dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Απροσδόκητα αυξημένη ήταν η κίνηση στο Google+ τον περασμένο μήνα, καθώς το κοινωνικό δίκτυο της Google σημείωσε πάνω από 49.000.000 επισκέψεις. Πρόκειται για το μήνα με το μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων από τη στιγμή που άνοιξε επίσημα τις πύλες του για όλους τον περασμένο Σεπτέμβριο, και ύστερα από δοκιμαστική περίοδο 90 ημερών. Αν και το Google+ τα πάει καλά από τον αριθμό εγγεγραμμένων μελών, το τελευταίο χρονικό διάστημα επικρατούσε η αντίληψη ότι πρόκειται για “έρημο” μέρος, καθώς οι χρήστες του δεν το χρησιμοποιούν ιδιαίτερα ύστερα από την εγγραφή τους. Πέρα από την αυξημένη κίνηση το Δεκέμβριο αξίζει να αναφερθεί ότι το Νοέμβριο το Google+ σημείωσε 55% αύξηση στην κίνησή του. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου το καλοκαίρι όπου για να γίνει κανείς μέλος θα έπρεπε να κατέχει πρόσκληση, το Google+ χαρακτηριζόταν αρκετά ενεργό. Ύστερα από τη δημόσια κυκλοφορία του φάνηκε ότι όλο και λιγότεροι χρήστες το χρησιμοποιούσαν καθημερινά. Η υπηρεσία πρόσφατα συμπλήρωσε πάνω από 62.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ η τελευταία άνοδος στην κίνησή της, της δίνει ελπίδες ανάπτυξης σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση της σε ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες της Google. Site: neowin.net
firegarden Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πιθανοτατα ξενερωσαν αρκετοι χρηστες του FB λογω του ηλιθιου Timeline και ηδη αρχισαν να την κανουν για αλλου...
firewalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 "Αυτό", που με το ζόρι η Google βάζει παντού το G+ θα το πληρώσει.
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αύξηση χρηστών android = αύξηση του google +.Τώρα το fb ειναι αντικατάστατο. Άλλωστε το λεει ξεκάθαρα 49.000.000 επισκέψεις = επισκέψεις όχι ενεργοί χρήστες.Άρα τίποτα σπουδαίο..
speedman_26 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει το Facebook θα υπάρχει για πολλα χρόνια ακόμα.
marios32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως σταμάτησα να κάνω search με google γιατί έχω τον λογαριασμό μέσα και δεν λέει να κάνω log in & log out συνέχεια για να μην το αφήνω ανοιχτό... Είμαι με μια πάπια εδώ και λίγο καιρό
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Είμαι με μια πάπια εδώ και λίγο καιρό για όσους δε ξέρουν: http://duckduckgo.com/
fallen colony Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ε πως να μην έχει άνοδο αφού θες δεν θες αν φτιάξεις gmail σου φτιάχνουν αυτόματα και λογαριασμό στο g+.
semaphor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως σταμάτησα να κάνω search με google γιατί έχω τον λογαριασμό μέσα και δεν λέει να κάνω log in & log out συνέχεια για να μην το αφήνω ανοιχτό... Είμαι με μια πάπια εδώ και λίγο καιρό Εγώ, έχω βάλει στο www.google.gr και www.google.com να μπλοκάρονται τα coocies. Έτσι,στο google search είμαι αποσυνδεδεμένος ενώ στις λοιπές υπηρεσίες της google είμαι loged in. Στον chrome οι ρυθμίσεις αλλάζουν από chrome://settings/contentExceptions#cookies
oneofthem Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) "Αυτό", που με το ζόρι η Google βάζει παντού το G+ θα το πληρώσει. το πώς (θα την πληρώσει) δεν βλέπωπάντως στον επαγγελματικό χώρο πέρασε με την μία με τον παραπάνω τρόπο, σε μια μέρα σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι είχαν g+ και μου έστελναν προσκλήσεις γενικά ο αέρας με τον οποίο περνάει δεν είναι σαν social αλλά ως υπηρεσία της google περισσότερο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2012 από oneofthem
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Και να μην ηταν δύσκολα να εμπιστευτείς τα πάντα σε μια εταιρία κινητό gps internet search,email ads,google earth,videos, & social. Θα έρθει ομως η κακιά στιγμή κάποτε μακάρι οχι.Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι... Τωρα την πάπια μια 5αρια search που είχα κάνει έβγαζε οτι να ναι. 1000 φορές bing.αλλά και πάλι...σαν το google nothing.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 φυσικά και θα εχει ανωδικη επισκεψιμότητα βρε παιδια,αφου ειναι Google(βαζουν ενα λινκακι στην αρχικη τους σελιδα που ειναι νουμερα 1 λεγοντας κανε Google+ λογαριασμο και εχουν ξεμπερδεψει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα