Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 160 ευρώ και ψάχνω μία καλή λύση για επέκταση αποθηκευτικού χώρου ο οποίος έχει μειωθεί δραματικά στον κυρίως δίσκο μου. Βρήκα την παρακάτω πρόταση...

- http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22921&catid=47

- http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-Expansion-2-TB-3-5-USB-3-0-STAY2000102.htm

την οποία θεωρώ καλή αναλογία απόδοσης/τιμής για αποθηκευτικούς λόγους.

Θα ήθελα σκέψεις-προτάσεις-εναλλακτικές επί του θέματος χωρίς περιορισμούς σε εσωτερικούς-εξωτερικούς.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δύσκολη εποχή για αγορά σκληρού...

Καλή τιμούλα βρήκες δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο.

Πάντος εγώ προτιμώ western digital.

Δημοσ.

Φίλε @Protogeo ξέρω πως θα σε ξενερώσω άσχημα, αλλά ένας γνωστός μου έχει 2 τέτοιους seagate [2tb + 500gb] και του έχουν εμφανίσει προβλήματα και οι 2, μέσα σε 1.5 χρόνο! Δεν είναι κανόνας φυσικά, απλά σου παραθέτω την [άσχημη] εμπειρία μου...

Δεν σου λέω να μην τον αγοράσεις, μιας και είναι σε τιμή ευκαιρία, αλλά έχε στο νου σου, να κρατάς αντίγραφα στα πιο σημαντικά σου αρχεία είτε είναι WD, είτε SG!

Δημοσ.

Φίλε @Protogeo ξέρω πως θα σε ξενερώσω άσχημα, αλλά ένας γνωστός μου έχει 2 τέτοιους seagate [2tb + 500gb] και του έχουν εμφανίσει προβλήματα και οι 2, μέσα σε 1.5 χρόνο! Δεν είναι κανόνας φυσικά, απλά σου παραθέτω την [άσχημη] εμπειρία μου...

Δεν σου λέω να μην τον αγοράσεις, μιας και είναι σε τιμή ευκαιρία, αλλά έχε στο νου σου, να κρατάς αντίγραφα στα πιο σημαντικά σου αρχεία είτε είναι WD, είτε SG!

Το να κρατάμε αντίγραφα τον σημαντικών μας αρχείων σε τουλάχιστον 2 μέρη πρέπει να το κάνουμε ετσι και αλλιώς .

Δημοσ.

Το να κρατάμε αντίγραφα τον σημαντικών μας αρχείων σε τουλάχιστον 2 μέρη πρέπει να το κάνουμε ετσι και αλλιώς .

...αλλά έχε στο νου σου, να κρατάς αντίγραφα στα πιο σημαντικά σου αρχεία είτε είναι WD, είτε SG!

rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif

Δημοσ.

μην κοιτάς τι γράφει το skroutz για την διαθεσιμότητα, πολλές φορές είναι λάθος. Αν μπείς στο vision studio που είναι και το ποιο φθηνό, στην προκειμένη περίπτωση, λέει παράδοση σε 1 μέρα

Δημοσ.

μην κοιτάς τι γράφει το skroutz για την διαθεσιμότητα, πολλές φορές είναι λάθος. Αν μπείς στο vision studio που είναι και το ποιο φθηνό, στην προκειμένη περίπτωση, λέει παράδοση σε 1 μέρα

+1

Όντως, τώρα το παρατήρησα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...