Sagnol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Γεια, Αγορασα μια καρτα γραφικων (hd 6850) ωστε να πεζω χωρις κολημα, ομως εχω το εξης προβλημα: εχω το battlefield 3 (αυθεντικο) αλλα σε οτι settings και να το παιξω εχω πολυ χαμηλο fps(15 25 το πολυ) δοκιμασα πολλα drivers αλλα παλι το ιδιο.. specs: 4gb ram ddr2 xfx 6850 black edition cpu AMD athlon 64 X2 dual core processor 4600+ @2.4Ghz PS..το battlefield δεν ειναι το μόνο game στο οποιο εχω χαμηλο fps HELP ASAP Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 O επεξεργαστής σου είναι ο minimum για να μπορεί να τρέξει το παιχνίδι. Πολύ λογικό να έχεις τόσο χαμηλά fps. Τραβάει και την κάρτα πίσω.
Stavmitsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1090T-sAM3-3-2-GHz-6MB-L3-HDT90ZFBGRBOX.htm Εδώ βρίσκεται η λύση στο πρόβλημα σου. Αν δεν κάνω λάθος είναι συμβατό με το socket της μητρικής σου. Βασικά πρέπει να μας πεις αν ειναι am2 η am2+.
kostisstam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Η μητρική του είναι am2 αλλά μάλλον πάει για αλλαγή και μητρικής μαζί με τον επεξεργαστή. Μια καλή λύση αν πληρώνεις τόσο είναι αυτή: μητρική & επεξεργαστής
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε να κλεισεις απο τις διαχειριση->διεργασιες οτι δν εχει σχεση με origin και και bf
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το οτι σε κόβει ότι επεξεργαστής σε αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρο . Αλλά για πες μας λίγο ποια οθόνη εχεις και ποια μητρική
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι για το BF3 τον κόβει αλλά είπε: PS..το battlefield δεν ειναι το μόνο game στο οποιο εχω χαμηλο fps Σε ποια άλλα λοιπόν έχεις θέμα; Ποια motherboard έχεις λοιπόν; Οπως ειπώθηκε και παραπάνω κλείσε τα πάντα και δες το φόρτο του επεξεργαστή. Ένα-κάποιο clockάρισμα θα βοηθήσει την κατάσταση αλλά για βαρύ gaming θες επεξεργαστή αντάξιο της κάρτας σε κάθε περίπτωση.
Sagnol Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μάγκες η μητρική μου είναι msi 785gt e-63 και το socket της ειναι am2+ πιστεύω να δέχεται τον επεξεργαστή αυτό μέχρι phenom II δεχεται
Obsidian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά η motherboard, σηκώνει άνετα τις CPU. Για gaming θα είσαι καλά με την 4πυρηνο-πιθανα-να-ξεκλειδωνει-σε-6πυρηνο 960Τ. Αν σε παίρνει οικονομικά στρέφεσαι σε native εξαπυρηνο. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί τις χαμηλές επιδόσεις και σε άλλα παιχνίδια και ότι θα εβλεπες μια αυξηση μεσω o/c.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ο 960T είναι η καλύτερη και φτηνή λύση που θα σε καλύψει απόλυτα σε ολα τα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα