lovis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εκανα προσφατα μια αλλαγη οθονης σε ενα Acer 5742G την οποια αγορασα απο ebay ειναι της YP optelectronics η καπως ετσι ...ολα καλα εγινε η εγκατασταση η οθονη αψογη ... Παρατηρησα ομως το εξης...ενω μεσα απο την καρτα γραφικων μπορω να ρυθμισω φωτεινοτητα κτλπ κτλπ..με τα FN keys εχω μονο 2 επιλογες..πολυ φωτεινη η πολυ σκοτεινη . Δηλαδη μονο 2 σκάλες απο 6 που ειχε πριν !! Εψαξα παντου να δω μηπως εχει γινει καποια αλλη επιλογη αλλα τιποτα...το πανελ αλλαχτηκε μονο το λαπτοπ δεν πειραχτείτε καθολου. Την εχω ρυθμισει εγω απο την καρτα γραφικων αλλα μου κανει εντυπωση γιατι εχει μονο 2 σκαλες το FN πλεον . Τι λετε ?
filip123go Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Για ξεκίνα το λαπ τοπ με ubuntu live cd να δούμε, κάνει το ίδιο..?
lovis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Θα το δοκιμασω αν και εχω την εντυπωση οτι το FN ειναι hardware λειτουργια ανεξαρτητως απο το λειτουργικο...δεν ξερω θα το δοκιμασω και θα σου πω...δεν νομιζω οτι ειναι θεμα λειτουργικου παντως γιατι πριν αλλαξω το πανελ λειτουργουσε μια χαρα...αλλα και το πανελ δεν ειναι χαλασμενο γιατι μεσα απο την καρτα γραφικων η φωτεινοτητα αυξομειωνετε μια χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα