RcManiac Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγώ εχω κάτσει και 10 ώρες μπροστά σε οθόνη χωρίς να κουραστούν τα μάτια μου . Είναι αναλογος την ευαισθησία του ματιού . Σε ίντερνετ καφέ έχεις τσεκαρει ; Δεν ξέρω οθόνες έχουν αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας σε μερικά να δεις τι παίζει .
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγώ εχω κάτσει και 10 ώρες μπροστά σε οθόνη χωρίς να κουραστούν τα μάτια μου . Είναι αναλογος την ευαισθησία του ματιού . Σε ίντερνετ καφέ έχεις τσεκαρει ; Δεν ξέρω οθόνες έχουν αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας σε μερικά να δεις τι παίζει . ε ναι ειναι το ατομο.και εγω δεν εχω θεμα οσες ωρες και αν κατσω σε οποιαδηποτε οθονη.το κακο ειναι οτι στα ιντερνετ καφε συνηθως και οι οθονες ειναι ιδιες αλλα και να μην ειναι ,ειναι των 100 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγώ εχω κάτσει και 10 ώρες μπροστά σε οθόνη χωρίς να κουραστούν τα μάτια μου . Είναι αναλογος την ευαισθησία του ματιού . Σε ίντερνετ καφέ έχεις τσεκαρει ; Δεν ξέρω οθόνες έχουν αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας σε μερικά να δεις τι παίζει . συνήθως οθόνες της πλάκας και αρύθμιστες...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 σωστος.ποιος θα κατσει να ασχοληθει.ολοι θα παρουν μια οθονη οσο γινεται πιοφτηνη.δεν γινεται ο αλλος να πληρωσει 400 ευρω για καθε μια οθονη που θα εχει στο μαγαζι και που θα καιει 24 ωρες την ημερα που λεει ο λογος ηδη τα internet καφε δεν εχουν τον κοσμο που ειχαν παλια και μερικα ειναι στο οριο για φουντο σιγα μην πληρωσουν και ακριβες οθονες.αλλο τοσο σιγα μην κατσουν και να τις ρυθμισουν,απο το κουτι στον παγκο.
mandos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά βρίσκω τις Eizo πιο ξέκουραστες από όλες. Φυσικά έχουν IPS πάνελ. Φαντάζομαι ότι και σε άλλες μάρκες με καλά πανελ θα είναι καλύτερα τα πράγματα από ότι με το TN. Αν ο original poster έχει κάνεναν γνωστό με EIZO ας κάνει μια δοκιμή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν έχουν όλες οι Eizo IPS, κάποιες έχουν και VA και μερικές TN...
mandos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αναφερόμουν στις δικιές μου ThReSh, έχεις δίκιο. Ωστόσο δεν ήξερα ότι υπάρχει eizo με TN!
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ενταξει το Τn ειναι και καταντια.απορω γιατι εβγαλε η eizo αν εχει.εκτος αν της δινει 100 ευρω.να παρεις οθονη με 5 χρονια εγγυηση κατι 6 μηνες 0 pixel που ειχε να την πληρωσεις αρκετα να ειναι Made in japan και να εχει tn ειναι ντροπη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 100 euro? θα θέλες, τις πουλάει πιο ακριβά από IPS/VA panels άλλων...
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 σχημα λογου το 100.ναι eizo Με 100 δεν εχει αλλα παλι ειναι φτηνοτερες απο κατι 1500 αρια που εχει αλλες.
gsa-electronics Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τι εγινε τελικα φιλε (parisbos) βρηκες λυση για τα ματια σου?
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ελπιζω αμα βρηκε να την πει και εδω γιατι σιγουρα ενδιαφερει αρκετα ατομα
Zergoulini Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Φιλε μου πες μου σε παρακαλω ποιο οθονη εχεις και με τι την εχεις συνδεδεμενη? Νομιζω εχω την λυση..
stm00192 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Φιλε μου πες μου σε παρακαλω ποιο οθονη εχεις και με τι την εχεις συνδεδεμενη? Νομιζω εχω την λυση.. Ειληκρινά περιμένεις απαντηση μετα απο 6 μηνες???? Το πιο πιθανο είναι να έχει παρει αλλη οθόνη!!
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Φιλε μου πες μου σε παρακαλω ποιο οθονη εχεις και με τι την εχεις συνδεδεμενη? Νομιζω εχω την λυση.. και αν εχεις την λυση μπορεις να την πεις ασχετα αν θα ισχυει η οχι για τον φιλο. μπορει να βοηθησεις καποιον αλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα