Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιώτες και καλη χρονιά

Ψάχνω κινητο με:

*μεγάλη οθόνη

*Εύκολο στον χειρισμο

*Να χωράει πολλά τηλέφωνα

*Να κρατάει αρκετά η μπαταρια του

*τιμη μέχρι (ή και λιγο ακομα) 70€

για πειτε....

Δημοσ.

μωρε το ειδα και εγώ, απλα σκέφτηκα μήπως υπαρχει κάτι σε πιο καλη τιμή.....

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42463.action

για αυτο τι λες;;;

μου φαινεται απλα κουραστικο το οτι ειναι τα παντα γυρω απο το facebook, και θα ειναι λιγο ταλαιπωρια για καποιον που δεν έχει φατσοβιβλιο

(οπως καταλαβες δν παει για εμενα)

Δημοσ.

δελεαστική η πρόταση σου.... αλλα λεω να δοκιμάσω αύριο πουρνο πουρνο στην vodafone αυτο που ποσταρα

Και άσχημο είναι μωρέ και με fb μπερδεύεται. Προσωπικά είχα το Star I για 2 χρόνια και το πούλησα πριν ένα μήνα 60€ . Πολύ καλό τηλέφωνο.

Δημοσ.

θα το λάβω σοβαρα υποψην...

αλλα επειδη προκειται για τον πατέρα μου και λέμε τελικα να του κάνουμε

κανενα πακετο σύνδεση που σου δινουν και τηλεφωνο γιατι μαλλον μας συμφέρει πιο πολύ

ξερετε κανενα;

Δημοσ.

μωρε το ειδα και εγώ, απλα σκέφτηκα μήπως υπαρχει κάτι σε πιο καλη τιμή.....

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42463.action

για αυτο τι λες;;;

μου φαινεται απλα κουραστικο το οτι ειναι τα παντα γυρω απο το facebook, και θα ειναι λιγο ταλαιπωρια για καποιον που δεν έχει φατσοβιβλιο

(οπως καταλαβες δν παει για εμενα)

Τι εννοείς οι συντομεύσεις στην αρχική οθόνη; Αυτές σε όλα αυτά τα σάμσουγκ φεύγουν άμα θες. Εσύ επιλέγεις τι θα μείνει! Μπορεις να τις βγάλεις και όλες!

Δημοσ.

όχι, μιλάω για το κινητο της vodafone, το οποιο δημιουργήθηκε για λογους facebook

Α δεν ξέρω, γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ κινητό Βόνταφον... Παρόλο που το θεωρώ σαν σχεδίαση από τα πιο ωραία! Μόνο τι να σου πω, φαντάζομαι ότι θα έχει κάποιο κουμπί να μπαίνεις κατευθεία ΦΒ, οπότε για τον φάδερ μπορεί να είναι "επίκινδυνο" και να χρεώνεται καταλάθος... Να σιγουρεύσεις ότι απενεργοποιείται 100% η λειτουργία αν είναι!

Δημοσ.

δικιο έχεις, το ξεχναμε...

το βλέπω για το star 2...

αλλα πρωτα θα παμε μια βολτα σε cosmote vodafone wind να δουμε τι πακέτα με μηνιαια παγια που δινουν και κινητα υπαρχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...