Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόκειται για θέμα πτυχιακής και χρειάζομαι βοήθεια ίσως ως ιδιαίτερα,

Έχω να κάνω ένα web service σε PHP και να μπορώ να το καλώ μέσω SOAP από iPhone. Εδώ και αρκετό καιρό έχω φάει τα μάτια μου για να βγάλω άκρη, κατάφερα να φτιάξω ένα σύστημα που να δουλεύει, αλλά είναι πολύ μικρό και απλό για να το δικαιολογήσω ως αποτέλεσμα (στέλνει ένα id και επιστρέφει ένα όνομα).

Ψάχνω να βρω κάποιον από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ή περίχωρα που θα μπορέσει να με βοηθήσει σε αυτό, και περισσότερο στο κομμάτι της PHP εφαρμογής.

Λίγες πληροφορίες για το σενάριο:

Θα είναι ένα απλό βιβλιοπωλείο. Η εφαρμογή του server θα στέλνει μία απλή λίστα με βιβλία, τα στοιχεία ενός βιβλίου, και θα κάνει μία εγγραφή σε έναν πίνακα. Αυτές προφανώς θα είναι 3 συναρτήσεις. Η εφαρμογή server θα τρέχει τοπικά (XAMPP) καθώς και η client (iPhone simulator).

Παρακαλώ, όποιος έχει να μου προτείνει κάτι ή κάποιον που θα βοηθήσει ας απαντήσει εδώ ή ας μου στείλει μήνυμα. Θα προτιμούσα κάποιον που γνωρίζει και τις δύο τεχνολογίες και μπορεί να ασχοληθεί μαζί μου σε κάποιο ιδιαίτερο. Για τις λεπτομέρειες θα μιλήσουμε συνεννοηθούμε στη συνέχεια. Ο χρόνος μου είναι κάπως περιορισμένος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πλευρά του server είναι έτοιμη και δουλεύει μιά χαρά! Αυτό που μένει είναι η εφαρμογή στο iPhone.

Αυτήν τη στιγμή έχω στα χέρια μου μία demo εφαρμογή που μπορεί και καλεί όλες τις συναρτήσεις του server, δέχεται το αντίστοιχο xml έγγραφο και το εμφανίζει στο log του xCode. Συνεχίζω να χρειάζομαι βοήθεια λόγο έλειψης εμπειρίας και χρόνου.

Αν υπάρχει κάποιος iPhone developer (στη Θεσσαλονίκη πάντα) που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όσους προσφέρθηκαν για βοήθεια!!

Η εφαρμογή είναι σχεδόν έτοιμη, και η πτυχιακή θα έχει τελειώσει στην ώρα της. :rolleyes:

φιλικά,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...