Προς το περιεχόμενο

LG 42 LW650 S την έχει κανείς?

dust7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος έχει κάποιος την συγκεκριμένη τηλεόραση η να γνωρίζει 2 3 πληροφορίες μιας και πρόκειται να την αγοράσω και θα ήθελα να μου πει αν είναι ευχαριστημένος.

Βασικά με ενδιαφέρει το 3D αν παίζει σωστά από αυτα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σε διάφορα sites.

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ για το link πολύ κατατοπιστικό. Απλά έτσι μια τελευταία γνώμη απο κανένα άν την έχει πριν τα σκάσω το Σάββατο. Για την συγκεκριμένη.

Καλησπέρα σε όλους τελικά την πήρα σήμερα, έχω ένα θέμα όμως νοίκιασα ένα blu-ray 3D απο το vinteoclub το έβαλα στον player και όταν πατάω play to 3D μου βγάζει μύνημα ότι χρειάζετε να γινει enable το 3D στην τηλεοραση και στον player.

Τηλεόραση

Home Cinema blueray player

Έχει κανείς LG και να έχει νοικιάσει 3D να μου τι παίζει? Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους τελικά την πήρα σήμερα, έχω ένα θέμα όμως νοίκιασα ένα blu-ray 3D απο το vinteoclub το έβαλα στον player και όταν πατάω play to 3D μου βγάζει μύνημα ότι χρειάζετε να γινει enable το 3D στην τηλεοραση και στον player.

Τηλεόραση

Home Cinema blueray player

Έχει κανείς LG και να έχει νοικιάσει 3D να μου τι παίζει? Ευχαριστώ

Εγω εχω μια 47 LW5500 και με PS3 για player βλεπω 3D μια χαρα.Εννοειτε οτι το PS3 ειναι με το τελευταιο firmware(αν και αυτο που χρειαζοταν για να γινει 3D ειναι αρκετα πιο παλιο firmware)και η τηλεοραση και αυτη με το τελευταιο αν και αυτη απο την πρωτη στιγμη με το firmware που την πηρα επαιζε κανονικα 3D περιεχομενο χωρις να κανω enable κατι.Δοκιμασε να κανεις update το player σου μηπως φταει αυτο.

Καλημέρα μετά από ψάξιμο στο διαδύκτιο βρήκα ότι η Lg έχει θέμα με τις ταινίες της ODEON κάτι δεν τα έχουν βρει, με αποτέλεσμα να μην παίζουν της ταινίες τους και να βγάζει το μήνυμα. Η μόνη λύση λέγανε που τους είπε η Lg είναι να απενεργοποιήσουν το 3D απο τον player να την παίξουνε σε 2D και μετά να πάνε στα properties και να ενεργοποιήσουν το 3D και θα την δούνε κομπλέ. Εμένα αυτό δεν πέτυχε. Επίσης του έκανα σε update και πάλι τίποτα.

Μάλλον αυτό είναι το θέμα απλά είναι Σαββατοκύριακο δεν βρίσκεις κανένα εκεί αύριο θα τους πάρω στην Lg.

Να σε ρωτήσω ταινίες 3D που κατέβασα από το διαδίκτυο τις έβαλα στο σκληρό της βάζω να παίξουν αλλά έχω θέμα με τους υπότιτλους είναι μισοί μισοί. Το έχεις λύσει το θέμα αυτό? Σε ευχαριστώ

Ειχα κατεβασει και εγω 3D sbs αλλα ηταν χωρις υποτιτλους αλλα καπου ειχε παρει το ματι λυση για αυτο το προβλημα.Νομιζω χρησιμοποιουσαν ενα προγραμμα που εκανε μετατροπη τους υποτιτλους για 3D περιεχομενο.Μπορεις να μου πεις αν μπορεις βεβαια ποιες ταινιες ειναι της ODEON γιατι εχω δει σχεδον ολες τις ταινιες 3D που υπαρχουν στα βιντεοκλαμπ και δεν ειχα με καποια προβλημα.Απλα καποιες ειχαν χειροτερο 3D απο τις αλλες.Κορυφαιο για μενα 3D ηταν στο Resident Evil.

Απλά αυτό το θέμα το έχουν τα players της Lg. Resent Evil 3D & HoodWinked Too παιδικό είναι.

Εσύ όπως τι κατεβάσεις παίζουν κομπλέ? οι υπότιτλοι?

Δεν τις εχω κατεβασει,απο βιντεοκλαμπ ειναι.Το HoodWinked Too δεν το εχω δει.Το Resi το ειδα και ηταν πολυ καλο το 3D του.Και ο ενσωματομενος player εχει αυτο το προβλημα?Δοκιμασε να βαλεις την ταινια σε στικακι και δες το απο τον player της τηλεορασης.Το δοκιμασες αυτο?

Ναι εκεί ειναι κομπλέ όσες έχω κατεβάσει από το ίντερνετ απλά έχει θέμα ο ήχος γιατί είναι DTS και λέει άγνωστη μορφή ήχου. Εσένα η Lg παίζει DTS? εντομεταξύ έχω συνδέση την τηλεοραση με οπτική ίνα με το homecinema αλλά ήχο δεν ακούω απο τις ταινίες από το σκληρό. Βγάζει το μήνυμα άγνωστη μορφή ήχου.

Ναι με το Dts εχει θεμα.Απο οτι εχω διαβασει ειναι θεμα πνευματικων δικαιωματων που δεν κατεχει(ακομα?)η LG.Εχω συνδεσει και εγω το PS3 με οπτικη ινα και ηχεια Logitech Z-5450 και παιζει κανονικα.

Λοιπόν ώς εκ-θάμβατος έβαλα το blueray και έπεξαν 3D και τα 2 κανονικά και πραγματικά έμεινα χχχχ φοβερό.

Τώρα τι έγινε τι να πω. Να σε ρωτησω τα 3D γιατί τα έχει κενα μαύρα πανω κάτω ενω τις απλές ταινίες τις βλέπεις σε όλη την οθόνη? Σε έχω ζαλίσει σορυ

Οχι φιλε μου κανενα προβλημα.Τωρα να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι κατι τετοιο και δεν εχω και καμια 3D τωρα εδω ρε γμτ για να δω αν γινεται αυτο.Παντως δοκιμασε στις ρυθμισεις της τηλεορασης.Πατα το κουμπι Q.MENU μετα πηγαινε αναλυση οθονης και εκει δοκιμασε τα φορμα που εχει μηπως αλλαξει και γινει οπως το θες.

Τώρα τι έγινε τι να πω. Να σε ρωτησω τα 3D γιατί τα έχει κενα μαύρα πανω κάτω ενω τις απλές ταινίες τις βλέπεις σε όλη την οθόνη? Σε έχω ζαλίσει σορυ

Δεν έχει να κάνει με το 3D αλλά με το "κάδρο" της ταινίας.Αν η ταινία είναι σε κινηματογραφικό 2:40 τότε θα βλέπεις μπάρες, αν είναι 1:78 ή 1:85 τότε δεν θα βλέπεις μπάρες.Πρόσεξε όμως, επειδή οι εταιρείες διανομής εδώ στην Ελλάδα κάνουν πατάτες, σε κάποιες ταινίες αγοράζουν την τηλεοπτική εκδοχή που είναι ήδη πετσοκομένη για να χωράει σε τηλεοπτικό κάδρο (16:9)...αυτό όμως δεν είναι σωστό γιατί χάνεις πολύ πληροφορία από τη δράση.Ελάχιστοι σκηνοθέτες γυρίζουν τις ταινίες τους σε 1:78 ή 1:85, δύο από αυτούς είναι ο Σπήλμπεργκ και ο Κάμερον.

Για τα υπόλοιπα η LG έχει DTS στις ακριβές σειρές της, Η Samsung έχει σε όλες τουλάχιστον από τη C και μετά, τα δισκάκια της ODEON έχουν θέμα σε πολλά player όχι μόνο στα LG, κάνει τρελλές πατάτες αυτή η εταιρεία, το νοικιάρικο Resident Evil ας πούμε δεν μου δουλεύει ούτε εμένα σε δύο player.

Αυτά, καλή χρόνιά και καλώς σας βρήκα...

Απλά το λέω γιατί άμα βάλεις την ταινία 2D την βλέπεις φουλ κομπλέ χωρίς κενά.Άμα την βάλεις να παίξει 3D εκεί έχει άλλη ανάλυση με με τα κενά πάνω κάτω. Δηλαδή φταίει το 3D από αυτός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...