giorginho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γιατι οντως επανηλθε η χτεσινη τρελο-τιμη και αυτη τη φορα την προλαβα κι εγω! προικα θα φτιαξω! Tελικα εκτος απο ανεμιστηρα δεν εχει ουτε Grill??
samniotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσε ο υπάλληλος ότι η παραγγελία μου περιλαμβάνει φούρνο+εστίες!
panagiotisr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχει γκριλ!!! Έχει λέει με τη λάμπα(;;;; και δεν εννοεί το φως φαντάζομαι ως τρόπο ψησίματος ;-) αλλιώς θα το έγραφε και στις άλλες κουζίνες - όποιος ξέρει τι είναι ας μας διαφωτίσει). Επίσης στο συνημμένο του cabdik, που είναι από το φυλλάδιο της αντιπροσωπείας, λέει φούρνος ηλεκτροστατικός(;;;;;; που δεν σημαίνει τίποτα (όποιος ξέρει τι είναι και αυτό ας μας διαφωτίσει). Μόνο ηλεκτροστατική βαφή υπάρχει απ' όσο ξέρω!
ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σε κωτσοβολο mega ισως την εχουν να την δειτε. 99% θα εχει πανω αντισταση που θα παιζει και ρολο "γκριλ". ακομα και κατι ΒΕΚΟ εχουν επιλογη γκριλ. (εκτος αν παιζει καμμια καινουργια πατεντα, που δε νομιζω). στις λευκες συσκευες παντου οι περιγραφες ειναι οτι ναναι..
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ αλλα αν δεν εχει αερα δεν εχει γκριλ και δε ειναι μαζι οι εστιες αγοραζουμε ενα αδειο ντουλαπι ?
giorginho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 και δε ειναι μαζι οι εστιες Oι εστιες ειναι μαζι (μαλιστα μονες τους εχουν ~200 ευρω ενω το σετ συνηθως εχει 299!).Θα μπορουσαν να ειχαν βαλει τον "καλο" φουρνο (το μοντελο 405 με αερα και γκριλ) που ειχε πριν 2 μηνες μονος του τα ιδια χρηματα στον Κωτσο (190 ευρω) ειναι η αληθεια αλλα κι ετσι ειναι πολυ καλη ευκαιρια. Η φωτογραφια του electroworld ειναι λαθος, δειχνει το 405 με τον ανεμιστηρα (τωρα αν παραλαβει κανεις κι εχει ορεξη να τους πρηξει λιγο για παραπλανητικη φωτογραφια, μπας και στειλουν το 405 καλη τυχη!). Μια που ειπωθηκε η λεξη ντουλαπι παντως πιστευω οσοι ενδιαφερεστε θα γνωριζετε οτι εντοιχιζομενες κουζινες σαν αυτη χρειαζονται ενα "ντουλαπι" ωστε να στηθουν σωστα!
ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ξερει κανεις αν μπαινει σχετικα ευκολα χωρις μαστορα και ηλεκτρολογο? εχω ξανασυνδεσει κλασσικη κουζινα αλλα ποτε εντοιχισμενη (φυσικα εντοιχισμενη ειναι και η παλια, μια pitsos με κεραμικη).
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια, ειναι γεγονός οτι όλες τις κεραμικές σχεδόν τις βγάζει η ιδια εταιρεία, αυτη η εστία θα ταιριάξει σε μια κουζίνα zanussi που εχω και εχουν καει 2 εστίες που κοστίζουν 120+...?
samniotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σαν μέγεθος μπορεί άλλα τα καλώδια? υπάρχουν 2 είδη - με αυτόνομες εστίες όπου βάζεις ότι εστία θέλεις και με συνδυασμό όπου οι εστίες ελέγχονται απο τον φούρνο! η συγκεκριμένη ανήκει στην 2η περίπτωση - αν και η zanussi ελέγχει τις εστίες απο το φούρνο και ταιριάζουν τα καλώδια τότε μπορεί να σου κάνει.
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 σαν μέγεθος μπορεί άλλα τα καλώδια? υπάρχουν 2 είδη - με αυτόνομες εστίες όπου βάζεις ότι εστία θέλεις και με συνδυασμό όπου οι εστίες ελέγχονται απο τον φούρνο! η συγκεκριμένη ανήκει στην 2η περίπτωση - αν και η zanussi ελέγχει τις εστίες απο το φούρνο και ταιριάζουν τα καλώδια τότε μπορεί να σου κάνει. απο το φουρνο ελεγχονται... το σκεφτομαι σοβαρα...
Deathmace Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά 1000 συγνώμη αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό? Είναι ελεύθερος φούρνος που από πάνω μπαίνουν οι εστίες? Είναι εντοιχοιζόμενος φούρνος και οι εστίες που μπαίνουν?? Εγώ που θέλω να αγοράσω ελεύθερη φουρνοκουζίνα με μαξ. 300 ευρά τι διάολο να αγοράσω?? Όλοι τις ΒΕΚΟ μου προτείνουν σαν ανερχόμενη δύναμη.
dimigar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Είναι εντοιχιζόμενος φούρνος και πάνω στον ξύλινο ή μαρμάρινο πάγκο εργασίας ανοίγεις τρύπα όση η κεραμική εστία όπου κάθεται και ενώνεις τα καλώδιά της με τον φούρνο. Οι BEKO είναι τουρκικής κατασκευής μάλλον όμως τα υλικά τους προέρχονται από τη Κίνα. Εγώ έχω το φτηνό μοντέλο της Koerting με αέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από dimigar
Deathmace Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ dimigar. Ρώτησα σε μερικά καταστήματα ηλεκτρικών και μου είπαν ότι η Korting χρησιμοποιεί το φασόν της ΒΕΚΟ, όπως και άλλες εταιρίες και απλά κολάνε τη "φίρμα" τους. Δεν ξέρω αν αληθεύει.. Αυτό που ταιρίαζει περισσότερο στην περίπτωσή μου είναι τα παρακάτω 2: Elco 70256 Beko ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΜΑΓΙΕ CSS 66001 GW Την δεύτερη την είδα από κοντά και παραδόξως φαινόταν πολύ καλύτερη κατασκευή από τις άλλες σε αυτή την τιμή. Ειδικά οι "μεντεσέδες" της πόρτας, η ίδια η πόρτα που εσωτερικά είναι ολόκληρη γυάλινη (καθαρίζεται πιο εύκολα και έχει καλύτερη μόνωση), αλλά και σε μερικές άλλες λεπτομέριες.
dimigar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ dimigar. Ρώτησα σε μερικά καταστήματα ηλεκτρικών και μου είπαν ότι η Korting χρησιμοποιεί το φασόν της ΒΕΚΟ, όπως και άλλες εταιρίες και απλά κολάνε τη "φίρμα" τους. Δεν ξέρω αν αληθεύει.. Αυτό που ταιρίαζει περισσότερο στην περίπτωσή μου είναι τα παρακάτω 2: Elco 70256 Beko ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΜΑΓΙΕ CSS 66001 GW Την δεύτερη την είδα από κοντά και παραδόξως φαινόταν πολύ καλύτερη κατασκευή από τις άλλες σε αυτή την τιμή. Ειδικά οι "μεντεσέδες" της πόρτας, η ίδια η πόρτα που εσωτερικά είναι ολόκληρη γυάλινη (καθαρίζεται πιο εύκολα και έχει καλύτερη μόνωση), αλλά και σε μερικές άλλες λεπτομέριες. Η ΒΕΚΟ όμως δεν φαίνεται να έχει μαγείρεμα με αέρα!!
samniotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) παιδιά πσρέλαβε κανείς? εμένα με έχουν απ'ότι μου είπαν για αύριο! [update] Μόλις κατέφθασε το σέτ στα 190€ - ακόμα και ο διανομέας έμεινε παγωτό απο την τιμή!!!! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2012 από samniotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα