JLEE Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να αγοράσω ηχειάκια για το Iphone. Μιας και είμαι φαντάρος δεν μπορώ να έχω pc για να τα φορτίζω με usb. Επίσης θέλω να έχουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία... ΑΑαα επίσης να μην κανουν πάνω απο 20 euro. Αυτά που έχω βρεί και μου αρέσουν είναι τα PHILIPS PORTABLE SBP1100. http://download.p4c.philips.com/files/s/sbp1100nd_00/sbp1100nd_00_pss_ell.pdf . Είναι παθητικά και τραβάνε ρεύμα απο το κινητό. Τι προτείνεται εσείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα είναι οτι δεν θα μπορώ να το φορτίσω. Διότι δεν έχω usb στο στρατόπεδο. Εκτός και αν γίνεται με το φορτιστή του iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 αν έχει usb γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα