lak10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 παιδια γεια σας εχοντας αυπνιες προχθες πετυχα στον Ant1 το πατερ ημων βλεπωωντας το κοριτσακι που υποδιεται την μικρη κορινα (Κορινα Δαμουλιανου) συνηδητοποιησα οτι ενω εκεινη την εποχη μιλουσαν ολοι για ενα φοβερο ταλεντο που οντως ηταν μετα χαθηκε ομως ακομη και σμηεερα δεν εκανε το μεγαλο μπαμ εσεις θυμαστε καποια αντιστοιχη περιπτωση?
BadBoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 http://frappedonea.wordpress.com/2011/08/31/δειτε-πωσ-ειναι-σημερα-η-κορινα-απο-το/
lak10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 τα εχω δει αυτα ξερω πως ειναι σημερα παντως εχει αλλαξει τρομερα εγω δεν θα την αναγνωριζα αν και ειμαι καλος σε αυτο. παντως αν ενας ηθοποιος ταυτιστει με ενα ρολο η κανει επιτυχια σε μικρη ηλικια η θα εκτιναχθει η θα χαντακωθει συνηθως το δευτερο συμβαινει ωραιο πιπινι εγω μικρος οταν επαιζε στο Πατερ Ημων ελεγα στην μανα μου οτι ημουν ερωτευμενος μαζι της. απ οτι ξερω μενει Καισσαριανη αμα γουσταρεις ψαξε βρες την μπορει να σου βγει σε καλο
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εκει που την δείχνει με το πριγκιπικό στέμμα ,τι είχε κερδίσει ?καλλιστεία?
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Παντως απο το παραπανω λινκ προκυπτει οτι συνεχιζει στον χωρο.Μηπως χαθηκε επειδη περιμενατε να την δειτε ακομα πιτσιρικι ? παντως αν ενας ηθοποιος ταυτιστει με ενα ρολο η κανει επιτυχια σε μικρη ηλικια η θα εκτιναχθει η θα χαντακωθει συνηθως το δευτερο συμβαινει Μπορει και να συνεχισει αργοτερα , μετα απο σπουδες κλπ.Γιατι θα πρεπει καποιος που ειχε ενα ρολο σε παιδικη ηλικια να συνεχισει απτοητος , θυσιαζοντας ολα τα παιδικα και εφηβικα του χρονια σε τηλεοπτικες εμφανισεις κλπ ? (γενικα μιλαω )
lak10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εγω δεν περιμενα να την δω πιτσιρικι παντως ενας στην ομαδα που εχει η κοπελα στο fb της γραφει σε greeklish τι κριμα εχεις μεγαλωσει μα τι περιμενε να μεινει 9 ετων? παντως σε αυτο που λες για τα παιδικα εφηβικα χρονια εχεις δικιο βεβαια αυτο εξαρταται το τι μυαλα κουβαλανε και οι γονεις γιατι αυτοι κανουν κουμαντο στο παιδι σε αυτη την ηλικια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα