Giannoukoukos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Χρονια Πολλα !!! Για σας πεδια σιμερα αγορασα HDMI Καλωδιο και το RCI εβαλα το RCI στην οθονη μου Samsung TV 22" Και δεν μπορω να πεξω Μουσικη απο αυτιν την τηλεοραση γιατη βαζω το βισμα ολα κανονικα αλα δεν πεζι μουσικη μποριτε να με βοηθισετε σχετικα με το HDMI οταν το εβαλα στιν οθονη μου και μετα στιν καρτα γραφικων μου τα γραφικα εγιναν σκατα ολα εγιναν καπος μπλε με κοκινο κατι τετιο δεν μπορο να σας το περιγραψω και φενοταν παρα πολυ σαν 3D αλα εγω δεν θιμαμε να ιχε 3D η τηλεοραση μου οταν μπενω στης ρυθμισης δεν μπορο να το κανω να μιν ινε αυτο το κοκινο με μπλε Εχω 7 στο υπολογιστη μου τρεχουν αψογα Δεν ξερο αμα εγινα καταναιτος Ευχαριστο για το χρονο σας Απαντιστε !!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι επιγον -.-
antbyron Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μήπως το καλώδιο έχει πρόβλημα; δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Για να παίζει η οθόνη μουσική πρέπει να έχει ηχεία, η δική σου έχει; Υ.Γ προσπάθησε να γράφεις σωστά ώστε το κείμενο σου και αυτό που θέλεις να πεις να είναι ευανάγνωστα και κατανοητά. Έτσι θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις!
Giannoukoukos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ολα σωστα ειναι φιλε ναι η οθονη μου ειναι τηλεοραση 22 και εχει 2 ειχια τα οποια δεν κσερω πος να τα λιτουργισω ??? ολα τα καλοδια ειναι κουμπομενα τα 7 με βρισκουν οτι το καλοδιο ειναι μια χαρα και αναγνωρισουν τη τηλεοραση μονο που τα ηχια δεν πεζουν καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα