mariza117842 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν ψαχνω αποκλειστικα για καθαροαιμο απλα το μονο που με απασχολει ειναι να ειναι μικρο σε μεγεθος γιατι δεν εχω χωρο τιποτα αλλο
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν ψαχνω αποκλειστικα για καθαροαιμο απλα το μονο που με απασχολει ειναι να ειναι μικρο σε μεγεθος γιατι δεν εχω χωρο τιποτα αλλο Τότε mariza μου, βρες ένα όμορφο μικρό σκυλάκι από κανα άσυλο να το υιοθετήσεις και θα είσαι jet
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Λεφτά μήπως χαρίζει κανένας; Πουλάω. 20 ευρώ το 10άρι. Ψήσου.
Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλή χρόνια σε όλους με ύγεια! Μήπως υπάρχει κανένας που να ψάχνει να χαρίσει μαλτεζάκι? Ψαξε και στη Χρυση Ευκαιρια στις αγγελιες , και σε αλλες φιλοζωικες σελιδες.. για να βρεις αυτο που ψαχνεις.. και καλη αναζητηση
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φοβερή ράτσα .... για αυτούς που αμφιταλαντεύονται να αποκτήσουν γάτα ή σκύλο
nrkmaiden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πηγαινε σε μια φολοζωικη θα βρεις ακριβως οτι ψαχνεις μονο που δε θα ειναι μαλτεζακι καθαραιμο.....
mariza117842 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια τωρα αρχισα να ψαχνω σε φιλοζωικες...
xri_ni Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Eπίσης μπες και στο adespoto.gr υπαρχουν πολλες αγγελιες για σκυλακια που ψαχνουν σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα