κοκολινος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον αποφασησα να βελτιωσω τις αποδοσεις του συστηματος μου....!!!Εχω msi afternburner..!!Οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να τσιτωσω λιγο την καρτουλα μου..Msi Geforce gts 450 1gb..!Τροφοδοτικο Lamtech 550w...Πειτε μου τι αλλο χρειαζεται.!!!
κοκολινος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ελαααααα...Κανεις να βοηθησειιι ρεε??
Aspidas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έλα ρε! Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει γιατί δεν θα δεις μεγάλη διαφορά και θα έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Εφόσον έχεις το msi afterburner και θες να συνεχίσεις κατέβασε και το funmark από εδώ http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ και ανέβαζε 5-5mhz στον πυρήνα (GPU Core) και τρέξε το funmark . Αν δεις και κολλήσει ανεβάζεις το voltage λίγο λίγο (π.χ 1,125 - 1,1226 κτλ) μέχρι να είσαι σταθερός. Ανέβασσε ένα screenshot από το msi afterburner για να δω και τις stock speeds & temps. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από Aspidas
κοκολινος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εαν σου ειναι ευκολο...να γινει λιγακι πιο αναλυτικος....τι εννοεις να κολλησειι...δν ξερω και πολλα απο ο/c..!
κοκολινος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ρεεε παιδιααα...μου βγαζει ενα ερρορ οταν την κανω επισυναψη.!!! https://rapidshare.com/files/3647905842/11.png για δειτε Καιιι απο αυτο το προγραμμα που μου ειπε το παιδι???Να κανω το τεστ?? Ποση ωρα πρεπειι να γινεται αυτο το τεστ? Παιδιαααα...Βοηθηστεε λιγοο ρεε..!!!
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Με το afterburner ανεβάζεις με μικρά βήματα και με το furmark τεστάρεις κανένα 10 λεπτο την κάρτα για θερμοκρασίες (κοίτα από το gpuz). Μετά τσεκάρεις και με games/benchmarks για την σταθερότητα. Μην ψάχνεις και πολύ παραπάνω, γιατί ενώ δεν ξέρω το σύστημά σου (το πόσο ενεργοβόρο είναι) το τροφοδοτικό σου, δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.
κοκολινος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ποιο απο ολα να ανεβαζω στον afterburner..??εεε ναιι για λιγοο ηθελα να το τσιτωσω....
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αφου δεν θα κερδισεις τιποτα ουσιαστικο περα απο θερμοκρασιες..τεσπα,τον πυρηνα αναιβασε σιγα σιγα πρωτα και μετα βλεπεις και για την μνημη
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 To πρώτο slider είναι ο πυρήνας και το 3ο οι μνήμες (core και memory αντίστοιχα). Οπότε ξεκίνα να ψάχνεις τι γίνεται με τις μνήμες, σταθεροποίησε τες 30MHz κάτω από το ανώτερο που αντέχουν και μετά πιάνεις και τον πυρήνα. αφου δεν θα κερδισεις τιποτα ουσιαστικο περα απο θερμοκρασιες..τεσπα,τον πυρηνα αναιβασε σιγα σιγα πρωτα και μετα βλεπεις και για την μνημη καλά είναι πρώτα να έχεις ανεβασμένες (οριστικά) τις μνήμες, ώστε το stressing @ gaming να είναι πιο επίπονο
haris013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 To πρώτο slider είναι ο πυρήνας και το 3ο οι μνήμες (core και memory αντίστοιχα). Οπότε ξεκίνα να ψάχνεις τι γίνεται με τις μνήμες, σταθεροποίησε τες 30MHz κάτω από το ανώτερο που αντέχουν και μετά πιάνεις και τον πυρήνα. καλά είναι πρώτα να έχεις ανεβασμένες (οριστικά) τις μνήμες, ώστε το stressing @ gaming να είναι πιο επίπονο ωραιος! δεν το ηξερα ευχαριστω!
κοκολινος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον δλδ πρωτα ξεκιναω to memory clock ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα