Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω τον AMD Phenom II x4 960T Black Edition (μολις τον αγορασα) και θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι η ψυκτρα που τον συνοδευει δεν ειναι της προκοπης...Χρειαζεται να αγορασω καινουργια ψυκτρα? Εχετε να προτεινεται καποια?

Ευχαριστω

Δημοσ.

ειναι θορυβοδης η ψυκτρα που εχει και δεν ειναι για πολλα-πολλα,δηλαδη αμα θα τον κλοκαρεις η τον ξεκλειδωσεις τον επεξεργαστη καλυτερα παρε μια aftermarket ψυκτρα

Δημοσ.

Η ψύκτρα είναι ικανοποιητική αν δεν πειραματιστείς με unlocking/overclocking. Για ένα mild overclock είναι αξιοπρεπής αλλά μπορεί να γίνει πολύ θορυβώδης όπως ακριβώς είπε και ο 13αρης Χάρης.

Αν σκέφτεσαι να τον κλοκάρεις ή να τον ξεκλειδώσεις τότε σίγουρα προτείνεται η αγορά νέας ψύκτρας οπότε θα πρέπει να μας πεις το πόσο που μπορείς να διαθέσεις, τις διαστάσεις του κουτιου (μη και δε χωράει!) και πόση σημασία δίνεις στην ήσυχη λειτουργία αυτής.

Δημοσ.

Η ψύκτρα είναι ικανοποιητική αν δεν πειραματιστείς με unlocking/overclocking. Για ένα mild overclock είναι αξιοπρεπής αλλά μπορεί να γίνει πολύ θορυβώδης όπως ακριβώς είπε και ο 13αρης Χάρης.

Αν σκέφτεσαι να τον κλοκάρεις ή να τον ξεκλειδώσεις τότε σίγουρα προτείνεται η αγορά νέας ψύκτρας οπότε θα πρέπει να μας πεις το πόσο που μπορείς να διαθέσεις, τις διαστάσεις του κουτιου (μη και δε χωράει!) και πόση σημασία δίνεις στην ήσυχη λειτουργία αυτής.

χαχα epic! :D :D

Δημοσ.

Γυρω στα 50euro, αθορυβη σχετικα...οι εξωτερικες διαστασεις (21cm το πλατος) του κουτιου κανουν η χρειαζεται η αποσταση μεταξυ mobo και πλευρας του κουτιου?

Δημοσ.

Ναι είναι θορυβώδεις όταν δουλεύει πάνω απο 2000 στροφές .

Εγώ προσωπικά με την μαμά τον εχω φτάσει μεχρι και 4,1ghz τον 1090Τ τώρα τον χειμώνα με την μαμά με θερμοκρασία δωματίου 1 βαθμό :D .

Δημοσ.

Ναι είναι θορυβώδεις όταν δουλεύει πάνω απο 2000 στροφές .

Εγώ προσωπικά με την μαμά τον εχω φτάσει μεχρι και 4,1ghz τον 1090Τ τώρα τον χειμώνα με την μαμά με θερμοκρασία δωματίου 1 βαθμό :D .

εκθρεφεις και πινγκουινους?

παντως με μαμα ψυκτρα ειχα φτασει ενος φιλου τον 960 σε 3.5 σταθερα και τον ειχα κανει και 6πυρηνο

με την V8 Που ειχε ενας αλλος φιλος με ιδια μητρικη ιδιο cpu τον εφτασα 4.1-4.2 παλι 6πυρηνο

μιλαμε ο επεξεργαστης ειναι τρομερο vfm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...