rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλημερα σινεχιζουμε το project μας σημερα το προγραμμα εχει ΠΟΛΥ τριψιμο απο της 10 τριβω και εχω ακομααααα..... ξεσπιτοσα και το συστημα.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2012 από rikos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 καλημερα αυτο εινε το καινουργιο χροματακι το ηθελα λιγο πιο σκουρο αλλα καλο εινε και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Βγάλε και μερικές αφού στεγνώσει να το δούμε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ντακση δεν εχω κατα ενθουσιαστει με το απολτελεσμα αλλα για πρωτη φωρα πιστευω εινε καλο το περασα 3 χερια και το αφισα αλλο το βραδι εξω (μαλ...ια βεβεα γιατι ειχε υγρασια και το πρωι ειχε γινει σκατα)αλλα ακομα και τωρα μετα απο σχεδων 24 ωρες οταν το πιανω ψιλοκολαει μηπως δεν εκανα κατι σωστα η θελει και αλλο τωρα το εβαλα μεσα στο δωματιο μηπως και επιδει κανει πιο πολυ ζεστη (εξω εχει 10c) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 αυριο το πρωι θα το σιναρμολογισω θα μπει το plexy και θα βαλω λαμπες μπλε πρασινες η ασπρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 και δεν το κανεις μαυρο? τι χρωμα ειναι η μητρικη σου? μπλε κανε το κουτι μπλε-μαυρο. μαζι με μπλε ledoταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εγω για γρι σκουρω πηγενα αλλα αυτο βγηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. Εγώ θα το έτριβα και θα το ξαναβαφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αν είχες σκοπό να το κάνεις μαύρο, κάτι δεν έκανες σωστά! Αν είχες σκοπό να το κάνεις ποντικί, πάλι κάτι δεν έκανες σωστά. Σίγουρα φταίει και ότι δεν στέγνωσε όπως έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 σινφονω μαζι σας και μαλον θα το παω για μαυρο αλλα τωρα θα το αφισω ετσι και θα το κανω αλλη στιγμη . καρμεν το μπροστινο κοματι που εινε πλαστικο χριαζετε και αυτο τριψιμω γιατι τωρα το εβαψα ετσι χωρις τριψιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Κάνε το όπως γουστάρεις. Οι περισσότεροι εδώ θα το δουν μία φορά σε φωτογραφία. Εσύ θα το βλέπεις κάθε μέρα. Πράσινο, κόκκινο, άσπρο, ροζ, δεν έχει σημασία. Στην τελική οι περισσότεροι μαύρο-μπλε το κάνουν. Κάνε κάτι διαφορετικό ρε αδερφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Κάνε το όπως γουστάρεις. Οι περισσότεροι εδώ θα το δουν μία φορά σε φωτογραφία. Εσύ θα το βλέπεις κάθε μέρα. Πράσινο, κόκκινο, άσπρο, ροζ, δεν έχει σημασία. Στην τελική οι περισσότεροι μαύρο-μπλε το κάνουν. Κάνε κάτι διαφορετικό ρε αδερφέ. Δεν διαφώνησε κανένας με το χρώμα σαν χρώμα. Το βάψιμο δεν μου γέμισε το μάτι. Αν στο γυάλισε εσένα, πάσο εγώ @rikos ναι αλλά με προσοχή το πλαστικό. Δε μου λες αστάρι έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 οχι δεν ευαλα περασα κατευθιαν το χρωμα με αυτο το χρωμα σαν τανκς εινε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θα το τρίψεις, θα το καθαρίσεις, θα το ασταρώσεις, θα το αφήσεις να στεγνώσει και μετά πέρασε 2 χέρια από το χρώμα που θες. Επίσης μην ψεκάζεις από κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα