Narayan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχω σπουδαση marketing Βρήκα το πρόβλημά σου.
IOSTEFO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα στην παρέα...! Ειμαι 25 χρονων ανεργος 2 χρονια τωρα και ψαχνω να φυγω να παω σε μια χωρα που να με σέβονται και να με εκτιμανε...εχω κουραστεί να μαλωνω καθε μερα με τον πατερα μου για δουλεια και τα σχετικα! Βρίσκομαι σε μεγαλη απογνωση θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει και αν μπορει να με κατευθηνει που να παω δεν ξερω καποια αλλη γλωσσα εκτος απο αγγλικα.Επιπλεων εχω σπουδαση marketing αλλα δεν εχω προυπηρεσια στο επαγγελμα μου.! Ψαχνω στην κυπρο στελων βιογραφικα τπτ.... Για αγγλια ειναι πολυ χαλια και εκει.... Αυστραλια ειναι πολυ δυσκολα να πας αν δεν εχει συγγενη η καποιον γνωστό... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΙ.....ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Γράψου εδώ και βομβάρδισε τους με ερωτήσεις κάτι θα μάθεις. http://www.mofeu.eu/forum/forum.php
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 σωστοτατο.αστειο off topic: τη πρωτη φορα που πηγα αγγλια πηγα vodafone και δεν ηξερα να τους πω να μου βαλουν μοναδες ριξαμε το γελιο της αρκουδας και εγω και οι πωλητες στο τελος βρεθηκε ενα παλικαρι(κυπριος φοιτητης) και βοηθησε βεβαια μοναδες δεν βαλαμε γιατι μου ειχαν πει οτι δεν γινεται αλλα μια ντροπη την ειχα παρει.στο φροντιστηριο μαθαίνουμε τα βασικα οχι τα καθημερινα. ενταξει μην τα παραλεμε για το θεμα γλωσσα.αγγλια ειναι μια χωρα που αποτελειται απο ενα σωρο φυλες ειτε που πηγαν για σπουδες ειτε για εργασια.οι περισσοτεροι δεν μιλανε σωστα αγγλικα.οποτε δεν ειναι η εξαιρεση να μην μπορει καποιος να συννενοηθει στην αγγλια. --------------------------------------- www.indeed.com ----------------------------------- εχω την εντυπωση οτι το θεμα αυστραλια εχει τελειωσει απο το καλοκαιρι και εχει συμπληρωσει τον αριθμο μεταναστων που ηθελε να δεχτει
kfyros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πόνεσαν τα ματάκια μου απ' την (αν)ορθογραφία.. Αυστραλία χάλια ; Οι άνθρωποι ζητάνε κόσμο συνέχεια , τι χάλια ; Εγκληματικότητα έχει βέβαια, αλλά έχει πόλεις με πάρα πολλούς έλληνες, πχ. Βικτώρια, νομίζω και Περθ-Μελβούρνη.. Σε Δήμο της Μελβούρνης έχουν και δήμαρχο έλληνα (παιδί μεταναστών βέβαια)..
capten- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Προσπaθησtε να κάνετε μια δίκια σας επιχείρηση!Αντί να παραπονιέστε συνεχεια για το σκοτάδι ανοικτέ ένα κερί.Κινεζικη παροιμία.
pournaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Προσπaθησtε να κάνετε μια δίκια σας επιχείρηση!Αντί να παραπονιέστε συνεχεια για το σκοτάδι ανοικτέ ένα κερί.Κινεζικη παροιμία. Ναι, με συνεταιρο την εφορια 50-50, κι αμα εχει και καυλιτσες ζηταει και μια εκτακτη εισφορα.
capten- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι, με συνεταιρο την εφορια 50-50, κι αμα εχει και καυλιτσες ζηταει και μια εκτακτη εισφορα. Και λίγα λες. Αλλα είναι μια....λύση αν έχει κάποιος εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Και λίγα λες. Αλλα είναι μια....λύση αν έχει κάποιος εμπιστοσύνη στον εαυτό του. τα πατατακια απο την κινα γιατι αργουν τοσο?? τι στο καλο τα φαγαν στο δρομο????? :confused:
pournaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Και λίγα λες. Αλλα είναι μια....λύση αν έχει κάποιος εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δυστυχως στο ελλαντα, δε θες εμπιστοσυνη στον εαυτο σου μονο. Θες και μεγαλο backup χρηματων ωστε να μπορεσεις να ξεπερασεις καταστασεις οπου μπορει να μπαινεις μεσα καποιους μηνες, περιπτωσεις εκτακτης εισφορας, χρωστουμενα κι αγυριστα (αν το επαγγελμα δεν ειναι τυπου cash and carry), και πολλα αλλα. Αν θες λοιπον να ανοιξεις μαγαζι με Χ χρηματα, θες αλλα τοσα να καθοντι για τις δυσκολες μερες.
marios_geo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι, με συνεταιρο την εφορια 50-50, κι αμα εχει και καυλιτσες ζηταει και μια εκτακτη εισφορα. Αχ και μόνο να ήξερες πόση είναι η εφορία σε Ευρωπαικές χώρες. Αν εξαιρέσεις τις ΗΠΑ, η Ελλάδα είναι παράδεισος στο καθεστώς φόρων (είτε εισοδημάτων είτε επιχειρήσεων).
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αχ και μόνο να ήξερες πόση είναι η εφορία σε Ευρωπαικές χώρες. Αν εξαιρέσεις τις ΗΠΑ, η Ελλάδα είναι παράδεισος στο καθεστώς φόρων (είτε εισοδημάτων είτε επιχειρήσεων).
pournaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αχ και μόνο να ήξερες πόση είναι η εφορία σε Ευρωπαικές χώρες. Αν εξαιρέσεις τις ΗΠΑ, η Ελλάδα είναι παράδεισος στο καθεστώς φόρων (είτε εισοδημάτων είτε επιχειρήσεων). Για δωσε ενα παραδειγμα.
marios_geo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν αμφιβάλεις, μια έρευνα θα σε πείσει. Ένας μετανάστης.
Porg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν αμφιβάλεις, μια έρευνα θα σε πείσει. Ένας μετανάστης. Μάλλον έχεις φύγει εδώ και καιρό απτην Ελλάδα Θα με ενδιέφερε να μάθω τι παίζει εκεί που είσαι (αλήθεια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα