naruto14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μετά απο αρκετό καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ με το παρατημένο PS2. όσα όμως παιχνίδια ή ταινίες και να έβαζα δεν τις αναγνώριζε. αλλα δισκάκια τα έπαιζε για το πολύ ένα λεπτό ένα αλλα καθόλου. μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? η κονσόλα ειναι τσιπαρισμενη από το 2007
k0nan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου , άλλαξε το ματάκι του drive και αν πάλι κάνει το ίδιο πρόβλημα θα φταίει το τσιπάκι.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δηλαδή τι πρέπει να κάνω? δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου μιας και δεν θΑ ήθελα να τρέχω για επισκευή για το ps2?
timos_som Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ποιο μοντέλο έχεις κάνε install το FreeMcBoot. θα μπορείς να παίξεις από φλασάκια και εξ.hdd!
naruto14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ποιο μοντέλο έχεις κάνε install το FreeMcBoot. θα μπορείς να παίξεις από φλασάκια και εξ.hdd! Το slim έχω. Δεν άλλος τρόπος μιας και ολα τα παιχνίδια τα εχω se DVD κι βαριέμαι να τα περνάω στο pc και μετά σε στικακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα