moumias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εδω και καιρο θελω μια 3d τηλεοραση αλλα ολο βγαινουν κι αλλες συνεχεια! samsung,lg..η μια εχει το smart τv,η αλλη αλλα γυαλια! θα ηθελα μερικες γνωμες!
pontios16 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν θές Active τότε πάς σε samsung EU D7000-8000 ή sony HX720-920! διαφορετικά αν θέλεις pasive πάς σε LG μιας και ειναι καλές! Τρίτων δες τη χρήση θέλεις να κάνεις!Αν την θέλεις κατά 90% για movies τότε πάνε σε πλάσμα με κλειστά τα μάτια!
naruto14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Η γνώμη μου(και άυτο που έκανα και εγώ) ειναι να πας σε LG για τα γυαλιά της. αν όμως δεν έχεις υπολογιστή ή λάπτοπ για να το συνδέεις και να κανείς ότι θέλεις στο ίντερνετ και εφόσον το χρειάζεσαι πολύ στην τηλεόραση διάλεξε μια smart tv. η τεχνολογία 3d που προσφέρει η lg ειναι πολύ καλή κυρίως αν έχεις μεγάλη οικογένεια και δεν έχεις την οικονομική ευχερια να αγοράσεις active γυαλιά που κοστίζουν κάνα 50αρικο το ζευγάρι για κάθε άτομο. και για αυτό τον λόγο εγώ προτίμησα lg
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εδω και καιρο θελω μια 3d τηλεοραση αλλα ολο βγαινουν κι αλλες συνεχεια! samsung,lg..η μια εχει το smart τv,η αλλη αλλα γυαλια! θα ηθελα μερικες γνωμες! Βασικός κανόνας όταν ρωτάς κάτι είναι να δίνεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Έτσι όσοι επιθυμούν να απαντήσουν θα σε βοηθήσουν καλύτερα. (αν σου έλεγα πχ. πάρε αυτή http://www.skroutz.gr/s/338886/Panasonic-TX-P65VT30E-65.html) τι θα έλεγες; ότι σου κάνω πλάκα έτσι δεν είναι; Άρα πες μας budget , χρήση, απόσταση θέασης , μέγεθος , χώρο και ότι άλλο νομίζεις χρήσιμο .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλά με αυτήν όντως πλάκα του κάνεις! Πάντως εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα την 50αρα. Σε κάθε περίπτωση προτείνω στον αρχικό πόστερ να πάρει όσο μεγαλύτερη μπορεί. Σε 2-3 μήνες θα θέλει μεγαλύτερη!
apd453 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το μέγεθος μετράει και αξίζει να θυσιάσεις κάποια άλλα καλούδια. Καλύτερα μια passive LG. Πρόσφατα σε φίλο είδα και είναι όντως πολύ καλές και αρκετά πιο ξεκούραστες.3 Κατά τα άλλα το 3D σαν συμπέρασμα είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά του.
moumias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 passive/active,ποιες ειναι οι διαφορες? βασικα οποτε παω σε μαγαζια με τηλεορασεις οι samsung μου φαινονται παρα πολυ ωραιες.τωρα για ιντσες...γυρω στις 40 λεω να παρω! και το smart menu δεν το ξερω ακριβως τι εχει και τι κανει αλλα μου φαινεται καλο,δεν ξερω βεβαια τι υπηρεσιες εχει η μια και τι η αλλη!
pontios16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 passive/active,ποιες ειναι οι διαφορες? βασικα οποτε παω σε μαγαζια με τηλεορασεις οι samsung μου φαινονται παρα πολυ ωραιες.τωρα για ιντσες...γυρω στις 40 λεω να παρω! και το smart menu δεν το ξερω ακριβως τι εχει και τι κανει αλλα μου φαινεται καλο,δεν ξερω βεβαια τι υπηρεσιες εχει η μια και τι η αλλη! Μιας και δεν αναφέρεις budget που διαθέτης, θα σου πω να πάρεις την samsung UE40D8000 (αλλά αργότερα θα ζητάς την 46' ) το active παίζει σε fullHD αλλά είναι με μπαταρίες τα γυαλιά και κοστίζουν 50 ευρώ! Στα pasive είναι τα γυαλιά που δίνουν στο κηνιματογράφο,αλλά παίζει στη μισή ανάλυση!(αν θες pasive πάρε ή πλασμα ή LG) Αλλά πες για πιο λόγο θα τη χρησιμοποιής πιο πολή!
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πηγαινε σε ενα μαγαζι να δεις και τις 2 τεχνολογιες Οι Active εμενα μου φαινονταν οτι ζαλιζουν Γενικα το 3d δεν αξιζει ακομα Προτιμησε να παρεις οσο περισσοτερες ιντσες μπορεις
pontios16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πηγαινε σε ενα μαγαζι να δεις και τις 2 τεχνολογιες Οι Active εμενα μου φαινονταν οτι ζαλιζουν Γενικα το 3d δεν αξιζει ακομα Προτιμησε να παρεις οσο περισσοτερες ιντσες μπορεις Ναι πράγματι το active ζαλίζει κάμποσο!και για να δεις με active θέλει καλή τηλεόραση με πολύ καλό οπίσθιο φωτισμό! Έχω την D8000 εγώ και παίζει πάρα πολύ καλά το active 3D, απλά ζαλίζει μερικές φορές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα