Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ εχω κάτσει και 10 ώρες μπροστά σε οθόνη χωρίς να κουραστούν τα μάτια μου . Είναι αναλογος την ευαισθησία του ματιού .

Σε ίντερνετ καφέ έχεις τσεκαρει ; Δεν ξέρω οθόνες έχουν αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας σε μερικά να δεις τι παίζει .

android.png

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ εχω κάτσει και 10 ώρες μπροστά σε οθόνη χωρίς να κουραστούν τα μάτια μου . Είναι αναλογος την ευαισθησία του ματιού .

Σε ίντερνετ καφέ έχεις τσεκαρει ; Δεν ξέρω οθόνες έχουν αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας σε μερικά να δεις τι παίζει .

android.png

ε ναι ειναι το ατομο.και εγω δεν εχω θεμα οσες ωρες και αν κατσω σε οποιαδηποτε οθονη.το κακο ειναι οτι στα ιντερνετ καφε συνηθως και οι οθονες ειναι ιδιες αλλα και να μην ειναι ,ειναι των 100 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

android.png

συνήθως οθόνες της πλάκας και αρύθμιστες...

Δημοσ.

σωστος.ποιος θα κατσει να ασχοληθει.ολοι θα παρουν μια οθονη οσο γινεται πιοφτηνη.δεν γινεται ο αλλος να πληρωσει 400 ευρω για καθε μια οθονη που θα εχει στο μαγαζι και που θα καιει 24 ωρες την ημερα που λεει ο λογος

ηδη τα internet καφε δεν εχουν τον κοσμο που ειχαν παλια και μερικα ειναι στο οριο για φουντο σιγα μην πληρωσουν και ακριβες οθονες.αλλο τοσο σιγα μην κατσουν και να τις ρυθμισουν,απο το κουτι στον παγκο.

Δημοσ.

Προσωπικά βρίσκω τις Eizo πιο ξέκουραστες από όλες. Φυσικά έχουν IPS πάνελ.

Φαντάζομαι ότι και σε άλλες μάρκες με καλά πανελ θα είναι καλύτερα τα πράγματα από ότι με το TN.

Αν ο original poster έχει κάνεναν γνωστό με EIZO ας κάνει μια δοκιμή

Δημοσ.

ενταξει το Τn ειναι και καταντια.απορω γιατι εβγαλε η eizo αν εχει.εκτος αν της δινει 100 ευρω.να παρεις οθονη με 5 χρονια εγγυηση κατι 6 μηνες 0 pixel που ειχε να την πληρωσεις αρκετα να ειναι Made in japan και να εχει tn ειναι ντροπη

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου πες μου σε παρακαλω ποιο οθονη εχεις και με τι την εχεις συνδεδεμενη? Νομιζω εχω την λυση..

Ειληκρινά περιμένεις απαντηση μετα απο 6 μηνες????

Το πιο πιθανο είναι να έχει παρει αλλη οθόνη!!

Δημοσ.

Φιλε μου πες μου σε παρακαλω ποιο οθονη εχεις και με τι την εχεις συνδεδεμενη? Νομιζω εχω την λυση..

και αν εχεις την λυση μπορεις να την πεις ασχετα αν θα ισχυει η οχι για τον φιλο.

μπορει να βοηθησεις καποιον αλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...