Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,εχω wind και δεν γνωριζω πως να κανω port forward εχω δοκιμασει διαφορους τροπουσ αλλα ματαια...εχω απηυδ'ησει με αυτο το θεμα... <_< εδω ειναι το link με το site που γινονται οι ρυθμισεις,αν ειναι ευκολο βοηστε με http://image.torrent-invites.com/images/127_950_950_950_950_950_9.png

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις ειναι οι εξής, για αρχή επιλέγεις το enable

Name TCP : Οτι όνομα εσυ θέλεις αλλα συνήθως βάζουμε το ονομα της εφαρμογής η παιχνιδιού που θέλουμε να κάνουμε port forward

Protocol : Εδώ θα βάλεις TCP η UDP η και τα 2 αν μπορείς ανάλογα τι θέλεις η εφαρμογή σου

WAN Host End IP Address : Δεν χρειάζεται κάτι

WAN Connection : Internet Connection

WAN Start Port : Δεν χρειάζεται κάτι

WAN End Port : Δεν χρειάζεται κάτι

LAN Host IP Address : Εδω θα βάλεις την ip του υπολοιστή που τρέχει η εφαρμογή σου , Σε εμένα ειναι 192.168.1.2 για να δεις την δικιά σου ανοίγεις ενα command prompt γράφεις ipconfig και θα το έχει σαν ip4v address 192.168.1.5 η κατι παρόμοιο

LAN Host Start Port : Eδώ θα βάλεις την port που θέλεις να κάνεις port forward

LAN Host End Port : Eδώ παλι θα βάλεις την ίδια port που θέλεις να κάνεις port forward αν πρόκειται για μια μονο.

Νομίζω πως ετσι θα δουλέψει βάλε αυτα και μια φωτογραφία πως τα έβαλες δοκίμασε και αν δεν δουλεύει εδω ειμαστε παλι

• Like 2
Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις ειναι οι εξής, για αρχή επιλέγεις το enable

Name TCP : Οτι όνομα εσυ θέλεις αλλα συνήθως βάζουμε το ονομα της εφαρμογής η παιχνιδιού που θέλουμε να κάνουμε port forward

Protocol : Εδώ θα βάλεις TCP η UDP η και τα 2 αν μπορείς ανάλογα τι θέλεις η εφαρμογή σου

WAN Connection : Internet Connection

WAN Start Port : Δεν χρειάζεται κάτι

WAN End Port : Δεν χρειάζεται κάτι

LAN Host IP Address : Εδω θα βάλεις την ip του υπολοιστή που τρέχει η εφαρμογή σου , Σε εμένα ειναι 192.168.1.2 για να δεις την δικιά σου ανοίγεις ενα command prompt γράφεις ipconfig και θα το έχει σαν ip4v address 192.168.1.5 η κατι παρόμοιο

LAN Host Start Port : Eδώ θα βάλεις την port που θέλεις να κάνεις port forward

LAN Host End Port : Eδώ παλι θα βάλεις την ίδια port που θέλεις να κάνεις port forward αν πρόκειται για μια μονο.

Νομίζω πως ετσι θα δουλέψει βάλε αυτα και μια φωτογραφία πως τα έβαλες δοκίμασε και αν δεν δουλεύει εδω ειμαστε παλι

ναι το εκανα και στο wan start port μου ζηταει να βαλω κατι,,,να η φωτογραφια σχετικα με το πως τα εβαλα http://imageshack.us/photo/my-images/197/37841041.jpg/

Δημοσ.

αν για ports βαλω 59459 που το βρηκα στο torrent και συγκεκριμενα στις εισερχομενες συνδεσεις και για end port βαλω 59460 υπαρχει καποιο προβλημα?θα το δοκιμασω παντως εγω καλου κακου...απλα το ρωταω αυτο γιατι με τα ports δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει... :-(

Βάλε στο wan start port και end τις ίδιες ports που έβαλες και στο lan

λυθηκε το προβλημα! http://www.overclock.net/t/44566/how-to-host-games-on-warcraft-3'>http://www.overclock.net/t/44566/how-to-host-games-on-warcraft-3 εδω που λεει port forward σου λεει τα ports τελικα θελει μονο tcp ,ευχαριστω για τη βοηθεια!! :rolleyes:

Βάλε στο wan start port και end τις ίδιες ports που έβαλες και στο lan

λυθηκε το προβλημα! http://www.overclock.net/t/44566/how-to-host-games-on-warcraft-3 εδω που λεει port forward σου λεει τα ports τελικα θελει μονο tcp ,ευχαριστω για τη βοηθεια!! :rolleyes:

Δημοσ.

α.μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.

β.ναι μπορεις να βαλεις πχ 4499 εως 4450 κανονικα.

γ.αν χρειαζεται μονο tcp η μονο Udp και ανοιξεις και τα 2 δεν υπαρχει θεμα.παιζει μια χαρα.

προσοχη σε firewall.

αν δεν καταλαβες κατι αλλο για το Port forward πες.

γενικα μπορεις να ανοιξεις μονο ενα port μπορεις να ανοιξεις και πολλα μαζι δηλαδη port range forwarding.

υπαρχει σε μερικα router port triggering.πανω κατω ειναι το ιδιο με μερικες αλλαγες οχι στην υλοποιηση αλλα το τι κανει στις λεπτομεριες.στο πως δουλευει στο background

Δημοσ.

οποιο port και να βαλεις για μια εφαρμογη που μπορεις να το αλλαξεις ειναι το ιδιο.ειτε βαλεις πχ το 3333 στο mtorrent ειτε το 4444 ειναι το ιδιο.απο εκει και περα να σου φερω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις.

πες οτι εσυ θες να ανοιξεις το 3333 για το Mtorrent και πχ το 3334 για το vnc και το 3335 για το emule.

αντι να κατσεις να κανεις το 3333 στο 3333 στην Ip 192.168.1.34

to 3334 sto 3334 στην ip 192.168.1.34 ktl ktl

κανεις port range δηλαδη το 3333 εως το 3335 στο 192.168.1.34

και τα ανοιγεις ολα μαζι με μια εντολη.αυτη ειναι η διαφορα.επισης καποιο παιχνιδι μπορει να θελει 10 ports συνεχομενα .ε δεν θα τα ανοιξεις ξεχωριστα.θα τα ανοιξεις ολα μαζι με μια εντολη.το ενα ειναι singe port forward το αλλο στην ουσια ειναι port range forwarding οτι δηλαδη βαζεις ενα Range απο Ports.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εγω εχω το Oxygen gennet router και το Interface μοιαζει με αυτο του φιλου και δε μπορω με τιποτα να κανω port forwarding !!

Τι φταιε , πρεπει να εχω στατικη IP μηπως ;

Δημοσ.

static βαζεις στο Pc σου μονο και αυτο σαν προληπτικα μην αλλαξει.γιατι δεν μπορεις?τι σου βγαζει??κανε κανα Print screen πες μας τι σου βγαζει.

Δημοσ.

οταν αποθηκευω τα settings και μπαινω στο canyouseeme.com για να δω αν μου ανοιξε η θυρα μου βγαζει error....

Μήπως χρειαζομαι καμια αλλη ρυθμιση απο αυτο το μενου ;

οταν αποθηκευω τα settings και μπαινω στο canyouseeme.com για να δω αν μου ανοιξε η θυρα μου βγαζει error....

Μήπως χρειαζομαι καμια αλλη ρυθμιση απο αυτο το μενου ;

Δημοσ.

α.το Pc σου εχει σιγουρα την Ip αυτην που εχεις βαλει?β.για να σου βγει ανοιχτη η πορτα θα πρεπει να την χρησιμοποιησεις εκεινη την στιγμη την πορτα.για να το κανεις αυτο ανοιξε το mtorrent βαλε στο προγραμμα την θυρα 1604 που ανοιξες.κλεισε και ανοιξε το προγραμμα για να παρει την αλλαγη και μετα τρεξε το www.canyouseeme.org

Δημοσ.

και πάλι ....εκανε οσα μου γραφεις ...αλλα παλι το canyouseeme μου λεει ειναι κλειστες !!! δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος σε ενα τοσο ευκολο πραγμα ....

ΠΗρα και 2 φορες τηλεφωνο στη Wind να μου λυσουν το προβλημα αλλα ουτε εκεινοι ηξεραν τι φταιει και δεν ανοιγουνε οι θυρες!

Μηπως να απενεργοποιησω κανα firewall :

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...