κατι δεν καταλαβαινω καλα !!!

Οταν λες δουλευει full load,απο που το βλεπεις??

Ανοιγεις τον task manger και βλεπεις τον CPU να δουλευει στο 100% ??

Αφου τον εχεις κανει oc στα 3,8.Τι περιμενεις να σου δειξει??

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους καλη χρονια με υγεια.θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τον επεξεργαστη μου.εχω τον amd fhenom 965 black edition δεν τον εχω κανει overclokin κ παρατηρησα το εξεις.στο battlefield 3 sto online ειδα μια θερμοκρασια περιεργη πρωτη φορα εδω κ εναν χρονο που τον εχω 50 βαθμους με 2 ωρες που πεζει.ειναι φυσιολογικες αυτες οι θερμοκρασιες μηπως εχω καποιο προβλημα με την ψυχτρα μου την v8 απο καρτα γραφικων εχω την nvidia gtx 570 asus direct cu.ευχαριστω εκ των προτερων.......

Το θέμα δεν είναι ο χρόνος αλλα η διεργασία, και 15 ώρες να έπαιζες Battlefield πάλι 50c θα είχες..

Οι 50c είναι πολύ καλή θερμοκρασία για τέτοια διεργασία, άλλοι επεξεργαστές εχουν σε idle 50c.. Οπότε είσαι μια χαρά και μην ανυσηχείς.

Κατι δεν καταλαβαινω καλα !!!

Αφου τον εχεις κανει oc στα 3,8.Τι περιμενεις να σου δειξει??

Είναι άκυρο αυτο που λες, το γεγονός οτι εχει κάνει oc δεν σημαίνει οτι ο επεξεργαστής τρέχει μονίμος σε αυτη την συχνότητα.. Ως εκει μπορεί να φτάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...