Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να στήσω ένα δίκτυο μεταξύ ενός pc και της tv. Ο εξοπλισμός είναι ο εξής: PC: CPU: Pentium Dual Core E2200 2.2 GHz RAM: 2GB DDR2 GPU: Intel G33/G31 (ενσωματωμένο στο mobo) Router: ZTE ZXV10 W300 Wireless Router. Αυτό είναι: http://wwwen.zte.com.cn/en/products/access/cpe/201111/W020111110359561948552.jpg TV: Panasonic TX-P42VT30 Plasma 3d Απ ότι έχω διαβάσει στις οδηγίες της tv χρειάζομαι μόνο windows 7 και ένα twonky server το οποίο απ ότι έχω καταλάβει είναι free. Ερωτήματα: 1) Ενσύρματα ή ασύρματα? Η απόσταση σε νοητή ευθεία είναι περίπου 12 μέτρα (στην πραγματικότητα παρεμβάλλονται τοίχοι κτλ). Δεν με πειράζει πάντως να τραβήξω ethernet καλώδιο. Σ αυτήν την περίπτωση πάμε στα περίπου 25 μέτρα καλώδιο. 2) Τι πιθανότητες έχω να πάιζω 1080p? 3) Με υπότιτλους κτλ τι γίνεται; Τα αναλαμβάνει το pc όλα ή έχει να κάνει και με την tv? 4) Εν τέλει μπορώ να πάιζω στην tv εικόνες, ταινίες, μουσική χωρίς τα εγγενή προβλήματα κια τους εκάστοτε περιορισμούς που θέτει το media player της tv όταν χρησιμοποιώ την usb θύρα της?
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εγω θα απαντησω σε μερικα απο αυτα 25 μετρα Utp παιζει μια χαρα αρκει να μην το φτιαξει κανεις λαθος οπως συνηθιζεται 1080p με ασυρματο θα πρεπει να ειναι n150 μην πω 300.οποτε εκει καλυτερα καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα