tstavrou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αυτο γιατι δεν εχει κλειδωθει/μεταφερθει εδω και 9 μερες; Υπαρχει προσφορα; +1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και το paypal (εχει προγραμμα "προστασιας" τον καταναλωτη) και οι πιστωτικες, εχουν την δυνατοτητα ακυρωσης συναλλαγης (λογω μη παροχης υπηρεσιων) και επιστροφης χρηματων, δεν θελει πολυ σκεψη, οποιος το κανει εγκαιρα ειναι οκ οποιος δεν το κανει εγκαιρα, ας μην κλαιγεται κατοπιν. Ειδικα αυτοι που επεσαν θυματα της τελευταιας αρπαχτης καλυπτονται χρονικα με τα 1000, για τους αλλους δεν ξερω, αλλα αν μη τι άλλο, η προσπαθεια ειναι επιβεβλημενη. Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Το PayPal σε προστατεύει μόνο για αγορά αγαθού και όχι αγορά υπηρεσίας, και αυτό υπό κάποιες προϋποθέσεις.
alexpen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Το PayPal σε προστατεύει μόνο για αγορά αγαθού και όχι αγορά υπηρεσίας, και αυτό υπό κάποιες προϋποθέσεις. το paypal σε προστατευει για οποιαδηποτε συναλλαγη. Ειναι διαφορετικη διαδικασια. Open dispute κανεις και ολα παιρνουν τον δρομο τους.
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το paypal σε προστατευει για οποιαδηποτε συναλλαγη. Ειναι διαφορετικη διαδικασια. Open dispute κανεις και ολα παιρνουν τον δρομο τους. Αν μιλάμε γενικά και θεωρητικά, συμφωνώ μαζί σου. Αν όμως μιλήσουμε για την συγκεκριμένη περίπτωση (paypal-megaupload) εχεις ακουσει/διαβάσει κάποιον (οχι μόνο εδω) να γράφει οτι άνοιξε dispute και του επεστράφησαν τα χρήματα;
alexpen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Χαιρομαι που συμφωνουμε! εχεις ακουσει/διαβάσει κάποιον (οχι μόνο εδω) να γράφει οτι άνοιξε dispute και του επεστράφησαν τα χρήματα; Οχι/οχι. Αλλα εφ'οσον ανοιξεις dispute, εινα ηλιου προφανεστερο οτι θα τα παρεις. Για να μην τα παρεις, θα πρεπει η εταιρη πλευρα (M.U.) να εμφανισει αποδεικτικα στοιχεια για την ομαλοτητα και την επιτυχια της συναλλαγης (ολος ο κοσμος παραλληλα μιλαει για το κλεισιμο του MU). Και για να σε πεισω, θα σου μεταφερω την προσωπικη μου (μια απο αυτες) εμπειρια, οπου ανοιξα dispute αφου πληρωσα ενα deal site επειδη ο τυπος απο το ξενοδοχειο εθετε αλλους ορους απο τους αναγραφομενους (σκεψου, ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου,δεν εφταιγε το deal site) και αφου ανοιξα dispute, απαντησε το deal site οτι θα προσπαθησει να επιλυσει το προβλημα εντος του χρονικου οριου, πραγμα το οποιο δεν εγινε και πηρα τα λεφτα μου πισω. Το ιδιο και το αυτο με τις πιστωτικες καρτες. Το ξερεις οτι μπορεις να αμφισβητισεις μεχρι και αναληψη μετρητων?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ξαναλέω... Για παροχή υπηρεσιών δεν έχεις ουδεμία προστασία από το PayPal. Είναι στους όρους που έχεις συμφωνήσει. Δεν χάνεις κάτι να τα διεκδικήσεις, αλλά να ξέρεις την έκβαση της υπόθεσης.
eko13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 H paypal δεν φταει πουθενα, οπως και η μεγκαπλοουντ σου λεει κυριε μας κλεισανε... Δεν νομιζω να μπορουν να διεκδικησουν λεφτα... Τελος το θεμα ισως πρεπει να μετακινηθει αφου πλεον δεν εχει καμμια σχεση με τις προσφορες...
weirdo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 We have concluded our investigation into this case. Unfortunately, at this time we are unable to decide this claim in your favor. δυστυχώς.....
opera Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ισχύει ακόμα η προσφορα και μένει ανοικτό το παρόν τόπικ;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πουλούσα κάποτε κάτι κάρτες της United Mobile. Η εταιρεία έκλεισε. Ενας πελάτης λοιπόν μου ζήτησε μέσω PayPal τα χρήματά του πίσω. Τι λέτε είπε το PayPal;
nek4d Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ισχύει ακόμα η προσφορα και μένει ανοικτό το παρόν τόπικ; Οχι βέβαια, απλα συζητείται τι γινεται μετα την προσφορα, δεν μου φαινεται τοσο ασχετο γιατι μπορει καποιος να βοηθηθει ή να ενημερωθει για καποια δυνατοτητα. Αλήθεια, ειναι κανεις εδω που να πληρωσε με πιστωτικη κ να δοκιμασε ανακληση συναλλαγης?! Πουλούσα κάποτε κάτι κάρτες της United Mobile. Η εταιρεία έκλεισε. Ενας πελάτης λοιπόν μου ζήτησε μέσω PayPal τα χρήματά του πίσω. Τι λέτε είπε το PayPal; Τι ειπε?!
papars Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Σχετικά με το paypal. Πήρε το μάτι μου ότι δεν αποδίδει άμεσα το χρήματα στον πωλητή αλλά μετά από αρκετές μέρες. Αν μέσα στις μέρες αυτές κάνεις dispute και ο πωλητής δεν απαντήσει (ή δεν δικαιολογήσει τη θέση του), τότε δεν του τα αποδίδει και τα επιστρέφει στον πελάτη.
washcloud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Πουλούσα κάποτε κάτι κάρτες της United Mobile. Η εταιρεία έκλεισε. Ενας πελάτης λοιπόν μου ζήτησε μέσω PayPal τα χρήματά του πίσω. Τι λέτε είπε το PayPal; ...να τα ζητήσει από 'σένα..;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φυσικά και κέρδισα εγώ την "υπόθεση". Εγώ πούλησα κάτι πριν κλείσει η εταιρεία, δεν υπήρχε δηλαδή δόλος, και επίσης το προϊόν το παρέλαβε κανονικά, άσχετο αν η υπηρεσία διεκόπη κανα μήνα μετά... Βέβαια, τα χρήματά μου ήταν δεσμευμένα για αρκετό καιρό...και είχα πάθει μερικά εγκεφαλικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις