kjtzemis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 το ξαναπαθε το πσ3...μου κρατησε μεσα το φιφα12 και δεν λεει να βγει με τιποτα!!!ξερει κανεις αν το παω για φτιαξιμο αν το καλυπτει η εγγυηση?
johnbond Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 το ξαναπαθε το πσ3...μου κρατησε μεσα το φιφα12 και δεν λεει να βγει με τιποτα!!!ξερει κανεις αν το παω για φτιαξιμο αν το καλυπτει η εγγυηση? Αν δε φαίνεται οτι το έχεις ανοίξει μόνος σου,γιατί να μη σε καλύπτει η εγγύηση; Έπρεπε εξαρχής να το πας στο service και όχι να το ανοίξεις μόνος σου.
kjtzemis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν δε φαίνεται οτι το έχεις ανοίξει μόνος σου,γιατί να μη σε καλύπτει η εγγύηση; Έπρεπε εξαρχής να το πας στο service και όχι να το ανοίξεις μόνος σου. μα δεν το εχω ανοιξει!!!!
mtzs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 τοτε αν εισαι μεσα σε εγγυηση τι το συζητας; στειλτο στο σερβις της ΣΟΝΥ
satmen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μα δεν το εχω ανοιξει!!!! τελικα βρηκα ενα μαγαζι εδω στη θεσσαλονικη που κανει επισκευες και το πηγα εκει.ειπε θα με ειδοποιηση σε 1-2 μερες.και αν με συμφερει θα το φτιαξει.εσυ αφου εχεις εγγυηση πηγενε το στην αντιπροσωπεια.μην το κρατας μην βγαλει κανενα μεγαλυτερο προβλημα
kjtzemis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τοτε αν εισαι μεσα σε εγγυηση τι το συζητας; στειλτο στο σερβις της ΣΟΝΥ να το παω στο καταστημα στα public απο εκει δηλαδη οπου το αγορασα ή να το παω κατευθειαν στην αντιπροσωπια της SONY?
satmen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 η γνωμη μου ειναι να το πας κατευθειαν στη σονυ.και στα πουβλικ να το πας και αυτοι εκει θα το στηλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα