Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

15 ευρώ τους 2 μήνες. Στο real-debrid 9 ευρώ τους 3 μήνες και έχει μαζί με το megaupload και άλλες 20 εταιρίες.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

15 ευρώ τους 2 μήνες. Στο real-debrid 9 ευρώ τους 3 μήνες και έχει μαζί με το megaupload και άλλες 20 εταιρίες.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.

+1 για το alldebrid. Τσάμπα πράμα.

Δημοσ.

Ακούγεται πολυ καλύτερο από το easybytez. Μόλις με έκαναν πελάτη τους!

Άντε να δούμε....

Δημοσ.

Το alldebrid είναι πολυ καλο και το χρησιμοποιώ παρα πολυ αλλα τώρα τελευταία έχουν βρει τη λύση και το fileserve και το filesonic με μεγάλα άρχεια πάνω απο 500 mb που δεν μετατρέπονται.

Με βλέπω για filesonic premium λόγω της ισοτιμίας.

Δημοσ.

Ε καλα, σε αυτά πάντα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοι, αλλα απο την άλλη για τα λεφτά του μου φαίνεται τιμιο προϊόν. Τα 3 ευρώ το μήνα είναι πολυ καλη τιμη....

Δημοσ.

Ε καλα, σε αυτά πάντα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοι, αλλα απο την άλλη για τα λεφτά του μου φαίνεται τιμιο προϊόν. Τα 3 ευρώ το μήνα είναι πολυ καλη τιμη....

Ναι αλλα ουσιαστικά χωρίς δυο δημοφιλείς file holsters χάνει πολυ. Εξακολουθεί να είναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολέψει το πράγμα. Ουσιαστικά rapidshare links ψάχνεις.

Δημοσ.

Εγω πάντως μιλούσα για το real, το οποίο χειρίστηκε άψογα (και με καλές ταχύτητες!) ότι του έδωσα. Αλλα βέβαια το χρησιμοποιώ μόλις ένα απόγευμα....

Δημοσ.

μέχρι τις 6 του μηνός το megaupload προσφέρει διπλάσιο χρόνο συνδρομής, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου

http://www.megaupload.com/?c=premium

Όντως ειναι καλή προσφορά αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες του megaupload

Τι είναι αυτά τα debrid παιδιά. Ρίξτε φως στον άσχετο..............

Για πείτε κι άλλα για το alldebrid :rolleyes:

Υπάρχουν ήδη σχετικές συζητήσεις στο Insomnia. Η καλύτερη ειναι στην παρακάτω σελίδα (ξεκινήστε το διάβασμα απο την σελίδα 13 και κάτω)

http://www.insomnia.gr/topic/399534-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%82-file-sharing/page__st__120

Ποιο είναι καλύτερο; Το alldebrid ή το real-debrid?

Εγω πάντως μιλούσα για το real, το οποίο χειρίστηκε άψογα (και με καλές ταχύτητες!) ότι του έδωσα. Αλλα βέβαια το χρησιμοποιώ μόλις ένα απόγευμα....

Αν ήταν να συγκρίνω ανάμεσα σε real και all θα προτιμουσα δαγκωτό το all γιατί πρώτον ειναι τα ίδια με το real, δευτερον εχει χαμηλότερες τιμές, τριτον δωρεάν δοκιμή 2 ημερών και τέταρτον ΕΛΛΗΝΙΚΟ interface. Το χρησιμοποιώ εδω και μήνες (και οχι μόνο ενα απογευμα) και δεν μετάνοιώνω για τα λεφτά που του σκάω.

Αν βάλουμε και άλλους στο παιχνίδι, τοτε θα βάλω και την easybytez για διάφορους λόγους αλλά ειναι λίγο πιο ακριβή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...