fallen colony Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φίλε, πιάσε και παίξε 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors για ds και αν βρεις παιχνίδι με καλύτερο σενάριο και μεγαλύτερες ανατροπές σφύρα μου..! Καλά το ότι σου άρεσε ένα παιχνίδι δεν είναι απάντηση ή επιχείρημα σε τίποτα.Και απ την άλλη είναι καλύτερο σε σχέση με ποιο άλλο? Μην ξεχνάς ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια ήδη παιχνιδιών οπότε τέτοιες συγκρίσεις είναι εντελώς άσκοπες. Μιλάω για το γενικό σύνολο των παιχνιδιών της κονσόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλά το ότι σου άρεσε ένα παιχνίδι δεν είναι απάντηση ή επιχείρημα σε τίποτα.Και απ την άλλη είναι καλύτερο σε σχέση με ποιο άλλο? Μην ξεχνάς ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια ήδη παιχνιδιών οπότε τέτοιες συγκρίσεις είναι εντελώς άσκοπες. Μιλάω για το γενικό σύνολο των παιχνιδιών της κονσόλας. Και εσύ πιο πάνω για συγκεκριμένα παιχνίδια μίλησες (pokemon). Από περιέργεια, τι ηλικία έχεις..? Δεν σε κάνω πάνω από 23 και μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με ps1 για να σου αρέσουν τα games σε ps3. Εαν πάλι έχεις ασχοληθεί με άλλες,παλαιότερες κονσόλες και σου αρέσουν περισσότερο τα games του ps3 τότε δεν ξέρεις να εκτιμάς το καλό gaming. Υπόψιν, έχω όλες τις κονσόλες από family και μετα και έχω παίξει σχεδόν ότι παιχνίδι έχει βγει σε κάθε κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Από περιέργεια, τι ηλικία έχεις..? Δεν σε κάνω πάνω από 23 και μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με ps1 για να σου αρέσουν τα games σε ps3. δες το profile και θα μάθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δες το profile και θα μάθεις... Έπεσα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen colony Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και εσύ πιο πάνω για συγκεκριμένα παιχνίδια μίλησες (pokemon). Από περιέργεια, τι ηλικία έχεις..? Δεν σε κάνω πάνω από 23 και μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με ps1 για να σου αρέσουν τα games σε ps3. Εαν πάλι έχεις ασχοληθεί με άλλες,παλαιότερες κονσόλες και σου αρέσουν περισσότερο τα games του ps3 τότε δεν ξέρεις να εκτιμάς το καλό gaming. Υπόψιν, έχω όλες τις κονσόλες από family και μετα και έχω παίξει σχεδόν ότι παιχνίδι έχει βγει σε κάθε κονσόλα. Και τι σχέση έχει το ps1 με την άποψη μου για την nintento ? Α και το φθηνό παιχνιδάκι με τις ηλικίες άστο στην άκρη.Ο καθένας έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε σήμερα αν πραγματικά ενδιαφέρετε.Αν κατάλαβα καλά βλέποντα και το δικό σου profile έχουμε την ίδια ηλικία άρα άσε σε εμένα τις αναδρομές στην ιστορία της κονσόλας Όσο για το καλό gaming άλλη μια αόριστη έννοια.Τι είναι εν τέλη για τον καθένα ? Σε σχέση με αυτά που παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγώ θα έπαιρνα wii μόνο και μόνο για το Νιου Σούπερ Μάριο Μπρος. Και μόνο με αυτό θα είχα κάνει απόσβεση, θα άξιζε η αγορά. πάντως οι αριθμοί είναι πολύ εντυπωσιακοί, αν δεν το έβλεπα τόσες φορές γραμμένο δε θα το πίστευα πως το Wii είναι Νο1 σε πωλήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγώ θα έπαιρνα wii μόνο και μόνο για το Νιου Σούπερ Μάριο Μπρος. Και μόνο με αυτό θα είχα κάνει απόσβεση, θα άξιζε η αγορά. Φίλε τρελό γέλιο στο multiplayer, το έχουμε λιώσει με τον bro.. fallen colony, κάποια games είναι αντικειμενικά καλά παιχνίδια σε κάθε είδος. Πχ: ff7, baldurs gate στα rpg Doom, quake στα fps Mario,sonic,pac-man στα platform R.Ε.1,2,3, Dino crysis 1,2 στα horror surviving games κλπ,κλπ,κλπ... Τέτοια παιχνίδια ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ δυστυχώς για εμάς. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η nintendo είναι η μόνη που κρατάει ένα στοιχειώδες επίπεδο στα games της και δεν είναι απλά γραφικά και ξύλο...! Δεν είμαι υπέρ της nintendo γτ είναι η nintendo, αλλά γτ βγάζει καλά games.! Αν πάμε σε παιχνιδομηχανές προηγούμενων γενιών , όπως κατάλαβες κ από μόνος σου, είμαι λάτρης του ps1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Για τα παλικαρια,που αναρωτιουνται τι παιχνιδια παιζουμε στο wii,δεν θα μιλησω για τους δυνατους τιτλους,οπως mario,metroid,zelda,ktlp.. ας παιξουν 3-4 ατομα μαζι αυτα τα απλα παιχνιδια wii sports και αν δεν ριξουν ΤΟ χαβαλε,εγω θα βγω γυμνος στον δρομο και θα τρεχω,η νιντεντο παραμενει κονσολα,οπως και ηταν παντοτε,δεν μπορω να τα συγκρινω με τα playstation και xbox που ειναι pc wannabe κονσολες,μπορω να παιξω τα ιδια παιχνιδια (πλην καποιων εξαιρεσεων) στο pc μου με πολυ καλυτερα γραφικα,γιατι να παρω αυτες τις κονσολες?τι μου προσφερουν?Η απαντηση την εχει δωσει ηδη ο κοσμος με τις αγορες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα