rikos89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 και μια ερωτιση ακομα να κανω μολις πηρα τον amd 960t μαζι με gigabyte 990xa-ud3 ξεκληδωνει κανονικα σε χ6 αλλα τον εχω προς το παρων σε χ4 με την ψικτρα μου αυτη που βλεπετε στις φωτο πιο πανω σε idle εχω 18-20c και σε full load εχω max 32 συμφονα παντα με coretemp , HWmonitor εινε ενταξει η θερμοκρασιες αυτες εινε κατι δεν παει καλα και αν τον κανω χ6 ποσο θα ανεβουν (για ενα πενταλεπτο που το ειχα απλα για να δω αν ξεκλιδονει μου ελεγε 30c μεσα στο bios όχι ρε συ με ψαλίδι Αντί να βάλεις την ταινία μπορούσες να πάρεις u-channel Και να βάλεις Το πλέξι αν το πήγαινες σε κάποιον που κόβει πλέξι θα μπορούσε να σου κάνει ένα στρογγυλεμένο σόκορο (με φρέζα) και να το βιδώσεις από έξω να γίνει κουκλί και να μην είναι ξεκάρφωτες οι βίδες. sorry αλλά όπως το έχεις δεν μου αρέσει ουτε και εμενα αλλα το ξαναλεω εινε προχηρα φτιαγμενω να δω πως θα φενετε οταν θα παρω τα εργαλεια και αλλο plexy θα κανω ολη την επιφανεια διαφανει και θα βαλω και led. την αλλη εβδομαδα θα ανεβασω φωτο με την σωστη δουλεια...... :rolleyes: όχι ρε συ με ψαλίδι Αντί να βάλεις την ταινία μπορούσες να πάρεις u-channel Και να βάλεις Το πλέξι αν το πήγαινες σε κάποιον που κόβει πλέξι θα μπορούσε να σου κάνει ένα στρογγυλεμένο σόκορο (με φρέζα) και να το βιδώσεις από έξω να γίνει κουκλί και να μην είναι ξεκάρφωτες οι βίδες. sorry αλλά όπως το έχεις δεν μου αρέσει το u-chanel που μπορω να το βρω θα διχνει ομορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το u-channel αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να πας στον Μπένο Τώρα σε Πάτρα ψάξου σε κάποιον αλουμινά ή σε κατάστημα με ήδη αυτοκινήτου για να βρεις. Υπάρχει και παραγγελία μέσω ίντερνετ βέβαια αλλά δεν σε συμφέρει. Ο Γιάννης στο eworld έφερε κάποια αλλά είναι έτοιμα κιτ. sorry που άργησα αλλά για το last ερώτημα δεν πήρα ειδοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν και αργά, και εμένα το #14 δεν με ...ενθουσίασε, οπότε περιμένουμε το version 2 H ψυκτρούμπα είναι μία χαρά και μέχρι τα ~1.38V (κάτι σαν ~3.8) θα είσαι μία χαρά, temp-wise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Και το κακό είναι ότι μάλλον για να μπαλώσει τις ασύμμετρες τρύπες, πρέπει να φάει λίγο πλαϊνό ακόμα περιμετρικά. Αν και έτσι και αλλιώς, έτσι όπως είναι κομμένο θέλει το κάτι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ..."μέτρα δύο φορές και κόβε μία" ή κάπως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αχ ξαναπες το αυτό (ο μικρός μου έβγαλε τα άσπρα μαλλιά στο μέτρημα) Πάντως για πρώτη προσπάθεια και χωρίς εργαλεία ντάξει είναι καλό αλλά όχι για μόνιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 καλα εχω ψιθει πολυ τελικα οχι μονο το plexy θα βαλω αλλα ηδη εχω αρχεισει το τριψιμο του case και δευτερα θα το βαψω (σκεφτομε για πολυ σκουρο γρι ....τη χρομα λαμπες μου προτινετε να βαλω μεσα εγω ειμε προς το πρασινο http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/243 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν πετύχεις σωστό γκρι/ποντικί, τότε ίσως και οι άσπρες να κάνουν πολύ καλό contrast... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 έτσι έτσι πείσμα Μπλε mobo έχεις θα κόλλαγε μπλε νομίζω καλύτερα αλλά όχι λάμπες Αλλά λεντοταινία Αν πετύχεις σωστό γκρι/ποντικί, τότε ίσως και οι άσπρες να κάνουν πολύ καλό contrast... hmmmm και άσπροοοοοοο σωστόςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 οσο για το plexy θελω να το κανω ετσι να πιανει ολη την πλευρα θα κοψω το πλαινω και θα παω να παρω ετοιμο κομενο plexy ακριβως στις διαστασεις που θελω για να μην το καψω εγω και το κανω χαλια karmen μου ειχες πει πως να βαλω το πλεξι απο μεσα χορις βιδες αλλα δεν θυμαμε το λες αλλη μια φωρα .......THANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Από μέσα έχει κανένα δύο τρόπους ίσως και 3 Ο πιο απλός ταινία διπλής όψεως για καθρέπτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν πετύχεις σωστό γκρι/ποντικί, τότε ίσως και οι άσπρες να κάνουν πολύ καλό contrast... να βαλω και φουρφουρια με λεδ η παει πολυ? δεν θα χριαζετε να ανοιγο το φως στο δοματιο μετα :-D :-D Από μέσα έχει κανένα δύο τρόπους ίσως και 3 Ο πιο απλός ταινία διπλής όψεως για καθρέπτες αααα ωρεα εχω τετια τενια καπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το κακό με τα led fans είναι ότι όσο ρίξεις τις στροφές, τόσο πέφτει και η ένταση των led. Εκτός αν κάτσεις να τα μοντάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που θα κάνεις σίγουρα (λέω αυτό και πάω για καμιά ταινία) είναι είτε λάμπες είτε λεντοταινία διαλέξεις να τις βάλεις μέσα σε καλύπτρες. Μην σου έρχεται το φως στην μούρη μέσα απο το πλέξι (πωπωπω άκου λεξιλόγιο... Μούρη ) Και ναι μπορείς να βάλεις και λεντάτους ανεμιστήρες και σίγουρα πίσω έναν. Απλά φρόντισε να έχεις ένα χρώμα φωτισμό και όχι καρναβάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που θα κάνεις σίγουρα (λέω αυτό και πάω για καμιά ταινία) είναι είτε λάμπες είτε λεντοταινία διαλέξεις να τις βάλεις μέσα σε καλύπτρες. Μην σου έρχεται το φως στην μούρη μέσα απο το πλέξι (πωπωπω άκου λεξιλόγιο... Μούρη ) Και ναι μπορείς να βάλεις και λεντάτους ανεμιστήρες και σίγουρα πίσω έναν. Απλά φρόντισε να έχεις ένα χρώμα φωτισμό και όχι καρναβάλι χαχαχαχα ναι λεο να βαλω το καθενα διαφωρετικο χρωμα και να τα κανω και music led και θα γινει disco pc πφφ εκει που παω να πεσω για υπνο ποσταρετε..... καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα