Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.εχω ενα πσ3.και προχθες χαλασε.πηρε μεσα ενα παιχνιδη

και δεν το βγαζη.παιζει κανονικα απλως δεν βγαζη το δισκο.ξερει κανεις κανενα τεχνικο στη

θεσσαλονικη να κανει επισκευες σε πσ3?η αν μπορω να κανω κατι εγω να βγαλω τουλαχιστον

το δισκο απο μεσα διοτι ειναι και ενοικιασμενο. :fear:

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.εχω ενα πσ3.και προχθες χαλασε.πηρε μεσα ενα παιχνιδη

και δεν το βγαζη.παιζει κανονικα απλως δεν βγαζη το δισκο.ξερει κανεις κανενα τεχνικο στη

θεσσαλονικη να κανει επισκευες σε πσ3?η αν μπορω να κανω κατι εγω να βγαλω τουλαχιστον

το δισκο απο μεσα διοτι ειναι και ενοικιασμενο. :fear:

καλησπερα φιλε μου...εχω και εγω το ιδιο προβλημα...δλδ μολις παω να βγαλω το δισκακι απο μεσα κανει ενα θορυβο οτι και καλα παει να το βγαλει αλλα μενει μεσα...για να βγαλω το δισκακι σηκωνω την κονσολα ορθια στα πλαγια και παταω συνεχως το κουμπι και ετσι μετα απο 3-4 πατηματα βγαινει!!!!δεν ξερω γτ το εχει παθει αυτο...στα καλα καθουμενα το επαθε :S

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου...εχω και εγω το ιδιο προβλημα...δλδ μολις παω να βγαλω το δισκακι απο μεσα κανει ενα θορυβο οτι και καλα παει να το βγαλει αλλα μενει μεσα...για να βγαλω το δισκακι σηκωνω την κονσολα ορθια στα πλαγια και παταω συνεχως το κουμπι και ετσι μετα απο 3-4 πατηματα βγαινει!!!!δεν ξερω γτ το εχει παθει αυτο...στα καλα καθουμενα το επαθε :S

το δικο μου δεν το επαθε στα καλα καθουμενα.ο ανιψιος μου εβαλε ενα δισκο μεσα εν ειχε μεσα δισκο ηδη ετσι το επαθε εβγαλα απο μεσα τουσ δισκους αλλα μετα επαθε αυτο.το πηγα στο τεχνι

κο μου και μου ειπε οτι πιθανον να εσπασε κανενα γραναζι.και μαλλον πρεπει εγ να το στειλο

στην αθηνα για επισκευη.οσο για αυτο που λες το εκανα αλλα οχι 3-4 φορες κανα δυο φορες το

εκανα δεν το εβγαλε παλι.θα δοκιμασο περισσοτερες φορες.αν γνωριζη και κανενας αλλος κατι

παραπαν παρακαλω ας απαντησει

Δημοσ.

σημερα ανοιξα πριν κανα 2ωρω το πσ3 και τις δυο φορες που αλλαξα δισκακι το εβγαλε εξω κανονικα...πως τοπαθε!!!!θατο ποιασαν τα ψυχολογικα του :P

Δημοσ.

Ο ιμάντας του drive είναι...τα χει κλάσει. Αν έχεις κανένα drive να κάθεται και γουστάρεις να παίξεις απλά ξεβίδωσέ το και άλλαξέ του τον ιμάντα!

Δημοσ.

αν εισαι εκτος εγγυησης γιατι δεν δοκιμαζεις εσυ;

http://www.youtube.c...5l786l3-1.1l2l0

το να ανοιξεις το πσ3 ειναι πανευκολη διαδικασια, εγω το ανοιξα προχθες να το καθαρισω απο σκονες

το εχω ανοιξη αλλα εχει κλειστο το dvd drive ξερω ειναι ευκολο να ανοιξει απο κει και περα

μασησα λιγο.ειναι 1,5 χρονον το μηχανημα το λυπηθηκα παρα πολυ. :cry: το γυρισα και πλαγια

οπως λεει ο φιλος παρα πανω αλλα τιποτα.

Δημοσ.

κοιπον ανοιξα το πσ3 και με χιλιες δυσκολιες καταφερα και εβγαλα το δισκο απο μεσα.αλλα

τωρα ουτε περνει δισκο μεσα ουτε και βγαζει.γενικοτερα το ντραιβερ ειναι νεκρο.ποσο εχει

ενα καινουργιο ντραιβερ?και που μπορω να βρω? ευχαριστω εκ τον προτερον

Δημοσ.

απο τι ειδα στο e bay βγαινει κοντα στα 75-85 δολαρια σε ευρω δεν ξερω ποσα ειναι αυτα.

αλλα θα ψαξω να βρω στη θεσσαλονικη..

Δημοσ.

απο τι ειδα στο e bay βγαινει κοντα στα 75-85 δολαρια σε ευρω δεν ξερω ποσα ειναι αυτα.

αλλα θα ψαξω να βρω στη θεσσαλονικη..

αν εχει 85 δολαρια ειναι περιπου στα 90Ε χωρις τα μεταφορικα!!!μαζι με τα μεταφορικα μπορει να παει στο 100σταρικο!!

Δημοσ.

αν εχει 85 δολαρια ειναι περιπου στα 90Ε χωρις τα μεταφορικα!!!μαζι με τα μεταφορικα μπορει να παει στο 100σταρικο!!

85 δολάρια δεν είναι 90 ευρώ αλλά 65. Λίρες μπορεί να ήταν τόσο και παραπάνω.

Δημοσ.

85 δολάρια δεν είναι 90 ευρώ αλλά 65. Λίρες μπορεί να ήταν τόσο και παραπάνω.

οχ σορρυ...το περασα οτι αναφεροτανε στις λιρες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...