FarCry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Όχι, είπαμε. Κινέζικο αντίγραφο του iPhone 3GS ήταν το Galaxy S το πρώτο. Αυτό είναι normal. Όχι ότι και τώρα ξεσκίστηκε να πρωτοτυπήσει στο design η Sammy, αλλά τουλάχιστον δεν είναι clopy-paste αυτό. με το iphone 4 ηθελε να πει το παιδι μπορει να ειναι ομως και με το 3GS δε ξερω
lary7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μπα,αντιγραφει το 3gs στην τραγικη για την εποχη μας αναλυση οποτε το λες αντιγραφο εν μερη......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή δεν θα πάρεις αυτό; Τι να το κανω?! Το sgs με υπερκαλυπτει και θα με υπερκαλυπτει για παραπανω απο τα επομενα 2 χρονια θαρρω!
imr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 πλακα κανείς σίγουρα. αντίγραφο του 3GS. Ναι βασικα οπως το ειδα στην πρωτη φωτο μου εκανε λιγο διαφορα απο το ace που θυμαμαι οταν το ειδα απο κοντα εκανε μπαμ για αντιγραφη iphone, αλλα τελικα μια απο τα ιδια ειναι
keysmith Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Γιατί το θάβετε όλοι? Αν βγεί στα 150€ μία χαρά κινητό δεν θα είναι? Ποιος σας είπε οτι ολα τα κινητά πρέπει να έχουν 4'' amoled οθόνη για να ειναι αξιοπρεπή? Εμενα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα 4" γιατί είναι (αναγκαστικά) πολύ μεγάλα για τα γούστα μου. Νομίζω η 3.5-3.7" κατηγορία είναι το μαξ για τα γούστα μου. Βεβαια θα μου πεις η αναλυση δεν ειναι η καλύτερη αλλα οκ είπαμε είναι θεμα σε τιμή θα βγεί!! Στα μεχρι 150 ειναι οκ.. Και το φλασακι του το έχει (για φακό το θέλω) και 5μπ ειναι η καμερούλα του. Νομιζω ειναι προφανές ότι οι εταιρίες βγαζουν upadates μαλλον για να τρέχουν σωστά το ISC (android 4.0) το οποίο θεωρώ δεδομένο οτι θα τρέχουν κινητά που ανακοινώθηκαν τώρα. Οσο για το σχεδιο.. Εντάξει μοιάζει πολύ του Iphone 3gs, αλλά αν το δευτερο είναι ομορφο τότε είναι και αυτό που του μοιάζει. Προσωπικά θα προτιμούσα καλύτερο design αλλα θα ζήσω και με το κινέζικο αντίγραφο του iphone αν με βολεύει σε ολα τα αλλα.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλά, ας βγει στα 150 και μετά το ξανασυζητάμε. Δεν παίζει.
FarCry Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Γιατί το θάβετε όλοι? εγω το μεγεθος της οθονης θαβω μαζι με την αναλυση
ares225 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ιδέα μου είναι η στο hardware είναι ολόϊδιο με το galaxy s?Δηλαδή είναι ένα κινητό που με το που βγεί δεν θα πάρει update λόγω του ότι το hardware δεν σηκώνει το 4αρι?Πολύ fail κίνηση αυτή απο την samsung.
iceblade Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Όποιος δηλαδή φτιάξει ορθογώνια συσκευή με στρογγυλές γωνίες (αντίθετα δηλαδή με τις "οδηγίες" της Apple), και βάλει Home button ντε και καλά αντιγράφει την Apple έτσι; Τι πρέπει να κάνει δηλαδή, κινητό σε σχήμα σκαληνό τρίγωνο με πλήκτρα σε σχήμα πεντάλφας; Την παλεύετε μερικοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα