weirdo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μέχρι τις 6 του μηνός το megaupload προσφέρει διπλάσιο χρόνο συνδρομής, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου http://www.megaupload.com/?c=premium
esertas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 15 ευρώ τους 2 μήνες. Στο real-debrid 9 ευρώ τους 3 μήνες και έχει μαζί με το megaupload και άλλες 20 εταιρίες. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ.
telnet05 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 15 ευρώ τους 2 μήνες. Στο real-debrid 9 ευρώ τους 3 μήνες και έχει μαζί με το megaupload και άλλες 20 εταιρίες. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. +1 για το alldebrid. Τσάμπα πράμα.
thanasaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Για πείτε κι άλλα για το alldebrid αξιζει μεχρι δεκαρας που και που κολαει, αλλα κανει δουλεια
alexmm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ακούγεται πολυ καλύτερο από το easybytez. Μόλις με έκαναν πελάτη τους! Άντε να δούμε....
weirdo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 αν έχεις αρχεία όμως ανεβασμένα τι γίνετε ?
efo355 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το alldebrid είναι πολυ καλο και το χρησιμοποιώ παρα πολυ αλλα τώρα τελευταία έχουν βρει τη λύση και το fileserve και το filesonic με μεγάλα άρχεια πάνω απο 500 mb που δεν μετατρέπονται. Με βλέπω για filesonic premium λόγω της ισοτιμίας.
alexmm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ε καλα, σε αυτά πάντα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοι, αλλα απο την άλλη για τα λεφτά του μου φαίνεται τιμιο προϊόν. Τα 3 ευρώ το μήνα είναι πολυ καλη τιμη....
karasardelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ποιο είναι καλύτερο; Το alldebrid ή το real-debrid?
efo355 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ε καλα, σε αυτά πάντα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοι, αλλα απο την άλλη για τα λεφτά του μου φαίνεται τιμιο προϊόν. Τα 3 ευρώ το μήνα είναι πολυ καλη τιμη.... Ναι αλλα ουσιαστικά χωρίς δυο δημοφιλείς file holsters χάνει πολυ. Εξακολουθεί να είναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολέψει το πράγμα. Ουσιαστικά rapidshare links ψάχνεις.
alexmm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Εγω πάντως μιλούσα για το real, το οποίο χειρίστηκε άψογα (και με καλές ταχύτητες!) ότι του έδωσα. Αλλα βέβαια το χρησιμοποιώ μόλις ένα απόγευμα....
manosfp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μόλις δοκίμασα το real, υπερευχαριστημένος!
xouzel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τι είναι αυτά τα debrid παιδιά. Ρίξτε φως στον άσχετο..............
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 μέχρι τις 6 του μηνός το megaupload προσφέρει διπλάσιο χρόνο συνδρομής, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου http://www.megaupload.com/?c=premium Όντως ειναι καλή προσφορά αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες του megaupload Τι είναι αυτά τα debrid παιδιά. Ρίξτε φως στον άσχετο.............. Για πείτε κι άλλα για το alldebrid Υπάρχουν ήδη σχετικές συζητήσεις στο Insomnia. Η καλύτερη ειναι στην παρακάτω σελίδα (ξεκινήστε το διάβασμα απο την σελίδα 13 και κάτω) http://www.insomnia.gr/topic/399534-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%82-file-sharing/page__st__120 Ποιο είναι καλύτερο; Το alldebrid ή το real-debrid? Εγω πάντως μιλούσα για το real, το οποίο χειρίστηκε άψογα (και με καλές ταχύτητες!) ότι του έδωσα. Αλλα βέβαια το χρησιμοποιώ μόλις ένα απόγευμα.... Αν ήταν να συγκρίνω ανάμεσα σε real και all θα προτιμουσα δαγκωτό το all γιατί πρώτον ειναι τα ίδια με το real, δευτερον εχει χαμηλότερες τιμές, τριτον δωρεάν δοκιμή 2 ημερών και τέταρτον ΕΛΛΗΝΙΚΟ interface. Το χρησιμοποιώ εδω και μήνες (και οχι μόνο ενα απογευμα) και δεν μετάνοιώνω για τα λεφτά που του σκάω. Αν βάλουμε και άλλους στο παιχνίδι, τοτε θα βάλω και την easybytez για διάφορους λόγους αλλά ειναι λίγο πιο ακριβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις