Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους...

Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς (μέχρι τότε δούλευε μια χαρά) αποφασίζω να το συνδέσω με την τηλεόραση μέσω hdmi για να παρακολουθήσω καλύτερα μία συναυλία που είχα κατεβάσει. Κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις ήχου της hp αλλά δεν πρέπει να ήταν κάτι σπουδαίο. Όλα καλά... κανένα πρόβλημα. Την άλλο μέρα που προσπάθησα να τον ανοίξω (μη συνδεδεμένος με την τηλεόραση μέσω hdmi)δεν άνοιγε... Μαύρη οθόνη με τα κουμπιά caps+scroll να αναβοσβήνουν αργά.

Με την βοήθεια ενός φίλου εξακριβώθηκε ότι δεν είναι πρόβλημα σκληρού και μάλλον όχι πρόβλημα bios.

Με διάφορους πειραματισμούς κατέληξα στο εξής: ο υπολογιστής ανάβει μόνο όταν είναι συνδεδεμένος στην τηλεόραση μέσω hdmi και με πατημένα τα κουμπιά caps+scroll πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης!!!!

Σε καμία άλλη περίπτωση λειτουργεί υπολογιστής κανονικά.

Τι μπορεί να είναι αυτό?

Ζητάω τη βοήθεια σας γιατί έχω στερέψει από ιδέες....

Δημοσ.
Με διάφορους πειραματισμούς κατέληξα στο εξής: ο υπολογιστής ανάβει μόνο όταν είναι συνδεδεμένος στην τηλεόραση μέσω hdmi και με πατημένα τα κουμπιά caps+scroll πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης!!!!

Σε καμία άλλη περίπτωση λειτουργεί υπολογιστής κανονικά.

:shock: :shock: :shock:

Τι βίτσια είναι αυτά...???

....

Αν τον ανοίξεις με την τηλεόραση, μετά μπορείς να μεταφέρεις την εικόνα στην οθόνη του λαπ τοπ..??

Δημοσ.

Μόνο το βύσμα να είναι συνδεδεμένο θέλει. Στη τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα!!!! (Μαύρη οθόνη και η τηλεόραση!!!)

Δημοσ.

Μόνο το βύσμα να είναι συνδεδεμένο θέλει. Στη τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα!!!! (Μαύρη οθόνη και η τηλεόραση!!!)

Αν, αφού το ανοίξεις, βγάλεις το βύσμα, τι γίνεται..?

Για δοκίμασε μια επαναφορά συστήματος για αρχή και βλέπουμε...

Απ ότι το κόβω κάποια ρύθμιση πρέπει να έχει φάει σκάλωμα...

Δημοσ.

filip123go σε ευχαριστώ που με βοηθάς...

Νεώτερα: έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και ξεκινά κανονικά (προσοχή: δεν bootάρει από το cd-dvd) σαν όλο αυτό το θέμα να μην υπήρξε ποτέ... Και χωρίς να είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση....

Τώρα σου γράφω από το λαπτοπ αφού έχει ξεκινήσει με το cd των windows...

Μάλλον πάω για φορμάτ...

Υ.Σ.: είχα κάνει επαναφορά κάποια στιγμή που άνοιξε πάλι με το cd αλλά δεν διορθώθηκε κάτι

Δημοσ.

για να βαλεις την εικονα να φαινεται στην οθονη της τηλεορασης λογικα πατησες καποια κουμπια απο το λαπτοπ,για δοκιμασε οταν το εχεις συνδεδεμενο στην τηλεοραση να ξαναπατησεις αυτα τα κουμπια.

Δημοσ.

Με τα κουμπιά δεν γίνεται τίποτα... Έχω δοκιμάσει.

Ένας φίλος που το είδε μου είπε ότι ίσως να θέλει αλλαγή η μπαταρία της motherboard (λιθίου 3volt πε΄ριπου σαν αυτή των ρολογιών).

Δημοσ.

Εμένα στο Pavilion μου, όταν το έχω συνδεδεμένο μέσω HDMI μπορώ να αλλάξω το που θα μεταφέρετε η εικόνα με το fn+4. Αλλά αφού ήρθε και πάλι σε λειτουργία με το CD των Windows δεν νομίζω να ήταν αυτό

Δημοσ.
Με τα κουμπιά δεν γίνεται τίποτα... Έχω δοκιμάσει.

Ένας φίλος που το είδε μου είπε ότι ίσως να θέλει αλλαγή η μπαταρία της motherboard (λιθίου 3volt πε΄ριπου σαν αυτή των ρολογιών).

μη τον ανοιξετε παντως αν δεν εξαντλησετε ολα τα αλλα. εμενα μου φαινεται οτι κατι πειραξε το boot sector σου. Ή ισως παραμονευε

καποιο θεμα γραφικων και εκδηλωθηκε με το που εβαλες το HDMI.

Βγαλε και τον hdd αν ειναι ευκολο και καντου ενα health scan σε αλλο μηχανημα.

Δημοσ.

Black screen στη σειρα pavillion.

Γεια σας.

θες ανοιγμα, ρεσετ, και εξτρα ψυξη.......... δυσκολα τα πραγματα.

Δημοσ.

Συγγνώμη για την εξαφάνιση αλλά ο υπολογιστής τα έφτυσε οριστικά και σας γράφω από την δουλειά. Έχει πάει στο τεχνικό για επιδιόρθωση με πιθανότερο πρόβλημα την cpu. Θα ξέρω σε περίπου 2 μέρες και θα σας ενημερώσω.

Δεν έχει ξανά hp... και amd...

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και την συμπαράσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...