Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αφορμη ηταν οτι καποιοι σπασανε τα γκουντυς στη Σολωνος.

ε, γιατί τους δίνουν αφορμές ;

Η αληθεια ειναι αυτη σαρεσει δεν σαρεσει, στα εξαρχεια με διαφορες αφορμες (σπασανε μαγαζι 1 χιλιομετρα μακρυα ξερω γω) να βρεις τον μπελα σου απο το τιποτα

Η τα ξερεις καλυτερα εσυ απο τη νοτια κυπρο ?

εγώ που είμαι από τη νότια κυψέλη πιάνομαι για να εκφέρω άποψη ;

όλη αυτή η ιστορία με αφορμές συντηρείται.. αφορμή για να σπάει ο ένας, αφορμή για να δέρνει ο άλλος.. Και οι κακομοίρηδες στη μέση να πληρώνουν τη μαλακία άλλων...

και δυστυχώς η μαλακία δεν έχει όριο (ένθεν κακείθεν).

μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα για τον αναρχισμό και τη θεωρία της αυτοδιάθεσης , και το πόσο σχέση με αυτά έχουν τα μαλακισμένα που σπάνε - κλέβουν και την πέφτουν στους μπάτσους και στα αυτοκίνητα του κοσμάκη,

ή τα τρέντυ τσουτσέκια της επανάστασης του φραπέ που συχνάζουν στην πλατεία κάβουρα (πρώην εξαρχείων)..

αντάρτικο πόλης my ass...

Παίρνοντας τη μια ή την άλλη πλευρά νομίζω ότι χάνουμε το δάσος.

Και το δάσος είναι ότι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι, είναι απλώς μια τσογλανοβεντέτα, μεταξύ τσογλανιών ψευτοαναρχικών και τσογλανόμπατσων..

Και στη μέση οι υπόλοιποι..

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα πράματα είναι ανεπίτρεπτα και με στεναχωρούν τα μάλα ως άνθρωπο.

Γιατί να υπάρχει τέτοιο μίσος;Δεν είμαστε όλοι κάτω από την ίδια σκέπη;

Αν κάτσουν οι <<αντιμαχόμενες>> πλευρές με ηρεμία, και παραμερίζοντας τον εγωϊσμό τους, είμαι σίγουρος πως αυτές οι επικίνδυνες ανοησίες θα σταματήσουν.

Αν κάτσουν και σκεφτούν πως θα μπορούσαν να ήταν πατέρας & γιός, μικρός αδελφός & μεγάλος αδελφός, φίλος με άλλο φίλο κλπ, μια λάμψη αγάπης και λογικής θα είναι η αρχή για να υπάρξει <<οπισθοχώρηση>> σε ιδεολογήματα (π.χ μπάτσοι γουρούνια, αλήτες αναρχικοί κλπ) που πληγώνουν την εικόνα κοινωνικών ομάδων (έστω άτυπων).

Δημοσ.

Όσες φορές έχω πέσει σε σκηνικά τέτοιου είδους στα Εξάρχεια είναι σαν να βλέπω το παρακάτω.

(Θυμάμαι μια φορά είχαν κλέψει κάποιοι κάτι παπούτσια νομίζω από ένα μαγαζί και τους κυνηγούσε η αστυνομία. Έφτασαν σε ένα μέρος που είχε λίγο κόσμο και άρχισαν όλοι να την πέφτουν στα "όργανα" κρύβοντας τους κλέφτες.)

Δημοσ.
ε, γιατί τους δίνουν αφορμές ;

Τι σχεση εχει το να σπασουν καποιοι μαγαζι στη Σολωνος, με το να δειρουν και να συλλαβουν ατομα απο την πλατεια εξαρχειων ?

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το να σπασουν καποιοι μαγαζι στη Σολωνος, με το να δειρουν και να συλλαβουν ατομα απο την πλατεια εξαρχειων ?

Μπορει να τους περασε απτο μυαλο οτι στα Εξαρχεια συχναζουν οι ιδιες ομαδες απο τον ιδιο χωρο που τα σπασανε στη Σολωνος.

Περαν τουτου μαλακια των μπατσων ο τροπος με τον οποιο επιτεθηκαν θα ειναι ζωο οποιος δεν το καταλαβαινει η δεν το παραδεχεται (ασχετως αν στο βιντεο λεει ο ιδιος οτι βριζανε τους μπατσους στα Εξαρχεια πριν επιτεθουν). Αλλα θα υποκλιθω οταν μας παρουσιασεις και ποσες απροκλητες επιθεσεις προς εξισου ακυρους κανουν και οι αναρχικοι. Δεν σε εχω δει να το κανεις ποτε βεβαια, κι ουτε περιμενω να κανεις τετοιο θρεντ και ποτε.

Η αν το κανεις θα ειναι για να πεις οτι τελικα ηταν ασφαλιτες της ομαδας Πλουτωνας αυτοι που μπουκαραν στο ταδε καταστημα, ε?

Δημοσ.

Οι αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι θες να πεις, ουτως η αλλως εγω ποτε δεν ειχα σε υποληψh τον καθε τυχαιο καβλωμενο πιτσιρικα που θα ριξει μολοτωφ στην διμοιρια που βρισκεται λιγο παρακατω γιατι 1)δεν καταφερνει τιποτα 2)θετει σε κινδυνο αθωους που αραζουν στα εξαρχεια στους οποιους θα επιτεθουν οι μπατσοι ως "αντιποινα"

Δημοσ.

Οι αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι θες να πεις, ουτως η αλλως εγω ποτε δεν ειχα σε υποληψh τον καθε τυχαιο καβλωμενο πιτσιρικα που θα ριξει μολοτωφ στην διμοιρια που βρισκεται λιγο παρακατω γιατι 1)δεν καταφερνει τιποτα 2)θετει σε κινδυνο αθωους που αραζουν στα εξαρχεια στους οποιους θα επιτεθουν οι μπατσοι ως "αντιποινα"

Ελπίζω πως απλά ξέχασες και το 3) θέτει σε κίνδυνο και την διμοιρία..

Ανθρωποι είναι και αυτοί ....

Δεν βαρεθήκατε πια την συζήτηση για τους καλούς/κακούς μπάτσους? Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα νομίζω...

Δημοσ.

Αυτά τα πράματα είναι ανεπίτρεπτα και με στεναχωρούν τα μάλα ως άνθρωπο.

Γιατί να υπάρχει τέτοιο μίσος;Δεν είμαστε όλοι κάτω από την ίδια σκέπη;

Αν κάτσουν οι <<αντιμαχόμενες>> πλευρές με ηρεμία, και παραμερίζοντας τον εγωϊσμό τους, είμαι σίγουρος πως αυτές οι επικίνδυνες ανοησίες θα σταματήσουν.

Αν κάτσουν και σκεφτούν πως θα μπορούσαν να ήταν πατέρας & γιός, μικρός αδελφός & μεγάλος αδελφός, φίλος με άλλο φίλο κλπ, μια λάμψη αγάπης και λογικής θα είναι η αρχή για να υπάρξει <<οπισθοχώρηση>> σε ιδεολογήματα (π.χ μπάτσοι γουρούνια, αλήτες αναρχικοί κλπ) που πληγώνουν την εικόνα κοινωνικών ομάδων (έστω άτυπων).

είσαι πολύ γλυκός B) :shifty:

επίσης να πω αυτό τόπικ δεν είναι χειρότερο από τα "λαθρομεταναστες μας σφάζουν" "λαθρομετανάστες κατούρησαν στον δρόμο" και οι σχετικές απαντήσεις μερικών "σφάξιμο όλοι" "όλοι είναι παράνομοι" "να ξαναγυρίσουν στην σκατοχώρα τους" "ποιοι νομίζουν ότι είναι που έρχονται στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ"

Και όλοι ξέρουμε τι γίνεται στα εξάρχεια και ότι γενικά η ΕΛ.ΑΣ το έχει χάσει λίγο το θέμα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι αυτη σαρεσει δεν σαρεσει, στα εξαρχεια με διαφορες αφορμες (σπασανε μαγαζι 1 χιλιομετρα μακρυα ξερω γω) να βρεις τον μπελα σου απο το τιποτα

Γι' αυτό δεν πας Εξάρχεια όμως; Για να ζήσεις τον κίνδυνο δεν πας; Γιατί παραπονιέσαι;

Δημοσ.

Γι' αυτό δεν πας Εξάρχεια όμως; Για να ζήσεις τον κίνδυνο δεν πας; Γιατί παραπονιέσαι;

Δεν παω για να ζησω τον κινδυνο παω επειδη μαρεσουν σαν μερος και σαν κοσμος

Δημοσ.

Δεν παω για να ζησω τον κινδυνο παω επειδη μαρεσουν σαν μερος και σαν κοσμος

Lifestyle δηλαδή.

Όχι και τόσο μεγάλη διαφορά από

τον καθε τυχαιο καβλωμενο πιτσιρικα που θα ριξει μολοτωφ στην διμοιρια που βρισκεται λιγο παρακατω γιατι 1)δεν καταφερνει τιποτα 2)θετει σε κινδυνο αθωους που αραζουν στα εξαρχεια στους οποιους θα επιτεθουν οι μπατσοι ως "αντιποινα"

Δημοσ.

Nαι αρκει να ακουσει κανεις το βιντεο που μονος σου παραθετεις για να καταλαβει ποσο αληθη ειναι οσα μας περιγραφεις.

Λεει ο ΙΔΙΟΣ ο τυπος για το σκηνικο:

"Κανανε βολτες με τις μηχανες προκλητικα γυρω γυρω, μας βριζανε ε τους βριζαμε κι εμεις για να τα λεμε ολα, ε και μετα μας την πεσανε".

Αλλη μια απροκλητη επιθεση λοιπον!

Με άλλα λόγια, με τα boldαρισμένα μας λες δηλαδή ότι σου φαίνεται λογική η εξής διαδικασία(πραγματική ή μη):

1)Οι μπάτσοι γυροφέρνουν πολίτες και τους βρίζουν, because fuck you that's why.

2)Οι πολίτες ανταποδίδουν με βρισίδια.

3)Οι μπάτσοι βαράνε τους πολίτες επειδή τους βρίσανε(!), και μάλιστα όταν οι ίδιοι βρίσανε πρώτοι, because fuck you that's why και πάλι.

Αλλα θα υποκλιθω οταν μας παρουσιασεις και ποσες απροκλητες επιθεσεις προς εξισου ακυρους κανουν και οι αναρχικοι.

Ναι κι η θειά μου η Μάρω απ'τις Σπέτσες αναρχικιά είναι.

Μιλαμε εντωμεταξυ για ενα "βιντεο" που μπορω να γυρισω εγω με εναν φιλο μου και να κατηγορω οποιον γουσταρω. Ο ενας κανει ερωτησεις και ο αλλος απανταει. Κλαιω με τις σαρωτικες αποκαλυψεις/μαρτυριες :-D

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά και πάλι, όλοι αυτοί οι μπάτσοι/βάρβαροι/Ούνοι ουκ ολίγες φορές επιτίθενται χωρίς λόγο, άλλο θέμα αυτό βέβαια.

Lifestyle δηλαδή.

Όχι και τόσο μεγάλη διαφορά από

Όχι, ούτε καν. Από πότε το να σου αρέσει μια περιοχή σε κάνει όμοιο με κάμποσους μαλάκες που συχνάζουν σε εκείνη;

Αλλά και έτσι να είναι, your point?

είσαι πολύ γλυκός B) :shifty:

Άντε γειά.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το να πηγαινεις σε μερος που γουσταρεις καποια ατομα , και το γουσταρεις κ σαν μερος, με το quote?

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το να πηγαινεις σε μερος που γουσταρεις καποια ατομα , και το γουσταρεις κ σαν μερος, με το quote?

Έχει στο οτι θεωρώ τόσο το χιπστεριλίκι εγκεφαλική ασθένεια όσο και το quote.

Όχι, ούτε καν. Από πότε το να σου αρέσει μια περιοχή σε κάνει όμοιο με κάμποσους μαλάκες που συχνάζουν σε εκείνη;

Αλλά και έτσι να είναι, your point?

Mαη πόηντ είναι να αποδεχτείς όποιον άλλον συχνάζει εκεί χωρίς να θεωρείς οτι αυτός είναι μαλάκας κι εσύ όχι.

Δημοσ.

Έχει στο οτι θεωρώ τόσο το χιπστεριλίκι εγκεφαλική ασθένεια όσο και το quote.

Α ειμαι και χιπστερ δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...